2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
با اینکه پره هارو دست نزده ولی بینیت دیگه پهن نیست خوب جمع شده کاش مال منم مث تو بشه

منم موافقم اصلا پهن نیست از روبه رو هم عالیه مبارکت باشه بعداز ۶ ماه معرکه می شه ان شاالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمین جان...دستم به دامنت...گفتی که دکتر ابیانه عمل کرد شما رو؟

دکتر 3جور ماساژ تو جزوه شون دادن که ماساژ دومی رو متوجه نمیشم...البته اونجا دستیارش یادم داد و مشکلی نبود..ولی الان نمیفهمم فرق ماساژ اول و دوم چیه...

هنوز یادته؟ میشه لطفا عکسشو ببینی و راهنماییم کنی؟

بچه ها یه سوال دیگه, کسی هست ک الرژی داشته باشه و بینیشو عمل کرده باشه؟ بعداز عمل بخاطر الرژی اذیت نشده؟ اخه من الرژی دارم عطسه زیااااد میکنم بینیمم همش کیپه, توروخدا هرکی تجربشو داره بیاد کمک کنه

نامردا اصلا به من در مورد ماساژ چیزی نگفتن  

من یه کار بد کردم دستمو کردم تو دماغم آخرشم نتونستم درش بیارم بعد حالا حس می کنم سوراخ بینیم گشاد شده   

هی دارم ماساژش می دم کوچیک شه

فیلی جون مبارک باشه عزیز, بینیت خیلی خوشفرم شده, فیلی از عکست مشخصه کبودی هم نداری , واسه کبودی چیزی ...

راستش من زیاد اشتها نداشتم. الانم از صبح هیچی نخوردم

من دمنوش بابونه می خوردم. و چای سبز . البته می ذاشتم کاملا سرد شه. چای سبز سرد از زهر هلاهل بدتر بود

آناناس می خوردم

شیر خرما و موز هر روز می خوردم واسه صبحونه

غذامم فقط سوپ بود کاملا بدون نمک و فلفل

هنوزم شروع نکردم به مصرف دوباره نمک فلفل

من پلکام البته هنوز لکه ی بنفش کبودی داره. و پایین چشمام زرده

روز دوم وحشتناک چشمام پف کرد و کبود بنفش شد طوری که نمی تونستم درست ببینم

ولی بعد کم تر و کم تر شد

از جلوی دماغم فعلا تصور خاصی ندارم. برش پره نداشتم و اندازه ش زیاد تغییر نکرده. دکتر گفت برای تنفس. ...

عزیزم از رو به رو هم دماغت خیلی خوب شده .البته نوکش خیلی غضروفی و گوشتی نبوده مال من و اگه عکس قبلمو ببینی خیلی داغون بوده.

خیلی عالی شده اصلا 6 ماه صبرم لازم نداره این خودش همین الان یه بینی خیلی قشنگه و میزونه.بازم مبارکت باشه

بچه ها یه سوال دیگه, کسی هست ک الرژی داشته باشه و بینیشو عمل کرده باشه؟ بعداز عمل بخاطر الرژی اذیت ن ...

من آلرژی داشتم درمان کردم دکترم یک سال بهم پرهیز غذایی داد و دارو که موقتی خوردم درمان شدم ولی شما که تایم کافی ندارین تا عمل میتونید موقتا پرهیز غذایی و کمی مراعات های مربوط به آلرژی ها رو انجام بدین.

من قرص تلفست میخوردم و اسپری داخل بینی میزدم بقیه داروهام و یادم نیست چی بود چون خیلی وقته ازشون نخوردم مراعات غذایی هم خیلی داشتم بادمجون ، گوجه، کیوی، خربزه، بادام زمینی نمیخوردم اصلا بقیه چیزا رو کم میخوردم .بعد وقتی هوا کثیف و پر غباره بیرون نمیرفتم پاک که اصلا فصل بهار نمیرفتم وحشتناک حالمو بد میکرد آبریزش بینی خارش گلو و گوش و چشم.

قبل عمل 48 ساعت قبلش فقط اسپریم و دو تا پاف زدم بعد عملم یادم نیست چند روز بعدش با نظر دکترم بازم اسپریمو استفاده کردم که مشکی برام پیش نیاد.

از بوهای شدید و تند و تحریک کننده هم دوری کنی بد نیست چون من و که اذیت میکرد.مخصوصا بوی سرخ کردنی ها.

آمین جان...دستم به دامنت...گفتی که دکتر ابیانه عمل کرد شما رو؟ دکتر 3جور ماساژ تو جزوه شون دادن که ...

دکتر من اکیدا اجازه ماساژ و نمیده فقط دو بار که رفتم بینی مو دید ماساژ داد.ازش سوال کردم گفت ماساژ اشتباه خودش عامل کج شدن بینی چون استخون بندی هنوز جا نیفتاده.

فقط یه دختر خانمی بود ماساژ داده بود میگفت وقتی ماساژ میدی کوچیک میشه و ورم میخوابه ولی دوباره بر میگرده سر جاش.

الان کسی اینجا هست بعد عمل ماساژ داده باشه؟

نامردا اصلا به من در مورد ماساژ چیزی نگفتن     من یه کار بد کردم دستمو کردم تو دماغم آخرش ...

چطوری دست بردی تو سوراخ بینی.    نکن اینکارارو اگه توی جای بخیه فشاری ایجاد بشه خدای نکرده مشکل پیش میاد.ماساژ سر خود هم نده به بینی خیلی کاره حساسیه

آمین جان...دستم به دامنت...گفتی که دکتر ابیانه عمل کرد شما رو؟ دکتر 3جور ماساژ تو جزوه شون دادن که ...

عزیزم یه ماساژ مالِ روی تیغه ی بینی هست یعنی انگشتتو روی تیغه می گذاری بالاتر از نوک بینی به هیچ وجه نوک بینی نباید ماساژ داده بشه وبعد آرم به سمت بالا می ری به ماساژ هم ماله دو طرف تیغه اس که اونم از کناره های بینی فقط قسمت استخوانی نه نوک بینی به سمت بالا ماساژ میدی تو جزوه هست تصاویرش دیگه

2810