2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درود برهمه دوستان جدیدم. من وخواهرم  تصمیم گرفتیم بینیمون رو جراحی کنیم. دیروز توسط دکتر سامی ویزیت شدیم. بینی من پوستش نازکتر ازخواهرمه.کمی انحراف داره. ونوکش هم کمی گوشتیه. مال خواهرم طبق گفته دکتر سامی ضخیمتر وگوشتی تر ازمن هست. به من گفتن اگر نمره ی بینیت الان 10 باشه بعد جراحی 17-18 میشه. به خواهرم گفت اگرالان بینیت 10 باشه بعدعمل 15 میشه...حالا دلم میخواد پیش یه دکتر خوب دیگه هم برم. بااین ویژگیهای بینیم که نام بردم ممنون میشم از همه ی دوستان اگر طبق تجربیاتشون جراح مناسب بینیم بهم معرفی کنن.  ضمنا من نمیخوام چهره م مصنوعی بشه یعنی با سربالا و زیادفانتزی موافق نیستم.طبیعی یا نهایتا نیمه فانتزی میخوام درآره. پیشاپیش از نظراتتون سپاسگزارم

من دکتر سلیمان زاده رو پیشنهاد میکنم. من نمونه کاراشو دیدم خیلی اکی بود لامصپ. کارش خیلی خوبه . علاوه بر جراحی بینی،  لیپوماتیک و پروتز سینه و از این کارام می کنه . 

سایتشو میذارم نمونه کاراشو ببینید . فقط میگن سخت وقت میده سرش شلوغه

http://drsoleymanzadeh.ir

دوستان به نظرتون دكتر مهرداد نادريان چه طور هست كاراش ؟؟يا دكتر سامي ؟؟يا دكتر الهي ؟؟ميشه خواهش كنم كسي اگر با اين جراح ها آشنايي داره بگه بين اين ٣ تا كدومشون بهتر هست؟

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
دوستان به نظرتون دكتر مهرداد نادريان چه طور هست كاراش ؟؟يا دكتر سامي ؟؟يا دكتر الهي ؟؟ميشه خواهش كنم ...

الهی رو واسه گوشتی میگن خوبه، خودم ندیدم..ویزیت هم رفتم پیشش، خیلی خوشم نیومد ازش..خرابکار نیس ولی تا جایی ک میدونم..نادریانم واس استخونی تعریف شنیدم بعضیام میگن تیغه کج دیدن نمیدونم..سامی رو به شخصه نمیپسندم کاراشو و ناراضی هم زیاد دیدم..اما خیلیا هم تو همین سایت راضین.

الهی رو واسه گوشتی میگن خوبه، خودم ندیدم..ویزیت هم رفتم پیشش، خیلی خوشم نیومد ازش..خرابکار نیس ولی ت ...

عسل جون ناراضي هاي سامي دليلشون چي بوده ؟؟

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

بچه ها من یک ماه و دو هفته از عمل بینیم میگذره (با سامی عمل کردم) بسیار راضی هستم با اینکه ورم داره. اگر بینی طبیعی میخواید حتما سامی رو مد نظر بزارید. بینی من کج بود که کجیش هم برطرف شد و دراز بود. اگر بینی خیلی کوچیک میخواید سامی خوب نیست چون بینی رو کوچیک نمیکنه متناسب با صورت کوچیک میکنه. درمورد قیصری هم یک نفر پرسیده بود من دوتا نمونه کار ازش دیدم که خیلی طبیعی و خوب شده بودن ولی قیمت عملشون خیلی بالا هست (چون ایشون دوبی هم مطب دارن و اونجا هم عمل انجام میدن واسه همین اینجا هم گرون میگیرن فکر کنم). مطبش پایین مطب سامی هست ولی نمیذاره برید مطب نمونه کار ببینید. ابیانه هم من نمونه های خیلی خیلی خوشگل ازش دیدم ولی همشون قبل عمل هم بینیشون خوب بود (اما توی اینستا چندتا ناراضی ازش دیدم).

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

سلام بچه ها من ی‌چند هفته ای هست ک میخام عمل کنم مطب گردیامم شروع کردم اول رفتم پیش دکتر حمد زاده زیاد خوب نبود چند تا نمونه مشکل تنفسی داشت ک باعث شد کلا خط بخوره فردا میخام برم پیش دکتر قارونی بینیه من استخونیه و میخام ی کووچووولو نیمه فانتزی شه اصلا عروسکی نمیپسندم میتونید کمکم کنید ؟؟خیلی سردرگمم

سلام بچه ها من هفته پیش رفتم مطب دکتر بنیادی ، والا دارم به این نتیجه میرسم دکترایی که زیاد اسم در ...

عسل جان کیارش نجات پور عالیه من سه مورد ازش دیدم ماه شدن فقط رو مدلی که میخوای کوچیکیش تاکید کن راستی الان چند میگیره؟

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
2810