2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به دنبال دکتر بسیار حرفه ای با قیمت مناسب برای جراحی بینیم هستم، لطفا منو راهنمایی کنید، نوک بینیم کمی غضروفی و پهنه

لازمه عرض کنم که دکتر محسنیان که مطبشون تو قلهکه رو اصلا پیشنهاد نمیکنم، دو تا از خواهرام به فاصله دو ماه از هم جراحی کردن که هر دو 100 درصد ناراضین، جالبه بدونید که سوراخای بینی خواهر دومم لنگه به لنگه است، در عین حال نوک هر دو سوراخ پوست اضافی مونده که خیلی زشته، اما دکتر به گردن نگرفته

هرگز اشتباه خواهرای منو تکرار نکنید و با دقت بیشتری دکترتونو انتخاب کنید

توروخدا بیاید راهنمایی کنید منو, من شهرستانم با بچه کوچیک فرصت ندارم دکتر گردی کنم. بین دکتر عبدالمط ...

سلام عزيزم

تو كرج دكتر رزينا بشارتى زاده رو ميشناسم

كه شنيدم كارش خوبه ولى بداخلاقه

دوستم هفته پيش پيشش عمل كرده و راضى بوده

موفق باشى

سلام دوستان کسی دکتر خوب تو تهران میشناسه .دکتر ابیانه و قارونی چطورن ؟کدوم بهتره ؟

سلام عزيزم

بستگى به بينيت داره

ابيانه براى استخونى خيلى خوبه

قارونى براى گوشتى بهتره

ولى قارونى يه كم بگير نگير داره

سلام بچه ها من دوماه از جراحیم میگذره ولی پره هام مثل هم نیست یکی قشنگ خط پره داره و فرورفتگی اون یکی صاف صاف یعنی ممکنه مثل هم بشه؟البته اون طرفی که صافه یه مقدار ورمش بیشتره کبودیشم بیشتر بود یعنی بعد دوماه امکان تغییر هست هنوز؟؟؟؟ خیلی نگرانم 😭😭😭

سلام بچه ها کسی بوده تاریخ عملش با پریودش یکی باشه؟ 

چی کار کنم من

به دلیلی مجبور شدم عملمو عقب بندازم

با هزار التماس یه تاریخ بم نوبت داده عوضم نمی کنه

تداخل داره با پریودم این تاریخ جدید

2810