2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست
فاطمه جان خوب شده مبارکه منم پره هامو برش نزده دوس داشتم نوک بینیم کوچیک بشه که انگار نشده خوش به ...

ممنون عزیزم.

درباره بینی خصوصا نوک اون..اصلا زود قضاوت نکن...تا دوماه آینده صبر کن.

شکلش ممکنه تغییر کنه. بینی دوست من تا یکماه اول کاملا کج بود...بعدش بهتر و بهتر شده..نوک بینی هم که حسابی ورم داره.

خیلی ممنونم. مشکل خاصی توش نمیبینم. ورومم یک مقدار بیشتر از سایر بیمارایی بود که همون روز باز کردن ...

سلام 

بعد از 7 روز که چسب و ور داشتین بهتره که که دکتر چسب رو بزنه و مدتی اون چسب رو نگه دارین.من به مدت یک هفته چسب اول رو نگه داشتم و شل نشد.اصلا صورتمو توی هفته دوم عملم نشستم و فقط با دستم مرطوبش میکردم و زل شستشو میزدم.

بعد 14 روز مجدد چسب رو دکترم عوض کرد و بازم یک هفته صورتمو نشستم و بعد اون که چسب رو عوض کرد تازه خودم یک روز در میون حموم میرفتم و چسب و عوض میکردم.

چسب نباید خیلی سفت یا شل زده بشه وگرنه بین بافت تازه و استخون بندی جدید فضای خالی شکل میگیره که باعث دفرمه شدن میشه.بهتره تعویض چسب رو لااقل تا مدتی با دکترتون داشته باشین .بازم تصمیم با شماست!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم تصویر بینی من بعد از دو ماه از عملم.ورم توی تیغه بینی و نوک بینیم هنوز هست.عکس قبل و بعد و با هم گذاشتم

بینی من استخونی بود و نوکش غضروفی.انحراف و غوز هم داشت.سوراخهای بینیم هم عدم تقارن داشت که خودم نخواستم به سوراخ های بینیم دست بزنه.

بینیم فقط از زیر باز شده به پهلو ها اصلا دست نزدم.

2-ماه بعد از عمل

2 ماه بعد از عمل

فاطمه جون و فیلی جون که تازه عمل کردید چند روز بعد عمل برای کارای روزمره تونستید از خونه بیرون برید تا گچ باز نشه نمیشه بیرون رفت؟روزای اول غذا چی خوردید؟از کی میشه رانندگی کرد؟

فاطمه جون و فیلی جون که تازه عمل کردید چند روز بعد عمل برای کارای روزمره تونستید از خونه بیرون برید ...

من به علت گرمی شدید اهواز بیرون نمی رم اصلا

رانندگی هم نمی دونم راستش. فعلا که می ترسم. چون تکون دادن سرم به طرفین یه کم سخته هنوز

من به علت گرمی شدید اهواز بیرون نمی رم اصلا رانندگی هم نمی دونم راستش. فعلا که می ترسم. چون تکون دا ...

ممنون.امیدوارم این گرما زودتر دست از سرتون برداره راحت شید.شما چطور فاطمه جون؟؟؟؟؟

سلام عزیزان 

من خیلی وقت بود نبودم چون عملم کنسل شده بود 

حالا الان میخوام عمل کنم 

دکترایی ک رفتم: 

مهران آقاگلی 

همایون الهی 

بهنام بهلولی 

علیرضا سلطانیفر 

علیرضا کامیابی 

حبیب سهرابی 

حمیدحمدزاده 

میخوام با سلطانیفر اوکی کنم ولی خیلی مطمئن نیستم 

مطبش ۱بار فقط رفتم فقط جمعه ها ویزیت میکنه هزینش ۳ یا ۳۴۰۰ نمونه هایی ک اون یه روز دیدم خوب بودن البته بدم داش ک من گفتم چنتا جمعه دیگم میرم میبینم ولی همون جمعه هم غلغله بود انقد شولوغ بود 

من الان دوبه شکم برا هزینه کمش تخصصشم گوش گلو بینیه به بعضیا علنا میگفت خوبه من عمل نمیکنم ینی دندون گرد نبود ولی بازم باید چنبار برم دیگه

zizi

کامیابی ناراضی نداش بینی هاش خوب بود من اگه با سلطانیفر نکنم حتما یا با کامیابی اوکی میکنم یا با الهی

الهی رد بخیه داره ک جدیدا دستگاه گذاشته تو مطبش میتراشه 

zizi
فاطمه جون و فیلی جون که تازه عمل کردید چند روز بعد عمل برای کارای روزمره تونستید از خونه بیرون برید ...

با گچ نرین بیرون خیلی بهتره.من حدودا 1 ماه فقط شبا اونم با خانواده بیرون رفتم.چون ماه رمضونم بود خیلی راحت بودم که خونه بمونم.شبا میرفتم بیرون یه پارکی جایی دور میزدم اونم بعد 20 روز بعد عملم.

2810