2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست

خودتون هم اگه دکتر دیگه ای میشناسین که مناسبم باشه لطفا اسمشونو بگین..چون من هنوز مطب گردی رو شروع مکردم و تازه دارم از نت اسم دکترا و نظرات دیگران رو سرچ می کنم.هنوز لیست درست نکردم.

الیکوراستی یادمه گفتی تو انتخابت درنهایت رسیدی به جهاندیده،رفتی مطبش؟

سلام عزیزم هزینه جراحی دکتر جهاندیده چقد میشه؟اطلاع دارین؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نتیجه ۲باری که رفتیدپیشش چی بود؟کارای دکترروازنزدیک دیدین؟چطوربود؟

من با 3 نفر اونجا صحبت کردمم.یکی 4 هفته از عملش گذشته بود-یکی حدود 3 ماه و یکی هم حدود 6 ماه.همه از دکتر راضی بودن-اونی که 6 ماه گذشته بود یه ورم روی بینی اش بود که دکتر براش که یه آمپول نزریق کرد.حقیقت من تو کامنت هایی که تو انیستا ابیانه هست 2تا نظر منفی دیدم و با 2 تا خانوم صحبت کردم که می گفتن با ابیانه عمل کردن و بینی شون رو خراب کرده-البته با چندیدن نفر دیگه همصحبت کردم که همه راضی بودن-حتی با یکی از دستیار های بیهوشی دکتر هم صحبت کردم-ولی کلا با توجه به اینکه تعداد راضی ها بیشتر بود به علت وجود ناراضی+حذف نظرات منفی ناراضی ها+خونسردی بیشتر از حد دکتر از نظر بنده+شلوغی مطب و .... نتونستم انتخابش کنم-البته تاکید می کنم خیلی ها از کار دکتر رضایت دارن.این برداشت های من بوده.

سلام من واقعا خوشحالم که با گروه شما آشنا شدم منم چند وقتی هست می خوام بینی‌مون عمل کنم تا اونجا که تونستم پیام های شما رو خوندم بینی من استخونی و نوکی غضروفی هست میشه لطفا لطفا لطفا نظرتون راجع به علیرضا محبوب شیروانی و ابیانه بگید من از شهرستان می خوام برم واقعا به نظراتتان نیاز دارم

سلام بچه ها من 1 ماه 4 روزه بینیمو عمل کردم ولی احساس میکنم سرش خیلییییی بالاس و اینکه نوک بینیم خیلی بزرگ شده همین باعث شده اصلا راضی نباشم از وقتی بینیمو دیدم کار هر روزم شده گریه بچه ها واقعا سرش میاد پایین؟به خدا افسرده شدم کمکم کنین

سلام بچه ها من 1 ماه 4 روزه بینیمو عمل کردم ولی احساس میکنم سرش خیلییییی بالاس و اینکه نوک بینیم خیل ...

سلام دوست عزیز بزرگی نوک بینیتون به احتمال زیادبخاطرورم هستش کاش عکس بینی تون رومیذاشتید تادوستان نظراتشونو بگن

میتونم بپرسم دکترتون کیه؟

سلام بچه ها من 1 ماه 4 روزه بینیمو عمل کردم ولی احساس میکنم سرش خیلییییی بالاس و اینکه نوک بینیم خیل ...

من جراحی نکردم ولی اون جوری اطلاعات به دست آوردم نوک بینی رو بعضی از دکترها یه مقدار بالاتر می برن و با چسب زدن هم به سمت بالا نگه اش میدارن تا بعد از طی مدتی وقتی به سمت پایین افت کرد حالت نرمالش رو داشته باشه.

سلام دوست عزیز بزرگی نوک بینیتون به احتمال زیادبخاطرورم هستش کاش عکس بینی تون رومیذاشتید تادوستان نظ ...

سلام عزیزم متاسفاته الان چسب رو بینیمه و معلوم نیست که بخوان عکس بذارم دکترم افشین باقری بود شیراز هستم دلیلم واسه انتخابش این بود که کار خراب اصلا ازش ندیدم و اینکه دختر داییم تو بیمارستانی که دکتر عمل داره کار میکنه کاراش میدید میگفت خیلی خوبه و خرابی نداره الانم بینیمو خراب نکرده فقط پایین بینی یعنی قسمت نوکش و پره ها بزرگه اصلا دوسش ندارم اگه تونسم عکس میذارم ممنون

2810