2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
ممنون فیلی جان درآوردن تامپون فقط چندش آوره. راستش من از این مرحله بیشتر از هرچیزی میترسیدم. ولی خی ...

علت ضعف رو توضیح دادم بهت عزیزم ضعف جسمی هست تحت نظر دکتر آزمایش خون میددی تا اگه کمبود اهن دارین که مطمئنا دارین قرص آهن مصرف کنید .

در مورد خواص کرفس توی نت سرچ بزنید .مطلب از نت هست کرفس اصلا عامل سرطان نیست و نمیتونه باشه .هیچ نعمت خداوند موجب مریضی نمیشه مگه نادرست استفاده بشه .

فواید کرفس در پیشگیری از سرطان

طبق یافته‌ های محققان در دانشگاه نیوجرسی، کرفس دارای ترکیباتی است که از پخش سلول‌ های سرطانی پیشگیری می‌ کند و دارای ترکیبی به نام استیلنیک(acetylenic) است که رشد سلول ‌های تومور را متوقف می‌ کند.

از طرفی به گزارش نچرال نیوز، لوتئولین(Luteolin) که به مقدار اندکی در نعناع و جعفری وجود دارد به میزان قابل ملاحظه ‌ای در کرفس وجود دارد که با دارا بودن آنتی‌ اکسیدان قوی می‌ تواند صدمات ناشی از تخریب سلولی را جبران کند.

آب کرفس حاوی هشت گروه از مواد ضد سرطان است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فیلی جون. صورت منم خیلی چرب شده بود...فقط میتونی از دستمال مرطوب استفاده کنی واسه تمیزکردن... م ...

منم همینکارو میکردم اما با احتیاط زیاد که کچ خیس نشه.بهتره به جای صابون از شوینده های ژلی که ضد جوش و باز کننده منافذ و .... هست استفاده بشه که فوق العاده است.خداروشکر صورت من یه دونه جوش هم نزد که اذیت کننده باشه فقط گرمی داشت تو صورتم بخاطر خوردن چیزهایی که طبع گرم داره مثل عسل و خرما و ...

لینک جراحی اگه خرابه اونو ولش کنید ۰۹۱۹۵۳۳۶۰۰۵ پیام بدین ت ل گرام

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

من اگه این قوز ریزه بینیم بره و پهنای بینیم یعنی روبروم کوچیک تر بشه از بینیم خیلی راضی ترم بچه ها واقعا این دو تا رو اعصابمن دلم میخواست بینیم قوسش قشنگ تر بود اما حیف من قوس یک ماهگیمو بیشتر دوست داشتم ولی همین که تنفسم اکی هست و از اولم نفس میکشیدم و صدام تو دماغی نشد یاتغییر نکرد ممنون دکترم خداییش من حتی گلو دردم نداشتم بعد از عملم یا کبودی فوق العاده کم اصلا مشخص نبود اونم از روز چهارم فقط ولی استرس بعد عمل و صبرش واقعا صبر عیوب میخواد که من ندارم

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

من با قارونی عمل کردم من پنجاه درصد رضایت دارم پنحاه درصدم برمیگرده به قوسی که میخواستم و نداده به ظرافتی که میخواستم و نداده از روبرو و قوزع ریز دراوردم رو بینیم که نیم رخم و بد کرده

2810