2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام عزیان نظرتون رو راجع به دکتر کامیابی و بشارتی زاده و بلاجی هم می دید؟ من مطب کامیابی رفتم خوشم اومده بود.

من دوستم با رزينا بشارتي عمل كرد خوب شد اما اول اينكه عمل اولش بود ولي دكتر وسط جراحي مياد ميگه غضروف گوش رو بايد وردارم!!! دركل تا ١ ماه ورم و كبود ناجور بود دوستم. همين چندوقت پيش به من گفت رفته مطب و يك نفر رو ديده كه بينيش خيلي خراب شده بوده با بشارتي و اگر اونو ميديده عمل نميكرده. اخلاقشم خوب نيست به نظر من ريسك عمل داره. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کامیابی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دیدم خیلیا راضی بودن تو مطبش

كاميابي رو من نمونه نديدم ولياسمشو خيلي اينور اونور شنيدم واسه همين نميتونم نظر بدم اما بيشتر ازش راضي ديدم تا ناراضي

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

خدارو شکر تمام ورم و کبودی توی سه روز اول از بین رفت الان ظاهری کاملا طبیعی ولی کوچک شده با یه قوس خیلی ملایم البته دکترم میگفت باز هم تا دو ماه یه کوچولو ورم داره بعد از دوماه شکل اصلیش رو میده البته اینم بگم که من اصلا بینی فانتزی نمیخواستم ویه ظاهر کاملا طبیعی دوست داشتم که تا به حال خداروشکر میسر شده

گر نگهدار من انست که من میدانم ...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها نظرتون در مورد دكتر شهرام رحيميان چي هستش ؟؟به نظرتون خوبه ؟؟اصلا تا حالا اسمش رو شنيديد ؟برام مهمه كه جوابم رو بديد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻شنبه وقت ويزيت گرفتم.اگر كه به درد نميخوره بهم بگيد ،الكي وقتم رو تلف نكنم 

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

بچه ها من روزي صد بار تصميم ميگيرم كه عمل كنم و بعدش روزي هزار بار منصرف ميشم !!خسته شدم از اين بلاتكليفي !!اصلا معلوم نيست ميخوام چي كار كنم !!خسته شدم از اين همه استرس !!!واقعا خيلي داره بهم فشار مياره !!ميشه يه چيزي بهم بگيد كه اروم بشم !؟واقعا خيلي بهم ريخته هستم😭😭

کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

اقیانوس شیشه ای 

من از صد نفر پرسیدم درمورد عمل بینی 

همه همه همه میگن اصلا درد نداره 

فقط یه هفته صبر و حوصله میخواد تا این کبودی و گچ و ... برداشته بشه 

من ترسو ترین ادمارو دیدم عمل کردن گفتن خیلی راحت بود 

دوسته خودمه من اینقدر ترسوهه اصن یه وضعی ، بینیشو عمل کرد میگفت خیلی راحت بود . 

من تو انتخاب دکتر موندم وگرنه صدبار عمل کرده بودم 

بچه ها من روزي صد بار تصميم ميگيرم كه عمل كنم و بعدش روزي هزار بار منصرف ميشم !!خسته شدم از اين بلاتكليفي !!اصلا معلوم نيست ميخوام چي كار كنم !!خسته شدم از اين همه استرس !!!واقعا خيلي داره بهم فشار مياره !!ميشه يه چيزي بهم بگيد كه اروم بشم !؟واقعا خيلي بهم ريخته هستم😭😭

بنظر منم یه مقدار استرس و ترس طبیعی هست ولی این مهم نیست.منم با نظر عسل موافقم.خودمم اگه یه دکتر درجه 1 پیدا کنم همین امروز عمل میکنم.ضمن اینکه شنیدید میگن بکش ولی خوشگلم کن  

من پیش دکتر مجلسی عمل کردم چون معروف بود اما اصلا راضی نبودم چون کارش خیلی بعد تا اینکه ترمیمی بینی دوستم دکتر گلی جراح بینی رو معرفی کرد کارش عالی خیلی عالی ترمیمی بینی رو برای من انجام داد 

شماره نوبت دهیش اینه  09196939100 

حتما برید سایتش نمونه کار ببینید بعد برید عمل کنید

2810