2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستانی ک سابقه جراحی بینی دارند میشه بگید حین بیهوشی چیزی از عمل متوجه شدید یا نه؟ اخه من واسه سزا ...

حین بیهوشی کامل هیچی متوجه نمیشین اگه توی سزارین از کمر به پایین بی حس شده بودین با این خیلی فرق داره.

ضمنا وقتی میرین مطب دکتر چه چیزایی رو بررسی میکنید ؟ همین که بینی های بقیه بنظرتون خوب و زیبا باشه ک ...

اگه میخواین دماغ های عمل شده رو ببینید قبلش به منشی مطب دکتر مد نظرتون بگین تا ساعت و روزی رو بهتون بگه که نمونه عمل شده برای تعویض چسب میان رو بگه که بتونید چند نمونه رو ببینید.

صد البته اگه بینی زیر گچ و زیر چسب اصلا قابل درک نیست اما میتونید وضعیت تنفس رو رو لااقل چک کنید باهاشون .همینطور این نکته رو هم بگم از یه تاریخی به بعد دیگه مریضها خودشون چسب رو عوض میکنند و مطب نمیان میتونید ازشون بخواین باهاتون در ارتباط باشن تا عکسهاشون رو ببینید و از تغیرات بینی شون باخبر بشین.

ولی در کل چک وضعیت تنفس.تنها موردی هست که میشه تو 1 هفته اول بعد عمل فهمید بقیه موارد مثل تقارن و مدل بینی به ترتیب بعد از 1 ماه الی 2 ماه برای تقارن بینی و 6 ماه الی 1 سال فرم بینی رو میشه فهمید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که بینیشونو عمل کردن ، کسی میدونه سوهان کشیدن سرپایی تو مطب چه جوری هست ? یه برجستگی استخونی ...

کسانی که بینی استخونی و با قوز دارند بعد از عمل کنار بینی معمولا این شکستی که برای عمل هست رو بصورت یک برامدگی حس میکنند که اصلا نباید بهش دست بزنید و بعد 2 سال طبق اون چیزی که من پرسیدم کم کم از بین میره.

کسانی که بینی استخونی و با قوز دارند بعد از عمل کنار بینی معمولا این شکستی که برای عمل هست رو بصورت ...

واقعا ? جالبه که وقتی با انگشت فشار میدم میره داخل واسه یکی دو ساعت ، مرسی عزیزم  خیالمو راحت کردی 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
پس بهش دست نزنم دیگه ، واقعا ممنون که گفتی 

خواهش میکنم.من تو نت سرچ کردم بعضی از دکتر ها میگفتن که پوستیه که به استخون نچسبیده که وقتی ماساژ بدی بینی رو این فضا پر میشه ولی دوباره بر میگرده سر جاش.به هر حال چه این باشه چه حرف دکتر خودم بهتر دست نزنید چون ماساژ اشتباه هم بینی رو کج میکنه اجازه بدی پوست با استخون بندی جدید طی مرور زمان خودشو مطابقت بده.چون هنوز پوست با ساختمان جدید استخون بندی فیکس نیست .اگه برات پیش اومده باشه سر و که خم کنی بیاری بالا احساس میکنی بینیت داره حرکت میکنه بخاطر همینه که میگن ورزش سنگین نکنید چون استخون و پوست کاملا فیکس نیست نباید حرکت سر شدید داشت.

تحقیق کردن واسه جراحی زیبایی بینی خیلی مهم هست مخصوصا اینکه قبلش چه مراقبت هایی لازمه و حتی بعد از اون چه عوارضی ممکنه برای شما پیش بیاد مثل کوچیک شدن سوراخ های بینی. به نظرم مقاله هشدارهای مهم در مورد جراحی زیبایی بینی رو حتما بخونید.
http://nabzema.ir/38161

بچه ها پس فردا عمل می کنم احتمالا

من چند تا تاپیک جراحی بینی اینجا رو جسته گریخته خوندم اما نرسیدم کامل بخونم. یه سری نکات که به نظرم به درد بخوره پیدا کردم. کپیشون می کنم اینجا. میشه لطفا اگه شما هم چیزی می تونین بهش اضافه کنید؟

اگه ام کسی تجربه عمل بینی و پریود همزمان رو داره لطفا تجربه شو بگه به من مرسی   

برای جلوگیری از ورم، نمک نخور

من سمت راست بینیم ورم داره.دکتر گفت سر بینیتو به سمت راست نگه دار و جایی رو که ورم داره با انگشت حالت چرخشی کم فشار بده

پماد ترمیم کنند واسه جای بخیه : اسمش cicactive مارک uriage........ CICALFATE AVENE

بچه ها من از یکی شنیدم که روی دماغم رو پماد ویتامین a بزنم ولی من نزدم میدونید برا چی خوبه؟بمانی جان روی بینی نه داخل بینی حتما گفته.این سری آخر که من مطب دکتر بودم به من گفت وازلین از همشون بهتره. وازلین برای چرب کردن داخل بینیه.سر گوش پاک کنو چرب کن بعد داخل بینیتو یاهاش چرب کن .

پماد ترمیمی: بمانی جان تا وقتی ادامه بده که رد بخیه ها کاملا از بین بره

دوستان گوش پاک کنو که به زور تو بینی فرو نمی کنیم.سر گوش پاک ن به راحتی داخل بینی میره.سر گوش پاک کنو ت اجایی که پنبه داره داخل بینی کنین نه تا ته

خمیازه یواش بکش

بچه ها بهترین راه شستشو بینی اینه که یه اسپری مانندایی هست که میشه توش سرم رو ریخت بد اسپری کرد تو بینی
اگر این کارو 3 4 بار پشت هم انجام بدین و بعد یه فین آروم خیلی آروم بکنید همه چی خارج میشه
این تجربه شخصیمه

من خیلی دختر بدیم اصلا مراقبت نمی کنم خمیازه که تادلت بخواد میکنم دستمال کاغذی تو بینیم میکنم محکم فین میکنم بخیه توی بینیم رو میکشم خدا به داد برسه معلوم نیست آخر کار چی از آب دربیاد!!!!!!!!!!!!

والا می‌گفتن خمیازه خوب نیس واسه مماخ، لابد پهن می‌شه سورخا، چه میدونم

آره خمیازه هم مثل خنده تو بد فرم شدن بینی تاثیر داره

پره هارو بزرگرین میکنه این واضح ترین کارشه

کفشدوزک عطسه خوب نیس ولی من حساسیت دارم و عطسه میزنم. دکتر بهم گفت با دهن باز عطسه بزن

در مورد پاک کردن بینی...من سرم رو با امپول بی سوزن میریزم تو بینیم سرم بالاس...یهو میارمش پایین بعد از 3 چها بار ترشحات نرم میه و میاد پایین...خیلی اروم...یه چنتا فین کوچولو کنی همش تخلیه میشه...اما با فشار کم و وقتی سرم نمکی تو بینیه....شبا و صبا اینکارو میکنم.

خمیازه هم در روز طبیعیه...اما خیلی دهن رو باز نکنید...و کنار پرهارو بگیریئ. پشمک عزیز...اروم با دوتا انگشتات دیگه دختر..بگیر که خیلی باز نشه...

در مورد عطسه...عطسه با دهن باز اشکالی نداره...

دکتر فقط برای عطسه بهم گفت و نحوه خوابیدن و اینکه سرمو پایین نندازم. دوستم برای خندیدن و اینا پرسیده بود دکتر بهش خندیده بود

دست تو دماغ کردن بعد از 4 ماه: الی جون دیگه اینکارو نکن. با چند بار اتفاقی نمیفته...ولی اگه مدام تکرار بشه شاید روی بینیت اثر بذاره

مایعات خیلی زیاد بخور ورم از بین بره

من که تا 10 روز به پهلو نمی خوابیدم . به پهلو نخواب طاق باز بخواب نیمه نشسته

روی چسبها رو با یه کرم مرطوب کننده یاوازلین چرب کن. بذار یه ساعتی بگذره...اونموقع راحت از روی بینیت حرکت میکنه...بذارش جلوت دقیقا از روش الگو بگیر و چسب بزن...منم همینکارو کردم...

وقتی بهوش میای بهد به هرچی فکر میکنی همه چیو تصویری میبینی...بعنی همه چی مجسم میشه جلو چشات...انقدر حااااااال میده...

من دیروز به زور انگشتمو کردم تو مماخم دستم خورد به یه چیزای سفت اما شبیه نخ روی تیغه بینیم...بعد نور انداختم توی بینیم ددیدم بخیه های تیغه بینیمه..وای چقدر سفت بودن جنسشون

شیما به بخیه هات اصلا دست نزن..وای دستت و کردی تو بینیت؟اونم به زوووور؟14 روز بود عمل کرده بودی؟دست کاری نکن..من بعد از 13،14 روز با گوش پاک کن تمیز میکردم اونم طوری که به دیواره ها اصلا فشار نیاد..

در روز اول در تختخواب استراحت نمایید، در حالیکه سر، بالا قرار دارد(چند عدد بالش زیر سرتان قرار دهید).

3- پانسمان پایین بینی را می توانید در صورت کثیف شدن، تعویض نمایید. این کار تا وقتی که ترشحات بینی قطع شود، ادامه می یابد.

زیر سر خود را بمدت 48 ساعت بالاتر از حد معمول قرار دهید این عمل در کاهش تورم موثر است.

7- استفاده از یخ بر روی چشمها و گونه در24-48 ساعت اول در کاهش تورم و تغییر رنگ پوست موثر است.

8- با دهان باز عطسه کنید.

9- تا حد امکان در روزهای اول سر خود را به جلو خم نکنید.

در چند روز اول بعد از عمل، ممکن است کمی ترشح از بینی خارج شود که باید با دستمال پاک شود ولی نباید به بینی دست زده شود.

12- هیچ وسیله ای را برای تمیز کردن بینی، داخل آن نکنید.

13- بهتر است از غذاهای سریع الهضم در24-48 ساعت اول استفاده نمائید. غذاهایی که احتیاج به جویدن طولانی مدت دارند را دریک هفته اول پس از عمل استفاده ننمایید. محدویت دیگری برای غذا ندارید.

14- از اعمالی که باعث حرکت شدید عضلات صورت می شوند، مانند گریه کردن، خندیدن و صحبت کردن زیاد در هفته اول پرهیز نمایید.

15- دندان‌ها را به آرامی و با یک مسواک نرم، مسواک کنید. از دستکاری لب بالا (برای جلوگیری از حرکت بینی) بپرهیزید.

16- قسمت‌هایی از صورت را که خارج از قسمتی است كه چسب زده شده است را می‌توانید با پنبه مرطوب تمیز کنید ولی چسب‌ها نباید خیس شوند.

17- موهای خود را در هفته اول نشویید مگر آ نکه کسی به شما در شستن آن از عقب کمک کند تا پانسمان بینی خیس نشود.

18- در هفته اول بعد از عمل، از لباس‌هایی که از عقب یا جلو باز می‌شوند، استفاده نمائید.

مرطوب کننده هوا و شستشوی بینی با سرم تا 2 هفته توصیه می شود.

21- بعد از برداشتن قالب بینی توسط پزشک، می توان از مواد آرایشی استفاده کرد. مواد آرایشی شناخته شده‌ای را که قبلا» استفاده می‌كردید، به‌کار برید.

22- تا دو هفته پس از عمل فین نکنید، می‌توانید ترشحات را بالا بکشید تا وارد حلق شما شده و خارج شوند ولی نباید فین کنید.

23- تا دو هفته پس از عمل، از آسپرین و بروفن (یا ترکیبات حاوی آنها) استفاده ننمایید.

24- از فعالیت شدید بدنی پرهیزكنید. بیش از حد معمول استراحت نمائید. از فعالیتهای ورزشی و جنسی پرهیز كنید. راه رفتن سبک رامی‌توانید سه روز بعد از عمل شروع نمائید ولی انجام ورزش‌های ایروبیک، کاهش وزن، بلند کردن جسم سنگین و ورزش‌های کششی باید تا سه هفته بعد از عمل به تاخیر انداخته شوند.

حداقل بمدت 10-14 روز از مکالمه تلفنی طولانی مدت و فعالیت اجتماعی شدید پرهیز نمائید.

26- بمدت 1 ماه از شنا کردن بپرهیزید.

27- بمدت 6 هفته از مواجهه با نور آفتاب یا وسایل برنزه کننده کاملا» بپرهیزید. گرما باعث تورم بینی شما می شود و نور آفتاب می‌تواند باعث تغییر رنگ پوست بینی شود.

در ماه‌های اول بینی ضعیف است و باید بیشتر مراقب آن بود تا به تدریج استحکام خود را بازیابد.

درمورد غذات چند روز باید غذای ابکی و سوپ بخوری اگ دست تنهای سوپ درس کن شب قبل عمل بزار یخچال حداقل روز بعد عمل بخوری بعدش درس کردنش کاری نداره همه موادو بریز قابلمه بزار اروم بپزه ی عدسی و...غذاهای ابکی دیگه ابمیوه فراوان بخور ت چند روز غذاهات باید ابکی باشه بعدش مهم نیست

من راستش تا ۱ ماه رعایت کردم فست فودو، اما بعدش چنباری پیش اومدم خوردم! نمکو فلفلو اینارم رعایت میکنم نسبتا، تا یک ماه ک اصلا نخوردم الانم کم

چیزای شور تند و ترش رو مراقب باش.کلا فست فود اصلا خوب نیست برات من تا سه ماه اصلا نخوردم البته تا ۶ ماه مراعات کردم شور و ترش و تند رومثلا مامان نونواز بچه های قدیمی اینجا قهوه رو هم می گفت باعث ورم میشه من اونم تا ۳ ماه نخوردم .وکلا مایعات زیاد بخور من روزی دو لیوان چای سبز و دولیوان بابونه که مثل چای سبز دم می کردم می خوردم بابونه هم واسه ورم موثر خیلی

بچه ها استفاده از دو تابالش برای رفع زودتر ورم موثره ویه چیزی هم کشف کردم مالیدن پماد بتامتازون روی بینی هم واسه ورم خوبه اونایی که حس می کنن ورماشون زیاده امتحان کنن .مراعات غذایی خیلی مهمه من از مامان نونو اینجا یاد گرفتم و دقیقا به توصیه ی دکتر واسه غذا گوش کردم در نتیجه ورمم به نسبت زودتر خوابید البته هنوزم نوکش یه مقدار ورم داره

بچه ها امروز مطب دکترخشایار احمدی بودم.همه نمونه ها افتضاح بودن.همه نوک بینی تیز ودراز 

منشی ودستیاراس هم خیلی مدل بینیشون بد شده .فقط فیس خوبی دارن

دکتر ازخودراضی و مغروری هست.تشنه شهرت .اصلا اون اخلاق خوب وخوشی ک هرروز هرروز فیلم میذاره تو اینستاش نداره.فقط کافیه یه کلمه انتقادکنی ،انچنان بهش برمیخوره.خودش مدعیه همه نمونه کاراش پرفکتن .اگ بگی چرا قوس بینی فلانی این مدلیه ،میگه این نظر تو ،ازنظر خودم عالیه .حالم ازش بهم خورد

دکترهم اینقدر بی جنبه 

2810