2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
من تهرانم دخترم ۸سالشه فعلا با دکتر راستکاری برای هفته ی اول شهریور قصد عمل دارم هنوز فیکس نکردم شای ...

بازم تحقیق کن،نمونه ی جدید کارش رو ببنید،من نمیشناسمشون که نظری بدم در موردشون.بهتر بود اگه میخواستین عمل کنید قبل بازگشایی مدارس اقدام میکردین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. خیلی طبیعی و بدون نقصه...عااالی. خوش به حالت... از دکترم واسه تعویض چسب سوال کردم و گفتم لاز ...

سلام

ممنون. عزیزم.

ببین بینی منم خیلی چرب بود با این حال دو لایه چسبو یک هفته نگه میداشتم،آخراش دیگه چرب میشد بیشتر اونهایی که ارایش میکردند یا بیرون میرفتن چسباشون چرب تر  بود.سعی کنید چسب و حفظ کنید تا چسب زدن و خودتون شروع کنید.

سلام دوستان

فاطمه جان بینیت خیلی خوب خواهد شد الان خیلی ورم داره منم با ابیانه عمل کردم تقریبا ۸ ماه پیش اون حالت بالا پایینی به خاطر ورم بیشتر تو اون سمتیه که پایین تر به نظر می یاد و ورم نامتقارن هست من تقریبا تا ۴۵ روز این طور بود خودش درست شدنگران نباش.حتما مراعات رو انجام بده.

مری جان من در مورد دکتر با فاطمه کاملا هم عقیده هستم من پره های بینیم از زیر باز شده یعنی در راستای کلوملا هر دو پره از زیر برش خورده ولی ابیانه ندیدم از بغل برش بزنه پره رو فقط زیر پره ها و خیلی کم من خودم متقارن و خوبم ولی توی دوستام که با ابیانه عمل کردن بالا وپایینی هم دیدم .کلا نمی شه گفت فلان دکتر کارش بی نقصِ و ناراضی نداره

بازم تحقیق کن،نمونه ی جدید کارش رو ببنید،من نمیشناسمشون که نظری بدم در موردشون.بهتر بود اگه میخواستی ...

اره باید بیشتر بررسی کنم قبل از شروع مدارس تصمیم به عمل دارم ولی تابستونم دخترم کلاس میره باز 

مری جان من در مورد دکتر با فاطمه کاملا هم عقیده هستم من پره های بینیم از زیر باز شده یعنی در راستای ...

سلام آمين جان

جاى بخيه چى؟

براى خودت يا دوستات مونده

ممكنه عكس قبل و بعدت رو بذارى

ممنون عزيزم

من فردا میشه یه هفته که عمل کردم اما هنوز گاهی ترشحاتم خونیه

جلوی خودمم نمی تونم بگیرم واسه فین کردن...فین نمی کنم در واقع، محکم فوت می کنم

بعد اصلا نه گرسنه م می شه نه تشنه. هیچ کدوم از این چیزا رو تقریبا نخوردم . با اینکه می گن مایعات زیاد بخورین اصلا نمی تونم. فقط با قرصام یه کم آب می خورم

سلام مری جان جای بخیه اصلا نمی مونه تو همه ی اونایی که دیدم کلا تمیز بخیه می زنه.عکس قبلا گذاشتم آخه الان بگذارم نمی شه برش داشت ولی اگر عکس قابل گذاشتن تو سایت پیدا کردم چشم

2810