2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عسل و سامى عزيز مباركه ايشالله خيلى زود ورمتون بخوابه ميشه اسم دكتر و درصد رضايتتون رو بگيد ممنو ...

ممنون مری جون من با دکتر دالبند عمل کردم تا حالا همدان بوده الان اومده تهران 

هر روز یه شکله یه روز 100 درصد راضیم یه روز نگران 

ولی در کل خیلی بهتر از بینی خودمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سامى عزيز

خيلى متشكرم

اميدوارم رضايتت هر روز بيشتر بشه

بهار ناز جان من مطب دكتر كاميابى رفتم

ايشون كارشون خيلى خوبه

ولى اگه چند جلسه تو مطبشون بشينى بين هر ٥ تا كار خوب  يه خراب هم ديده ميشه

سلام سامى عزيز خيلى متشكرم اميدوارم رضايتت هر روز بيشتر بشه بهار ناز جان من مطب دكتر كاميابى رفتم ...

ممنون مری جان .من نمونه عملش رو دیدم خوشم اومد رفتم مطب کارایی هم بودن که چندان خوب نبودن😞

سلام دوستان من سال٩٢بادكتر شهريار يحيوي عمل كردم واقعا اصلا به قيمتش نمي ارزه 

روزي ٨تاعمل داشت هر ٨تامون ناراضي هستيم 

از لحاظ تنفسي اصلا مشكلي ندارم ولي ظاهر اصلا خوب نيست 

سحر جان برو پیشه دکتر مفرد مطبش تو ستارخان خیلی مهربون بگی ندارم قبول میکنه دکتر خوبیه طبیعی هم عمل میکنه مشکل تنفسی هم پیدا نمیکنی کاراش خوبه قیمتشم ۴۹۰۰ میگیره که تخفیف بخوای دلسوزه میده

بچه ها کسی هست که از دکتر اصغر عباسیان مثل من ناراضی باشه؟؟؟ کاری با بینیم کرده که هیچکس نمیتونه درستش کنه پیش هرکسی میرم برای ترمیم میگه من قبول نمیکنم خیلی افسرده شدم هنوزم خیلیا رو عمل میکنه و داغون میکنه بینی هاشونو تو رو خدا نرین پیشش که مثل من یه عمر پشیمون بشین نمیدونم چرا دست بر نمیداره از عمل کردن الان ما چند نفر شدیم میخوایم شکایت کنیم نظام پزشکیشو باطل کنن لااقل بقیرو مثل ما نکنه

ضمنا وقتی میرین مطب دکتر چه چیزایی رو بررسی میکنید ؟ همین که بینی های بقیه بنظرتون خوب و زیبا باشه کافیه؟ اخه زیر چسب یا گچ که معلوم نمیشه.... عکسای قبلشونم که نداریم ..نمیدونم چیکار کنم. اینکه دوتا دوستام از کار شریعت راضی اند کافی ایه؟ توی مطبش هم 2-3 مورد رو دیدم خوب و راضی بودن ... 

https://t.me/joinchat/AAAAAEMiQW1A553JFIrwtQ سلام بچه ها خوبین این گروه تل گرام ما هست برای جراحی ب ...

من نتونستم عضو گروه بشم .. اگه هنوز پاربرجاست لطفا لینک جدیدش رو بهم بدین.ممنون میشم ازتون

2810