2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست

میگن تمام رخ بینی بعد از یک سال خودشون نشون میده و قشنگه ولی مال من الان تمام رخشو بیشتر دوست دارم خ خوب شده البته مال من خ ورم داشت و خ دیر ورمش خابید و خوب شد الانشم بازم کمی درد دارم ب ی تحرک زیاد دردم میگیره 

کلن واسه بینی عمل شده صبوری و رعایت باید کرد

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

سلام دوستان. کسی بینیش رو پیش دکتر کلانتر هرمزی عمل کرده؟ من میخوام پیش ایشون عمل بکنم و وقت زیادی واسه تصمیم گیری ندارم. خیلی هم حساسم و بینی طبیعی میخوام. اگر کسی با ایشون عمل کرده میشه لطفا از تجربیاتش بگه؟ اینکه راضی هستید یا نه؟ اگر از بینیتون بعد از عمل عکس بذارید که عالی میشه.

ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان به نظرتون دكتر مهرداد نادريان چه طور هست كاراش ؟؟يا دكتر سامي ؟؟يا دكتر الهي ؟؟ميشه خواهش كنم ...

سلام. یکی از فامیلامون 17 سال پیش با دکتر همایون الهی عمل کرده، بینیش گوشتی بود. اصلا خوب نشده، افتاده و کج شده1

سلام خانمای محترم

دوستانی که با دکتر حسام جهاندیده عمل داشتند یا کاراشونو حضوری دیدن میتونن یکم از کارای ایشون اطلاعات بدن؟ کارای اینستاگرامشون واقعا عالی و طبیعی هستن

فاطمه جوون من دو ماه گذشته پیش دکتر رجایی عمل کردم خیلی از کارش راضیم کبودی هم نداشتم هم توشیراز عمل می کنه هم تو تهران
اینم ادرسشه

تهران.خ گاندی جنوبی.کلینیک فوق تخصصی هتل.بیمارستان گاندی .ط۱۲
۸۸۱۹۵۴۵۹
۰۹۱۲۰۲۷۰۷۰۳

فاطمه جون شما که میخای عمل ترمیمی بینی انجام بدی دکتر رجایی تو ترمیمی کارش فوق العادس . شاوره قبل عملش هم بی نظیره فقط بیمارای خاص رو عمل می کنه
ادرسشم هم برات میزارم
۸۸۱۹۵۴۵۹
۰۹۱۲۰۲۷۰۷۰۳

سلام دوستان. کسی بینیش رو پیش دکتر رجایی  عمل کرده؟ من میخوام پیش ایشون عمل بکنم و وقت زیادی و ...

اره عزیزم من پارسال تو مطب تهرانش عمل کردم کاراش بینظیره من که خیلی راضیم .البته این ادرس تهرانشه ادرس شیراز رو ندارم

۸۸۱۹۵۴۵۹
۰۹۱۲۰۲۷۰۷۰۳

بچه ها استفاده از دو تابالش برای رفع زودتر ورم موثره ویه چیزی هم کشف کردم مالیدن پماد بتامتازون روی ...

امین جون توصیه غذایی چیاست بغیر از کم کردن نمکو ادویه اینا؟

من ۵۷روز شده ورم داره هنوز، نمیدونم چقد تغییر میکنه، چسبم گفته دو سه هفته نزن ک ورمم بیشتر شد از وقتی دراورد...چقد دیگه تغییر میکنه بینی؟

عسل جان هنوز جا داره مخصوصا اگر بینیت گوشتی بوده بعد از باز کرده چسب کاملا طبیعی هست که ورمت بیشتر بشه.چیزای شور تند و ترش رو مراقب باش.کلا فست فود اصلا خوب نیست برات من تا سه ماه اصلا نخوردم البته تا ۶ ماه مراعات کردم شور و ترش و تند رومثلا مامان نونواز بچه های قدیمی اینجا قهوه رو هم می گفت باعث ورم میشه من اونم تا ۳ ماه نخوردم .وکلا مایعات زیاد بخور من روزی دو لیوان چای سبز و دولیوان بابونه که مثل چای سبز دم می کردم می خوردم بابونه هم واسه ورم موثر خیلی

بله امین درست میگه من الان پنج ماهه عمل کردم هر روز داره نوکشبالاتر میره و باریکتر میشه فک میکردم دیگه تعغیر نمیکنه ولی بازم ی تعغیراته ریزی هر روز صبح ک چسبو برمیدارم احساس میکنم من خودم ت چهار ماه شبو رو چسب زدم بعدش فقط شبا اونم نوکش 

من اصلنم رعایت نکردم کار تحرک غذا مایعات مثه قبل از عمل بودم واسه همینم حس میکنم دیر ورمش خابید ت چهار ماهگی کمی تحرک میداشتم سریع ورم میکرد ی وقتی چسبو برمیداشتم بازم ورم میکرد ولی الان دیگه ورم نمیکنه و دردم ندارم کلن ت عمل بینی بایدصبور بود حدااقل ت یک سال باید صبر کنی زیادم نباید ب حاشیه رفت مثلن اینکه اینورش کمی بالاتره اونوش نیمرخش فرق دارهو.......مهم اینه ک ت کلیت خوب باشه و ب صورتت بیاد همین 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
2810