2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام.

8روزه که عمل کردم.. مدت زیادیه که خواننده خاموش این تاپیکم...الان بالاخره عضو شدم...

اول اینکه تو هفته اول آب کرفس روزی 2لیوان خوردم که خیلی ضعیفم کرده.

موضوع دوم اینکه 2تا مشکل دارم...لطفا اگر راهی به ذهنتون رسید کمکم کنید...

- خداروشکر کبود نشدم ولی خیلی ورم دارم...پوست صورتم اینقدر کش اومده که میسوزه...

- دیروز که روز هفتم بود دکتر گچ بینیمو باز کرد. از قیافه م نسبت به قبل از عمل که بینی غضروفی استخوانی سرپایین داشتم راضی بودم ولی یه کوچولو پره سمت چپ پایین تر بود...دکترم گفت باید صبر کنم تا این ورم شدیدش رفع بشه.

اونجا کلی آدم بودن که دکتر دیروز داشت گچشونو باز میکرد و هرچی نگاه میکردم به نظرم همه خوب بودن....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون فیلی جان

درآوردن تامپون فقط چندش آوره. راستش من از این مرحله بیشتر از هرچیزی میترسیدم. ولی خیلی راحت دراز میکشی و با انبر میکشه درمیاد بیرون..ممکنه چند قطره خونریزی کنی ولی اصلا وحشتناک نبود.

اینکه انبر رو فرو کنه تو بینی اینش چندشه. من ناخودآگاه دستشو محکم گرفتم کشیدم و گوشه انبر خورد به پره سمت چپ(تو عکس راسته).. البته دکتر گفت مهم نیست و درست میشه... ولی به همراهت بگو ترجیحا دستاتو بگیره که مثل من حرکت ناخودآگاه نزنی.

اما..آب کرفس.. دکترم گفت بهتر بود هفته اول نمیخوردی چون بشدت ضعف میاره.

گفت میتونم از هفته دوم روزی حداکثر یک لیوان آب کرفس بخورم. درضمن گفت اگر سابقه کم کاری تیروئید و مشکلات رحم حتی تو خانواده هست، مصرف آب کرفس خیلی خطرناکه و میتونه منجر به سرطان سینه بشه.

درخصوص کمپرس سرد اگر هنوز مجازی که استفاده کنی، زیر کیسه یخ دولایه دستمال کاغذی بذار که اذیتت نکنه.

موفق باشی...فردا که تامپونو در بیارن یه نفس راحت می کشی.

سلام فیلی جون. صورت منم خیلی چرب شده بود...فقط میتونی از دستمال مرطوب استفاده کنی واسه تمیزکردن... من خیلی کم با دستمال به اطرافش صابون زدم و با دستمال هم خشک کردم  

مجبوری دیگه...یک مقداری تحمل کن این وضعیت چرکولکو  

سلام من صبح عمل چردم پانسمان زیر بینیم کامل خونی بود قبل از ترخیص گفتم واسم عوض کردن حالا هم دباره خ ...

مبارک عزیزم.

تعجب میکنم چرا دکتر ها کمی بیشتر این مسایل رو به مریض هاشون توضیح نمیدن که مراقبت های بعد از عمل باید چطوری باشه، که اینقدر مریضاشون نگران نشن.

پانسمان زیر بینی برای جذب خونابه و ترشحات بینی هست که توی روز اول پانسمان رو به آرومی بر میدارین اگه خونی ریخته شده آروم با دستمالی که با سرم شستشو مرطوب شده تمیز میکنید به هیچ عنوان داخل سوراخ بینی و بخیه رو دست نزنید.

بعد پانسمان جدید رو با چسب مخصوصی که بهتون دکتر باید معرفی کنه دوباره زیر بینی بزنید.تا مدتی از این پانسمان استفاده کنید که خونابه خارج میشه . بار آخری که پانسمان و تعویض کردین و خونابه ای ندیدین میتونید پانسمان رو نزنید که جای چسبش رو صورتتون اذیت کننده نباشه.

و کم کم جای بخیه بخاطر خون خشک شده ممکنه بسوزه و اذیت کننده باشه که با کرم آ-د میتونید چربش کنید.

مرسی بچه ها حتما میام کامل توضیح می دم و عکس میذارم ای وای پس اشتباه من این بوده دو بار آب آناناس خ ...

آب آناناس جهت ترمیم زخم عالیه و حتما خود میوه شو تهیه کن که شکر هم نداره و قند طبیعی داره.بعد آبشو بگیر و روزی دو بار میل کن اگه میلت نکشید یکبار هم کافیه.کپسول اناهیل هم قرصی هست حاوی مواد آناناس که برای بهبود زخم و ترمیمش کمک فراونی میکنه.

علاوه بر آناناس آب کرفس هم برای رفع کبودی خوبه اگه کبودی دارین آب کرفس رو به نسبت نصف به نصف با آب هویج ترکیب کنید و استفاده کنید تا طعمش آزار دهنده نباشه .روزی یک لیوان کفایت میکنه.چون کمی کرفس در خانم ها مقدار جذب آهن رو پایین میاره و باعث بروز کم خونی میشه.

البته بهتره بعد از عمل از قرص آهن یا مواردی از این نوع استفاده کنید چون خونریزی بینی و همینطور پریود ها ممکنه بدن رو کمی ضعیف کنه که نیازه از این نظر تحت نظر دکتر زنان باشین و حتما باهاش چک کنید.

ویتامین سی توی آب پرتغال لیموی تازه هم هست که کمک زیادی به بهبود زخم میکنه.

ترجیحا زیر نور مستقیم آفتاب نرین توی گرما هم نباشین که باعث میشه جای بخیه ها دیر تر بهبود پیدا کنه و بینی تون ورم کنه.ماه اول خیلی خیلی رعایت کنید.

بچه ها من فقط گلوم اذیته بستنی بخورم خوبه؟ اشکال نداره؟ 

علت درد گلو به خاطر شلنگ تنفسی هست که از گلو رد میشه تا حین عمل شما تنفس رو داشته باشین با خوردن سوپ و غذا های نرم میتونید از درد زیادش خلاص بشین.بستنی هم اگه دوست دارین میل کنید خوردنش ضرری نداره.

سلام. 8روزه که عمل کردم.. مدت زیادیه که خواننده خاموش این تاپیکم...الان بالاخره عضو شدم... اول این ...

آب کرفس رو خالی میل نکن عزیزم به میزان نصف به نصف با آب هویج قاطی کن اگه ضعف داری یه مقدار بستنی هم توش بریز که عالی میشه و میلت میکشه که بخوری.حتما طبق نظر دکتر از داروی تقویتی مخصوصا قرص آهن استفاده کن.ضعف به خاطر ضعف بدنی ناشی از کم خونی میتونه باشه.کمی خودتو بیشتر از قبل تقویت کن.

در مورد قرینگی بنی به علت ورم بینی تا دو ماه اصلا در مورد قرینگی پره های بینی فکر نکن به مرور قرینه میشه.مال منم قرینه نبود الان کاملا قرینه هست خداروشکر.

کمی زمان میبره و ورم هم ممکنه یک دست فروکش نکنه و این عادیه.نگران نباشین.

پوستم هم زرد شده که دکتر گفت به خاطر موادیه که زیر چسب زدن و به مرور زمان پاک میشه.

کبودی ممکنه به صورت قرمز و بنفش باشه رنگ زرد نشون دهنده اینه که خونه ناشی از جمع شدن زیر پوست مقدارش خیلی خیلی کمه و این زردی کم کم ناپدید میشه.

این مطلب تو نت هم هست عزیزم :

رنگ کبودی با گذشت زمان تغییر می‌کند و با نگاه کردن به کبودی می‌توان حدس زد که چه موقع به‌وجود آمده است. وقتی کبودی تازه باشد، رنگ آن قرمز و نشانه وجود خون زیر پوست است. بعد از گذشت یکی دو روز، رنگ قرمز کبودی به آبی یا بنفش متمایل می‌شود. تقریباً بعد از شش روز به رنگ سبز و بعد از هشت الی نه روز به رنگ زرد یا زرد قهوه‌ای در می‌آید و به طور کلی پس از ۲ الی ۳ هفته، کبودی کاملاً برطرف و رنگ پوست عادی می‌شود.

سلام یعنی آب کرفس خوب نیس؟  من دور چشمام به شدت پف کرده و کبود شده کمپرس یخ هم نمی تونم بذارم ...

کمپرس آب سرد نباید مستقیم روی محل کبودی که بیشتر در ناحیه دور چشم هست قرار بگیره بهتره اگه کمپرس آماده ندارین یخ خورد شده رو داخل دو کیسه نایلون ریخته بعد داخل دستمال پیچره و فقط روی چشم ها قرار بدین به هیچ عنوان فشاری به بینی وارد نکنید.

در آوردن کچ هم اصلا درد نداره عزیزم .

2810