2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
آمين جان عزيز شما محبت كرديد منم امروز تجربه خودم رو به اشتراك گذاشتم

بله بله منم منظورم همین بود که من شخصا تجربه ندارم دررمورد ایشون و شما که از نزدیک دیدی بیماراشون رو نظر کاملتری داری و اون بچه هایی که من نامبردم هم عملاشون جدید نبوده و خوب دکترا ممکنه اصلا سبکاشون در طی چند سال تغییر کنه .😊😊😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا كه من بين نادريان و حامد عباسى موندن

و قارونى رو حذف كردم

اين هفته مجدد ميرم نادريان

چون يكبار رفتن و ٥ نفر رو ديدن 

چيزى رو مشخص نميكنه

من مطب حامد عباسى ٥ بار رفتم😂تا دستم اومد كارش چجوريه

ابيانه و سامى و قارونى و ……

سه چهار بار رفتم

Gخود نادریان میگه بعضی بینیا موقع جا انداختن و جوش خوردن این قوز بوجود میارن. حالا نمدونم.

کتانه جان عشقی، تصمیم به ترمیم داری ؟می دونی آخه اکثرا یادمه اون موقع مساله ی قوز رو مطرح کردن نمی دونم کدوم یکی از بچه ها به خودش گفته بود یه خورده عصبی شده بود گفته بود واسه این کامل برطرف نکردم که حالت طبیعی داشته باشه البته من یه چیز محوی یادمه اگر اشتباه نکنم.وبله پیش می یاد دیگه من علت اصلی عملم قوز بود البته نه یه قوز معمولی قوز بزرگ که نیم رخ و سه رخم خیلی بد و ناجور بودو به خاطر همین رو این موضوع حساس شدم.ولی کلا عمل بینی ریسکه .

مرسی آمین جون؛*

تصمیم ترمیم دارم دلی حوصله ندارم.

تو عمل کردی؟با نادریان؟

فک میکنم واسه گوشتی مناسبتر باشه.

خب باید یه چیزی بگه دیگه واسه قوز.ولی بینی که عمل میکنه اونجوری نیس که این قوز روش طبیعی به نظر بیاد.بیشتر شبیه همین به نظر میاد که قوز مونده.

البته خودم که پارسال رفتم مطبش این قوز تو کاراش ندیدم.ولی کجی نوک و منظم نبودن تیغه از تمامرخ دیدم.

عکس بینی صفحه 1709
مرسی آمین جون؛* تصمیم ترمیم دارم دلی حوصله ندارم. تو عمل کردی؟با نادریان؟ فک میکنم واسه گوشتی منا ...

کتانه جان اگر خیلی ایراد به قول معروف رو مخ نداره بی خیال شو واقعا آدم نمی دونه نتیجه ی عمل چی می شه وگرنه دل رو به دریا بزن زودتر انجام بده والا من خودم این قدر نشستم دل دل کردم شد ۳۵ سالم حالا می گم کاش ۱۰سال پیش عمل می کردم .تو مشهد هم که دکترای خوبی هستن ان شاالله هر چی خیره .

من ۶ ماه می شه عمل کردم دکترم نادریان نبود از سال ۸۹ از اولین تاپیک جراحی بینی بودم اینجا و البته بیشتر خواننده بودم و تجربیات دیگران رو بررسی می کردم .تو این تاپیک آخر هم پیگیر رستگار بودم ببینم با کی عمل می کنه و کلا اون چند تا بچه ها که اونام با نادریان بودن واسه همین مشکلاتشون یادم مونده.خدا رو شکر تا الان از بینیم راضیم اما من به هر کس که می خواد عمل کنه می گم اگر مشکل خاصی دارید عمل کنید وگرنه احتمال اینکه بعدش راضی نباشید زیاده

2810