2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015332 بازدید | 66526 پست
خانما آقایون فقط به هیچ عنوان سمت مطب حمیدرضا ابراهیمی نرید که پشیمون میشید از من گفتن بو⛔️⛔️⛔️

اتفاقا امروز تو پیج فرزام یکی کامنت گذاشته بود که فقط ابراهیمی خوبه شما گفتید روشنگری برای بینی واقعا لازمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، بالاخره با سامي عمل كردم، الان حدود ١٠ روزه، بينيم پهن بود غضروفی و کمی گوشتی ولی خیلی ...

سلام این حالات کاملا طبیعی هست مخصوصاً ۲ماه اول بینی بسیار زشته به نظر ادم تا ورم بخوابه 

سلام این حالات کاملا طبیعی هست مخصوصاً ۲ماه اول بینی بسیار زشته به نظر ادم تا ورم بخوابه 

مرسی، شما با کی عمل کردین؟ من دیشب فین خفیف کردم یه بخیه افتاد ، گفتم نکنه بخیه داخل بینیم باز شده ، خون نیومد البته. موقع آبریزش هم بوی بد شبیه نم گرفتگی حس میکنم

سلام به همه. دوستان من بینی گوشتی دارم و کمی خاصه چون پیش چندتا از دکترای معروف که رفتم، دو تاشون گف ...

برا گوشتی سامی اوکیه ، اونایی که اسم بردی برا استخونی بهترن. من نصف بیشتر صفحات این تاپیکو قبل از عمل خوندم. و انتخاب کردم فقط سامی بعضی از بینیها رو دیدم خیلی جمع نمیکنه تو پیجش هست. منم که چند روزه عمل کردم ورم دارم از قبلش کوچکتره ولی نمیدونم معلوم نیست چطور درمیاد من روزای اول خیلی حرف زدم و چندبار خنده ام گرفت هرکار کردم نشد نخندم و حس کردم بینیمو خراب کردم🥲

برا گوشتی سامی اوکیه ، اونایی که اسم بردی برا استخونی بهترن. من نصف بیشتر صفحات این تاپیکو قبل از عم ...

عزیزم خیلی مبارکت باشه😍 نگران نباش چیزی نمیشه. حتما به مرور عالی و مطلوبت خواهد شد😊

راستش اصلا نشد برم کارای سامی رو از نزدیک ببینم دیگه دل به دریا زدم و از ضیغمی وقت عمل گرفتم🥴 چون عجله دارم و بخاطر کارم هم نمیتونم زیاد مطب گردی داشته باشم😔 

خیییلیی مضطرب و نگرانم😅

سه هفته است عمل کردم و یکی کاملا کیپه و یکی ۹۰ درصد کیپه ، کلا از دهان نفس میکشم حس میکنم چسبندگی بینی هست 

بوی نم گرفتگی هم میده ، 

اگه بخوام سی تی اسکن کنم چه وقت میشه انجام بدم که ضرر نزنه

اگر چسبندگی بینی ایجاد بشه ، زمان درماش کی هست

چون شهرستانم الان سخته دوباره برم تهران دکتر ویزیتم کنه

گفتم تا دو ماه دیگه صبر کنم که نوبت ویزیتم هست و همون موقع دکتر میبینه 

ولی میترسم دیر شده باشه

Shahnazjonاگه شد عکستو بذار.منم تازه با سامی ترمیم کردم.از یه دختری عمل اولشو با پروتز چونه 12گرفت.ا ...

سلام عزیزم ، منم ترمیم میخوام بکنم ، سامی عمل اولم بود ولی نمیدونم ترمیم پیش کی برم؟ شما عمل اولت با کی بود؟ و دلیل ترمیمت چیه؟ برای من سامی پره ها رو پهن کرده و یکیش کجه

2810