2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، منم ترمیم میخوام بکنم ، سامی عمل اولم بود ولی نمیدونم ترمیم پیش کی برم؟ شما عمل اولت با ...

سلام. شما که تازه عمل کردی عزیزم. هنوز زوده برای تصمیم گیری... حتی اگه بینی گوشتی نداشتید 6 ماه تا یکسال ورم داره. باید صبور باشید تا چند ماه... من حتی توی بینی های گوشتی دیدم که بعد از 2 سال جا افتاده و قشنگ شده.

نوشین همیشه فکر میکنم کاش با سامی عمل میکردم بینی من خیلی کوچکتر شده اما بی ایراد نیست.  همش ...

خوب شد با سامی عمل نکردین

دقت و وسواس تو چی داره؟ پره های من رو نامتقارن در اورد بینیم رو خوب جمع نکرده 

تو پیجش هم برید کامنتها میگه بینی رو جمع نکردید تو عکسایی که میذاره

بعد از ۶ ماه تقریبا ولی تا یک سال هم تغییرات نامحسوس داشتم اینا برای همه یکی نیست چون مهمترین فاکتور ...

سلام آمین جان امیدوارم حالت خوب باشه

من بیشتر صفحات قدیمی و روزایی که عمل کردی و راهنماییات رو تا اینجا خوندم چند ماه وقت گذاشتم تحقیق و آخر سر سامی رفتم عمل کرد 

درباره مراقبتها خب شما عالی مراقبت کردی 

من چند بار وسیله بالای ۵ کیلو جا به جا کردم

زیاد حرف زدم و خندیدم و و ...

یه سوال دارم

من پوستم ضخیمه دکتر راکوتان داد ولی ترجیحم اینه نخورم

دکتر میگه با راکوتان ۲۰ درصد نتیجه بالاتر میره  بدون راکوتان ۵۰ درصد تغییر میکنی

منظورش سرعت بهبودیه یا نتیجه نهایی؟

یعنی با راکوتان سریعتر بینیم بهتر میشه و اگر راکوتان نخورم هم همون نتیجه رو میگیرم ولی دیرتر؟ اینجوری من اوکی ام و تا سه سال هم‌منتظر می مونم 

یا خیر منظورش اینه که اگر راکوتان نخورم کلا فرم نهایی بینیم هم به قشنگی مدنظر نمیرسه حتی اگر کلا ورماش بخوابه ؟ 

ای وای من دکتر سامی رو گذاشته بودم جز اولین انتخابام  بخاطر اینکه بینیم گوشتی هست و از دوست ...

سلام عزیزم شما با کی عمل کردی؟ میخواستی سامی رو بری؟

من رفتم بینیم مثل شما بود ولی راضی نیستم

عزیزم چقد هوشمندانه و منصفانه بدون تعصب نظر میدی و بقیه رو راهنمایی میکنی  بله واقعا اون زمان ...

سلام عزیزم

دوستتون راکوتان خورد که گفتید بینیش گوشتی بود و سه سال بعد جا افتاد؟

2810