2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
خانمها من بیست و پنج مهر نوبت عملم بود ولی انگار دکتر کنسلی داشت من جلو افتاد نوبتم  دیروز عمل ...

سلام خوبی الان؟ تا سه روز طبیعی هست ،منم اصلا کبود نشدم فقط یکم پای چشمام زرد شد،صورتم خیلی ورم نکرد اما دماغم تا دلت بخواد ورم داره الان تقریبا ۲۵روزه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه.تنفست چطوره؟البته زوده برا تنفس ولی من خودم از همون روز اول راحت نفس می کشیدم اما بعد از چند روز یه سوراخ بینیم گرفت تا الان که ۲۵ روزه بهتر شده ولی بازم می گیره یکم میترسم 🥺

مبارک باشه.تنفست چطوره؟البته زوده برا تنفس ولی من خودم از همون روز اول راحت نفس می کشیدم اما بعد از ...

جریان هئای خنک احساس میکنم ولی خیلی ابریزش دارم

شما هم عطسه میزنی؟

جریان هئای خنک احساس میکنم ولی خیلی ابریزش دارم شما هم عطسه میزنی؟

من از اول اصلا ابریزش نداشتم اخه روزی سه تا قرص سرماخوردگی میخوردم خود دکتر برام نوشته بود همش خواب بودم ،عطسه هم نه زیاد نبود گاهی ولی الان که نزدیک یک ماه شده عطسه میکنم .فعلا نگرانم چرا یه سوراخ بینیم خوب هوا رد نمیشه 

دوستان کسی پیش دکتر امیر حسین محمدی مفرد عمل کرده یا میدونه کارش چطوریه؟؟؟؟ من دونفر از دوستان عمل ک ...

آخ قربون دستت سوال منم هست 

کسی هست با دکتر امیرحسین محمدی مفرد عمل کرده باشه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

بچه ها درباره   دکتر حسام جهاندیده میخوام بگم 

من مطب گردی رفتم 

برخلاف اینکه توی پیج و سایت کاراش عالی بود 

داخل مطب افتضاح ترین بینی های ممکن رو دیدم 

اصلا خیلی جا خوردم 

یه ذره نمیرخ ها بد نبود ، ولی تمام رخ ها افتضاح بود 

سوراخای خیلی زشت 

همه بینی ها یک شکل بود

دستیار و منشی که بهترین کار دکتر بودن از همه بدتر بودن 

ظاهرا خیلی خوش اخلاق توی عکساشون به نظر میرسیدن 

ولی من اصلا از برخوردشون خوشم نیومد

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
بچه ها درباره   دکتر حسام جهاندیده میخوام بگم  من مطب گردی رفتم  برخلاف اینکه تو ...

واقعا؟ پس چرا انقدر سرشون شلوغ هست و به این راحتیا به کسی نوبت نمیدن؟

واقعا؟ پس چرا انقدر سرشون شلوغ هست و به این راحتیا به کسی نوبت نمیدن؟

منم بعد ۳ ماه بهم نوبت داد 

جهاندیده عکساش یه جوریه میگی به به جقدر تمیز و عالی بدون مشاوره برم عمل

اصلا اینقدر خورد تو ذوقم 

هنوز که هنوزه یادم میوفته میگم کاش پامو تو مطبش نمیزاشتم 

ببین اومده بود یه سبک خاص خفن مثلا درست کنه ولی افتضاح بودن 

تمام رخ به خاطر سوراخاشون خیلی زشت و بد بود

برای قیمت اصلا راه نمیاد میگه برو از منشی قیمت بگیر

ببین میگن دستیار و منشی بهترین نمونه کار دکتر اینقدر بینی دستیارشو کوچیک کرده بود فاصله بین بینی و لبش ۵ سانت پوست اضافه داشت 

خانما من ۲۵ روزه بینیم رو عمل کردم،از روز اول سوراخا تا به تا بود (از قبل هم تا به تا بود ولی معلوم نبود) و نوک بینیم به یه سمت کج دیده میشه، کسی مشکل مشابه من دیده؟من خیلی ناراحتم 😭😭😭😭 

ورم یکطرفه هست خیالت راحت تا سه ماه هیچی معلوم نیست

مرسی عزیزم❤️.اره بعضی روزا احساس میکنم یکم کجه بعضی وقتا نه و اینکه یه طرف بینیم ورمش بیشتره همونطور که گفتید 

دوسنان من تقریبا ۴ماهه جراحی کردم سمت راست نمیتونم بخوابم کیپ میشه همون طرف طبیعیه بهتر میشه یا نه هر چند که دماغم اصلا قشنگ نشده و دکتر تیغه دماغمو شکونده روزگارم سیاهه

2810