2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید گیلداجان شما میخواستید برید پیش دکتر سجادیان و قارونی ایا رفتید,راضی ...

سلام عزیزم

من تو همین تاپیک یکی دو تا صفحه قبل تر توضیحات کامل رو در مورد رفتنم به مطب دکتر سجادیان دادم  خوب بود کارهاش اما منو خیلی ترسوند،

دکتر قارونی هم هنوز نرفتم ،بشارتی زاده هم گفت خوب میشی و با اعتماد به نفس کامل حرف زد اما نمونه بدن چسب تو مطبش فقط یه دونه دیدم

الان هم میخوام دکتر کوچک زاده رو برم که خواهش کردم اگه کسی میشناستشون نظرشو بده.

بچه ها صفحات زیاده ومن نمیتونم بخونم

دنبال دکتری هستم که طبیعی دربیاره بینی رو ولی خوب...نمیخوام معلوم باشه عملیه بینی ،ولی ایرادای بینی رو کاملا برطرف کنه

دکتر بنیادی چطوره؟خراب دیدین ازش؟؟؟

بهترین دکتر برا عمل طبیعی کیه

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

بچه ها صفحات زیاده ومن نمیتونم بخونم دنبال دکتری هستم که طبیعی دربیاره بینی رو ولی خوب...نمیخوام مع ...

سلام عزیزم منم دنبال دکتر طبیعی کار هستم . کارای دکتر بنیادی رو دیدم طبیعی هست اما بینهایت طبیعیه شاید بعد عمل پشیمون بشی و بگی میتونست یه کم جمع و جور تر بشه . من دکتر جهاندیده هم مد نظر داشتم ولی بهم گفتن از جای بخیه ش بترس و اینکه بعضی مدلاشون ارتفاع بینی کمه و نوک بینی مکعب مربع شده . در حال حاضر می خوام وقت مشاوره از دکتر بصام بگیرم طبیعی کار و تمییز و رو فرم در میارن قیمتشون 5 تا 5.5 هست . با بیماراشونم صحبت کردم راضی بودن . در واقع دکتر بصام جزو کم ریسک هاس و اینکه تامپونم برای بیمار نمیذارن . خواستی پیجشونو ببین و مشاوره برو 

بچه ها صفحات زیاده ومن نمیتونم بخونم دنبال دکتری هستم که طبیعی دربیاره بینی رو ولی خوب...نمیخوام مع ...

و اینکه دنبال این نباش که دکتر کار خراب ازش موجوده یا نه چون دراینصورت نا امید میشی تمام دکترا کار بد دارن حالا یا از قصور خودشونه یا حساسیت بی جای بیمار . 

سلام عزیزم منم دنبال دکتر طبیعی کار هستم . کارای دکتر بنیادی رو دیدم طبیعی هست اما بینهایت طبیعیه شا ...

ممنون عزیزم پیجش. دیدم الان اینم خوب به نظر میاد میزارم تو لیستم

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

ممنون عزیزم پیجش. دیدم الان اینم خوب به نظر میاد میزارم تو لیستم

خواهش می کنم عزیزم . اگر دکترای دیگه هم پیدا کردی و تجربیاتی داشتی اینجا حتما بگو استفاده می کنیم . تایپیک خیلی پویا نیست . بهتره در ارتباط باشن بچه ها . خود من اگر خدا بخواد میخوام تا اخر مهر عمل کنم احتیاج به کمک زیاد دارم 

به سلامتی,  دماغت چه مدلیه, پیش کدوم دکتر میخوای عمل کنی؟

ممنون عزیزم, بینی من کمی قوز داره و از ناحیه پایین بینی کمی گوشتی , میخوام پیش دکتر عبدالمطلبی کرج عمل کنم, البته انحراف داخلی هم دارم, و خیییییلی از عمل میترسم

@nova: میلانی: اخلاق پزشکی: 18 هنر جراحی: 16 جای بخیه: 17 نوع عمل: 60% فانتزی 40% طبیعی فرهنگ ...

ببخشید دکتر سرکارات  در زعفرانیه و فتحی در ونک چتورن 

هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق
2810