2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

باسلام .. بچه ها كسي در مورد در عطار يا حقيقي تو كرج اطلاعي داره؟ من ميخوام عمل كنم پليپ   هم دارم پيش دكتر فريد عطار رفتم وقت عمل داد ولي يسريا مسگن خوبه يسريا ميگن نه واقعا موندم چكار كنم لطفا راهنمايي كنيد.........ممنون

راستشو بخوای من اصلا مطب گردی نکردم, یه دکتر توی اراک بود ک رفتم مطبش, و دکتری ک کرج هست,و من بیشتر ...

شما ساکن کجا هستین؟

دکتری که انتخاب میکنید رو اینجا درموردش بازم بپرسین تا نمونه کارهاشو ببینید.من اینجا تا چند صد صفحه پیجشو خوندم تا کامل مطمئن بشم که ناراضی نباشه.

ناراضی هایی که دکتر من داشت بیشتر کسایی بودند که دماغشون کوچیک نشده بود میگفتن دوست دارن بیشتر دکتر بینیشونو کوچیک میکرد.در صورتی که ما بینی خیلی کوچیکتر از حد طبیعی نداریم که مشکل تنفسی نداشته باشه.بینی تا یه جایی کوچیک میشه بعد از اون حد مطمئن باشه آسیبه که به ساختمان بینی وارد میشه.

بنظرم مقایسه ای کار نکن فقط به مهارت و تبحر و سلیقه خودت که چطور بینی رو دوست داری فکر کن.

لزومی نداره مثلا اگه بینی من خوبه دکتر کارش خوبه شما فرم بینی منو دوست داشته باشیممکنه تو مدل دیگه ای مد نظرت باشه.نترس از اینکه مثلا دکترت فلانی نشد یکی دیگه شد اون کار خراب کنه.

من همینجا بارها گفتم من خودم دکتر ابیانه یا سجادیان رو هم کارشون و دوست داشتم ولی سر دلایل کاملا شخصی انتخابشون نکردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ساکن کجا هستین؟ دکتری که انتخاب میکنید رو اینجا درموردش بازم بپرسین تا نمونه کارهاشو ببینید.من ...

ما تغریبا ب اراک نزدیکیم, منم مث شما تمام صفحات این سایت رو خوندم الان چند ماهه ک مرتب توی اینستا و تل ...و نی نی سایت دارم راجع بهش پرسوجو میکنم, وقتی مطبش بودم تمام بیماراش ک اومده بودن نوبت بگیرن همه میگفتن یکی از فامیلاشون پیش این دکتر عمل کرده و راضیه , و بقیه اونایی هم ک عمل کرده بودن همشون میگفتن مشکل تنفسی نداریم , و فرم بینیشونم خوب بود, تو اینستا لیست دکترای خرابکارم دیدم, خداروشکر جزو اونا نبود

سلام.آقای مانی شما میتونین به من کمک کنین؟تقریبا درمورد اکثر پزشکا اطلاعات دادین.میشه درمورد دکتر مح ...

متاسفانه در مورد ایشون اطلاعی ندارم. عذر میخوام

صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
همیشه هم عکس از سه هفته ایاش میذاره تو پیجش از من عکس نگرفت ناراحت شدم یعنی الان تو سه هفته دماغ ...

برای کاهش ورم و جریان خون داخل بینی، بعضی وقتام دکترا به خاطر اینکه از چسبندگی جلوگیری کنند این کار رو انجام میدن

صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
از بین این دکترا من تعریف امیری زاد رو شنیدم دکتر منافی رو بیشتر واسه بینی های ترمیمی تعریف می کنن.ا ...

امیری زاد برای بینی های طبیعی خیلی خوب بود ولی الان نمیدونم همچنان هست یا نه.

منافی هم دکتر خوبی هستش اما متاسفانه تازگیا بی دلیل قیمت های خیلی بالا به مریضاش برای ترمیم گفته

پس شما اطلاعاتت حسابی کامله👌 در مورد دکتر روزینا بشارتی زاده هم اطلاعاتی دارید؟

بشارتی زاده شاگرد امیری زاد بوده

دکتر بدی نیست اما یه کم اخلاقش خاصه

کلا اکثر دکترا بینی رو همونجوری که براشون راحته عمل میکنن ولی به حرفاتون گوش میدن قبل عمل

بشارتی زاده از همون اول گوش نمیده :))

اما بعضی کاراش انصافا خوبه ولی طبیعتا مثل هر دکتری کار خراب هم داره

من آخرین باری که ازش یه نمونه دیدم یه خانمی بود که بینی گوشتی داشت و به نظرم بینیش خیلی خوب شده

بیشتر فانتزیه تا طبیعی

بچه ها یه چیزی بگم, من وقتی پست هاتونو میخونم خیییلی نگران میشم, همه میرید و با چندتا دکتر ویزیت می ...

سلام نه عزیزم من وخیلیای دیگه هم برامون  مقدور نیست که چندباربریم کارشونو ببینیم باتوجه به اینکه حتی بادیدن چندنمونه هم نمیتونیم بااطمینان بگیم این دکترکارش صددرصدعالیه چون طبق گفته دوستان دیگه هم هیییچ جراحی بدون ایراد وکامل نیست حتی دکترای خوب هم کار خراب داشتن

دووووووستان لطفا راهنمايي كنيد .من واقعا نميدونم پيش چه دكتري برم ومشكل پليپم دارم پيش فريد عطار رفتم از كاراش خوشم اومده ولي هم ميگن خوبه هم بد پيش اراش حقيقي هم رفتم خوشم نيومد از كاراش لطفا راهنمايي كنيد(كرج هستم)

سلام من بینی مو پیش دکتر ارش حقیقی تو کرج گوهردشت عمل کردم خوب شده مدلش فانتزی شده خواهرمم با من عمل کرد پیش همون دکتر ولی برای اون طبیعی شد ولی خدایی زید درد نداشتم زودم سرحال شدم چون لوله تو بینی نمیذاشت بعد عملم اصلا درد نکشیدم انگار فقط یه حالت سرما خوردگی داشتم انگار عمل نکرده بود درد نداشتم دکتر خوبیه قیمتشم مناسبه فقط سرش خیلی شلوغه حدودا شیش ماه بید تو صف باشی

من دیروز پیش دکتر سجادیان رفتم.

گفت بینیت خیلیی ایراد داره غضروف های فوق ضعیف و مدپوزیشن .گفت پایینش خیلی کار داره

کوچیکه ولی سخته ، بالاش استخونیه و پایینش گوشتی .با اینکه خیلی کوچیکه ولی خیلی حساسه.

خیلی کامل برام توضیح داد و صادقانه.خیلی با وجدان و عالی 

حتی  گفت پیش من عمل نکن

گفت ازین بینی  سوسولیا  میشه (اصطلاحی که خودش گفت )باید پایینشو غضروف بذارم شاید بزرگتر بنظر بیاد بعد عمل و کشیده میشه بالا که پشت لبت رو بلندتر میکنه.و استخونشو میشکنیم و باریک میکنیم (انحراف)

خلاصه اینکه گفت چون ایراد زیاد داره شاید بعد عمل خلاصه یه ایرادی از یه جاییش بزنه بیرون.

واسه همون خیلی فکر کن

بین دکترایی که رفتم امیری زاد و برزنجی هم یه توضیحات این جوری، اما کمتر دادند اما بقبه دکتر ها گفتند عالی میشه.که من با نظر سجادیان موافق ترم

فکرم خیلی مشغول شد.

2810