2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015333 بازدید | 66526 پست

سلام من دو هفته دیگه وقت عمل دارم یهو دیدم روبینیم جوش زیر پوستی در اومده سمت چپ بینیم باد کرده و سفت شده آیا کسی تجربه ای داشته چیکار کنم خوب بشه ؟ممکنه وقت عملم کنسل شه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمهای عزیز 

من میخام پیش دکتر سامان عمل کنم بینیمو راستش اصلا مطب کردی نکردم 

از اطرافیانم پرس و‌جو کردم که دکتر حمیدرضا نوری و دکتر سامانو بهم معرفی کردن 

دکتر نوری  عکس فرستادم و منشی گفت بینیتو عمل نمیکنه دکتر و نتیجه مطلوب از دکتر نوری نمیگیری 

برای سامان عکس فرستادم گفت خیلی خوب میشه بینیت 

واقعا شرایط رفتن و گشتن دنبال دکتر ندارم 

لطفا اگر نظری دارید برام بنویسید و اینکه چه نکاتی مهمه و باید حتما به دکتر بگم 

بینی من گوشتی نیست و قوز نداره اما سوراخهای بینیم بزرگه و کلا خیلی کجه 

سلام بچه ها من دیگه کم کم دارم دیوانه میشم انقدر تحقیق کردم و اطلاعات جمع کردم فکر کنم بتونم خودم یه دماغ نیمه فانتزی رو جمعش کنم، و انقدر معلوماتم بالا رفته انتخاب خیلی‌ خیلی‌ مشکلتر شده. متاسفانه دماغ من خیلی‌ کجه ولی زیاد بزرگ نیست. دکتر صبا توسلی مد نظرم هست با دکتر محمدرضا بیگدلی احساس میکنم تو کجی تبهر خاصی دارن، در مورد این دو عزیز اطلاعی دارین؟ یا برای بینی کج کیو پیشنهاد میکنین. با تشکر 🙏

بین دکتر مهدی بمانعلی و پارسا چراغی پور کدوم بهتره؟

اگر کسی اطلاعاتی راجع بهشون میدونه بگه لطفا🙏🏻

البته توی پیج هاشون نمونه کار و کامنتاشون رو چک کردم اکثریت از هر دو راضین🤦🏻‍♀️

خوب من قول داده بودم بیام و بگم چی دیدم. دکتر باستان نژاد فرد موجهه و صادقی به نظرم اومد. به من گفت ...

سلام  وقت بخیر   شما عمل ترمیم داشتین پارسال میش دکتر باستانی نژاد عملتون خوب بود راضی هستین؟؟

2810