سلام دوستان
برای عمل بینی دقت کردم همه تو این سایت دنبال اینن ببینند کی ناراضی از عملش تا اسم دکترشو خط بزنند.تا حالا برعکسشم فکر کردین مثلا دکتر x اینجا یه بیمار داره راضی یکیم ناراضی.بعد شما در مورد اون دکتر چه تصمیمی میگیرین؟
بنظرم اول از همه اگه ناراضی هم دیدین دلیلشو بپرسین.
من تو مطب دکترا کسایی و میدیدم که بینیشون ایراد زیادی نداشت و عمل میخواستن بکنند.یعنی طرف با قیافه طبیعیش مشکل داشت وای به حال اون روزی که دکترم براش عمل میکرد.
یا دکتری که چند تا بیمارش ناراضین چرا بینیشون کوچیک نشده اینجا خیلی شنیدم مخصوصا دکتر سجادیان.بنظرم بهتره خودتون دماغ قبل و بعد اون مریض رو ببینید اگه کوچیک نشده بود بعد قضاوت کنید.
یا دکتری که میگن جای بخیه هاش معلومه.خیلی راحت با چند تا سوال میشه فهمید اون بیمار با عدم مراعاتش خودش و یا طبیعت پوستش که جای زخم دیر میره جای بخیش مونده یا نه چند نفر دیگم همون مشکل و دارند .
بنظر منم به قول آمین جان اول نگاه کنید ببینید انتظارتون از عمل بینی چیه؟بعد کارهاشو ببینید نظر تون و که جلب کرد اگه ناراضی دیدین حتما دلیلشو با دیدن بینیش قبول کنید .ندیده به قضاوت هاشون اعتماد نکنید.
من شخصا با دکتری عمل کردم که الانم همه میگن بینی بزرگ عمل میکنه ولی من چند تا مریض و که دیدیم فهمیدم اونا اصلا دکتر و اشتباه انتخاب کردند اونا بینی کوچیکی میخواستن که یا میره تو مد نیمه فانتزی یا بخاطر نداشتن علمآنتاتومی بینی رو کوچیکتر از حدی میخواستن که بیمار بعدش دچار مشکل تنفسی میشه.