2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما.من بینیم شکست عمل  کردم جا اتداختم .الان تیغه بینیم کجه یه خورده بینیم قوزش بیشتر شده و مشکل تنفسی پیدا کردم. ولییییی در کل بینیم خیلی زشت نیست. اما میخام عمل کنم هم انحرافش درست شه هم زیبایی. اینم بگم که من خودم تپلیم.صورتمم گرد و تپله. بینیم تو صورتم نسبتا کوچیکه.

حالا جنتا سوال دارم:۱- اگه عمل کنم بینیم تو صورتم کلا گم نمیشه؟! اخه کوجیکتر میشه دیگه -۲- اکثرا میگن عمل نکن اگه عمل کنی مشکل تنفسیت تازه بدترم میشه میگن هرکی عمل کنه بعدش بینیش کیپ میشه و ازین حرفا این واقعا راسته؟؟؟؟؟؟؟! مثلا من عمه خودم بینیشو ۱۵ سال پیش عمل کرده خیلی شیک و قشنگم هست اما مشکل تنفسی پیدا کرده همیشه بینیش کیپه هی هم به من میگه عمل نکن بدتر میشی. تو رو خدا بگید وافعا این حرف درسته؟؟ من بیشتر از زیبایی تنفسم برام مهمه هرجند الان یک طرف بینیم کیپ هست.......

سلام خانوما.من بینیم شکست عمل  کردم جا اتداختم .الان تیغه بینیم کجه یه خورده بینیم قوزش بیشتر ش ...

سلام من که 50 روز از عملم گذشته بجز دو هفته اول که تنفسم سخت شده بود الان واقعا مشکلی ندارم از قبل عملم خیلی خیلی راحتتر نفس میکشم چون قبل عمل یه انحراف کوچیکم داشتم الان رفع شده ضمن اینکه من ابریزش بینی که میگفتن بعد عمل ادم میگیره رو هم اصلا ندارم خداروشکر اینا همش حرفه

ممنون عزیزم که حواب دادی‌؟؟؟ چند روز طول کشید سرپا بشی؟؟؟ درد داشتی؟؟؟ 

خواهش میکنم عزیزم من سه روز اول رو استراحت کردم از روز چهارم کارای خونه و اشپزی رو خودم انجام دادم چون کسی نبود کمکم کنه البته سرم رو بالا میگرفتم

دوستانی که بینیشونو عمل کردن ، کسی میدونه سوهان کشیدن سرپایی تو مطب چه جوری هست ? یه برجستگی استخونی عدس مانند رو بینیم دارم که قسمت قوز نیست و در نیم رخ مشخصه 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
ممنونم عسل جون شما چند وقته جراحی کردین عزیزم؟یه مشکل دیکه ام که دارم اینکه پره ی سمت راستم فرورفتگی ...

من دوماهو چن روزه..مال منم همینطوره دقیقا، کلا تقارن کامل نداره، خیلییییم رو نرومه ولی دکتر گف چسب نزن فعلا، اوایل حتا بدم میومد برم سرکار با این قیافه اما دیگه مجبوری عادت کردم..کاش زودتر درست شه:(

من دوماهو چن روزه..مال منم همینطوره دقیقا، کلا تقارن کامل نداره، خیلییییم رو نرومه ولی دکتر گف چسب ن ...

اره واقعا منم دکترم گفت دیگه چسب نزن ولی من میزنم جای قوزش ام مونده  دست میزنم استخونه فک نکنم مال ورم باشه

2810