در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها صفحات زیاده ومن نمیتونم بخونم دنبال دکتری هستم که طبیعی دربیاره بینی رو ولی خوب...نمیخوام مع ...
سلام عزیزم منم دنبال دکتر طبیعی کار هستم . کارای دکتر بنیادی رو دیدم طبیعی هست اما بینهایت طبیعیه شاید بعد عمل پشیمون بشی و بگی میتونست یه کم جمع و جور تر بشه . من دکتر جهاندیده هم مد نظر داشتم ولی بهم گفتن از جای بخیه ش بترس و اینکه بعضی مدلاشون ارتفاع بینی کمه و نوک بینی مکعب مربع شده . در حال حاضر می خوام وقت مشاوره از دکتر بصام بگیرم طبیعی کار و تمییز و رو فرم در میارن قیمتشون 5 تا 5.5 هست . با بیماراشونم صحبت کردم راضی بودن . در واقع دکتر بصام جزو کم ریسک هاس و اینکه تامپونم برای بیمار نمیذارن . خواستی پیجشونو ببین و مشاوره برو
بچه ها صفحات زیاده ومن نمیتونم بخونم دنبال دکتری هستم که طبیعی دربیاره بینی رو ولی خوب...نمیخوام مع ...
و اینکه دنبال این نباش که دکتر کار خراب ازش موجوده یا نه چون دراینصورت نا امید میشی تمام دکترا کار بد دارن حالا یا از قصور خودشونه یا حساسیت بی جای بیمار .
ممنون عزیزم پیجش. دیدم الان اینم خوب به نظر میاد میزارم تو لیستم
خواهش می کنم عزیزم . اگر دکترای دیگه هم پیدا کردی و تجربیاتی داشتی اینجا حتما بگو استفاده می کنیم . تایپیک خیلی پویا نیست . بهتره در ارتباط باشن بچه ها . خود من اگر خدا بخواد میخوام تا اخر مهر عمل کنم احتیاج به کمک زیاد دارم
به سلامتی, دماغت چه مدلیه, پیش کدوم دکتر میخوای عمل کنی؟
ممنون عزیزم, بینی من کمی قوز داره و از ناحیه پایین بینی کمی گوشتی , میخوام پیش دکتر عبدالمطلبی کرج عمل کنم, البته انحراف داخلی هم دارم, و خیییییلی از عمل میترسم