2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015372 بازدید | 66527 پست
 بچه ها من ۵ روز دیگه عمل دارم , تو رو خدا دعا کنید تا روز عمل از استرس نمیرم و زنده بمونم تا ...

عزیزم انشاالله همه چی عالی پیش میره . استرس نداشته باش بذار تا زمان عمل بدنت کارکرد طبیعی خودشو داشته باشه با استرس خودتو ضعیف تر می کنی . با کی جراحی داری ؟ بعد عملت حتما اینجا بیا و تجربیاتتو بنویس 

سلام من میخوام طبیعی بینی مو عمل کنم, بر اساس نظر کاربران نی نی سایت یه لیسن سیاه از جراحان بینی نوش ...

لیست سیاه 😂😂😂 البته نباید فراموش بشه که همه دکترا کار بد دارن و کلا انتخاب جراح سلیقه ایه . راستی مقام اول رو باید اختصاص بدی به محبوبی راد که قصابه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم باید تا اخر مهر عمل کنم ولی هنوز گیجم. بچه ها کسی هست که مثل من غضروف ضعیف داشته باشه و یا مل پ ...

مشاوره پیش کسی نرفتی تاحالا ؟ دکتر بهتر میتونه نظر بده در مورد غضروف ضعیف 

عزیزم انشاالله همه چی عالی پیش میره . استرس نداشته باش بذار تا زمان عمل بدنت کارکرد طبیعی خودشو داشت ...

الیکو جان, من کرج ,پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی میخوام عمل کنم, دقیقا الان انقد فکر و ذکرم شده عمل و انقد استرس دارم هر روزی ک ب عمل نزدیک تر میشم دست و پاهام بیشتر یخ میکنه و قلبم تند تر میزنه , 

سلام عزیزم من تو همین تاپیک یکی دو تا صفحه قبل تر توضیحات کامل رو در مورد رفتنم به مطب دکتر سجادیان ...

گيلدا جان اون نمونه بدون چسبي كه پيش بشارتي ديدي چطور بود؟از لحاظ تنفسي مشكلي نداشت؟

بچه ها من ۵ روز دیگه عمل دارم , تو رو خدا دعا کنید تا روز عمل از استرس نمیرم و زنده بمونم تا ...

انشالله كه عملت عالي ميشه

من ميخوام تير سال آينده عمل كنم از حالا فكرشو ميكنم تپش قلب ميگيرم  

گيلدا جان اون نمونه بدون چسبي كه پيش بشارتي ديدي چطور بود؟از لحاظ تنفسي مشكلي نداشت؟

نه عزیزم مشکلی نداشت

یکماهی میشد که عمل کرده بود 

و سرخود چسب رو برداشته بود 

دکتر بشارتی تامپون نمیذاره

سلام من میخوام طبیعی بینی مو عمل کنم, بر اساس نظر کاربران نی نی سایت یه لیسن سیاه از جراحان بینی نوش ...

سلام اینازم جان-عزیزم میشه لطف کنی این لیست رو توword تایپ کنی و بزاری-مرسی

آفرین چه با حوصله👏👏👏👏

اصلا واضح نیست میشه تایپ کنی اینجا بدرد خیلی از بچه ها میخوره لطف میکنی عزیزم

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

سلام 

توی لیستی که ارسال کردم شاید جراحی باشه که فقط یک یا دو نفر ناراضی داشته, مثلا  دکتر سجادیان یکی از گزینه های خوب من بود ولی با توجه به نظر منفی دوکاربرتوی نی نی سایت  رفت تو بلک لیست. 

لاهوتی, ابطحی, توکلی, چایجیان, فتاحی, محرابی, ابوالفضل زارعی, بهمن میدم, محمدحسن عامری, زوغایی مقدم, مردانی, سعید حجازی, مهدی طرزی, مصطفی هاشمی, میتراعلامه, محبی, عباس صفوی, حافظی, کلامترهرمزی, محسن اسلامی, کامران کامروا, مهردادمدرس, نراقی, صوفی زاده, توکلی, فتاحی, حاجی زمانی, عابدی پور, درخشان, نواب, بازیاری دلاور, کلانترهرمزی, یحیوی, سجادیان, جهاندیده, ابیانه. 

دکترهایی که جز گزینه های انتخابی من هستن

بشارتی, قیصری, سامی, صحرایی, امیری زاد,نادریان سجادیان,

دوستان لطفا کمک کنید با این همه تضاد و تناقض موندم پیش کی برم. 

لطفا بقیه دوستان بر اساس اطلاعاتی که دارید لیست رو کامل کنید. 

آیناز جان قربونت همه که تو لیست سیاه هستن.عزیزم اینطوری به روز من می افتیا من ۶ ،۷ از ترس عمل رو عقب انداختم.ببین دکتر خرابکار دکتریه که بینی رو جوری عمل کنه که قابل اصلاح و ترمیم نباشه اینو تجربه ی طولانی مدت من در انتخاب دکتر می گه اصلا هیچ دکتری نداریم که ۱۰۰ درصد همه ازش راضی باشن.من جای شما باشم دکتری رو انتخاب می کنم که غالب عملهاش با سلیقه ام جور باشه و خرابکار نباشه.در مورد طبیعی هم به نظرم چند نمونه با فرم دلخواهتون رو سیو کنید مشاوره رفتنی نشون بدید شاید اونی که از نظر شما حالت طبیعیه از دید دکتر نباشه بعضی دکترا طبیعی هاشون اصلا قشنگ نیست و برای کسایی خوبه که بینیشون ایراد زیاد داره و با اوکار هم تغییر زیاد می کنن یا بینی خودشون خیلی بزرگ نیست.

امیدوارم دکتر مطلوبت رو زودی پیدا کنی

2810