2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
عزیزم من میخوام کرج عمل کنم پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی, ولی خودم کرجی نیستم, شما اطلاعاتی راجع به این ...

من دختر عموم و دخترش پيش اين دكتر عمل كردن ولي تغيير نكرد من كه خوشم نيومد ولي خرابم نميكنه

آمين جان بله حرفتون درست من قبل از تصميم نهايي حتما خودم حضوري مطب دكتراي مدنظرم ميرم روي سخن ما با ...

والا نمی شه قطعی نظر داد من کارای نیمه فانتزی و حتی فانتزی هم از شون دیدم ولی جدیدا بیشتر طبیعی کار می کنن بعضی بیمارا که تازه هم رفتن می گن که با توجه به فرم صورت بهشون گفتن نیمه فانتزی هم براشون در می یارن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میخوام تاقبل ازعید همه کارام تموم شده باشه گفتم شاید مشکلی نباشه یاراهکاری بلدباشید

خوب اگه الان برین دکتر وقت عمل بده برای مهر تا عید تمومه همه چیز ولی چون گفتی نگران سرماخوردگی هستین من گفتم اگه مشکلی نداری عجله ای نیست بزار برای فصل گرم.

چون توی فصل سرما عمل کنید ماسک نمیتونید بزنید هوای سرد بینی رو قرمز میکنه شاید دوست نداشته باشین.وگرنه بعد از چند ماه عمل بینی دیگه مشکلی برای سلامت بینی پیش نمیاد.

من چون اهل بیرون رفتنم و گاهی عکاسی میکنم الان در نظر بگیرین برای فصل سرما با بینی عمل شده رفتن بیرون و عکاسی چقدر سخت میتونه باشه.من برا اساس شرایط آلرژیم تصمیم گرفتم بعد اردیبهشت عمل کنم که تا وقت بگیرم شد خرداد ماه.

سلام دوستان....یه سوال کثیف دارم.....ببخشید     دوستانی که عمل کردند لطفا لطفا راهنمایی ک ...

فاطمه جان علاوه بر توضیح آمین جان من اینو هم اضافه کنم چون برای خودم پیش اومد.وقتی طولانی مدت بینی تو شستشو ندی مثلا بیرون هستی دسترسی نداری به سرم شستشو به هیچ عنوان بعد از دسترسی به سرم شستشو و شستشوی داخل بینی از گوش پاک کن سریع استفاده نکن.کمی صبر کن و بعد بیست دقیقه دوباره بینی رو شستشو بده و بعد اگه نیاز بود از گوش پاک کن استفاده کن.البته من از گوش پاک کن استفاده نمیکنم با دستمال کاغذی راحترم .

علت اینکه اینو گفتم اینه که داخل بینی خشک خشک میشه با یه بار شستشو داخل بینی کامل مرطوب مرطوب نمیشه تمیز کردنش ممکنه داخل بینی رو زخم کنه اجازه بده داخل بین مرطوب بشه و بعد تمیز کن که خیلیم راحتر تمیز میشه.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.

كسي پيش پوريا افلاكي عمل كرده؟؟؟كاراشو تو اينستا ديدم خيلي خوشم اومد

دكتر سامي پيج اينستا ندارن؟

كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم 
بچه ها من خودم اهوازم در حال حاضر نمیتونم برم مطب گردی ولی شما اگه تهرانید بسم الله رو بگید و برید ا ...

منم اهوازم پیش حسینی عمل کردم

چه جوریه بینیت و چطوری دوست داری؟

سلام دوستان....یه سوال کثیف دارم.....ببخشید     دوستانی که عمل کردند لطفا لطفا راهنمایی ک ...

تا سه ماه؟ من از همون هفته دوم فین می کردم   

من تا سه هفته ی اول ببخشید موقع شستشو لخته های خون بزرگ از بینیم درمیومد و بعدش یه نفس راحتی می کشیدم!

الان فقط خشکی و گرفتگی داره. یه کم هم تنبل شدم تو شستشو. قبلا روزی سه چهار بار می شستم خیلی راحت بودم. الان روزی دوبار اونم به زور. و متوجه شدم موقعی که جلوی باد کولر باشم فقط می گیره، مثلا دیروز ساعات طولانی تو ماشین جلوی کولر بودم گرفت. البته بازم گرفتگی شدید نیستش مثل اون اوایل یا مثل سرماخوردگی. کلا راحت ترم. شاید شما هنوز لخته دارین؟ 

مدتیه سرم نگرفتم خودم آب جوش و نمک رو می ذارم سرد شه، و یه کم دهانشویه بهش اضافه می کنم. چون از بویی که داخل بینیم می گیره بدم میاد. به دکترم گفته بودم بتادین بریزم، گفت نه دهانشویه بریز

فاطمه جان منظورم از فین نکردن یعنی مثل قبل با کمک دست فین نکنی و گرنه بعد از هفته ی دوم می شه کمی فش ...

آها آره منم فین کردنم بدون گرفتن سوراخ بینیم هست

گوش پاک کن هم استفاده می کردم از همون اول. یا دستمال رو لوله می کنم می دم تو   اینجوری هم خیلی تمیز می شه

بچه ها من دیگه به خاطر دانشگاه اومدم تهران، و بیرون که می رم چسب نمی زنم. الان یه ماه از عملم گذشته. ولی شبا رو حتما می زنم. دکترم با اکراه رضایت داد. کلا اخلاقش یه جوری بود من نمی تونستم بفهمم کی جدیه کی شوخی. نظر دکترای شما در مورد چسب چی بوده؟ به من گفت فقط حواست باشه شب رو حتما بزنی. که من می زنم.

دیروز حس کردم بالای تیغه ی بینیم نزدیک چشم راستم یه سفتی استخون مانند حس میشه ولی سمت چپ نه. دوستمم لمس کرد متوجهش شد. 

قوسمم رفته دیگه انگار واقعا. یا ورمه نمی دونم. می ترسمم حس می کنم نوکمم داره افتادگی پیدا می کنه.

هی می گم نکنه به خاطره اینه که مراقبت نمی کنم. چسب نمی زنم.

آخه بدبختیم اینه خیلی هم زشت و نامرتب چسب می زنم با چسب هم خیلی گنده به نظر میاد دماغم اصلا روم نمی شه اینجوری برم بیرون.

شما تکنیک یا قلق خاصی ندارید که چسب می زنید خوب دربیاد؟

2810