2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015353 بازدید | 66526 پست

[QUOTE=199529782]سلام وای چه عجبی یکی پیدا شد بخواد در همین روزها بره پیش،باستان نڗاد  نه من اصلا تهران نیامدم سلام ببخشید شما بالاخره با دکتر باستانی عمل کردید؟ من هم ترمیمی هستم و میخوام پیش ایشون عمل کنم میشه راهنمایی کنید؟

بالاخره عضو سایتی شدم که بالای ده ساله از مطالبش استفاده میکنم

این دفعه برای جراحی بینی چند ماهه دارم سرچ میکنم 

یادداشت مینویسم

مطالب اینجا رو میخونم و بازم کمه

از اوایل تیرماه امسال تا الان که برای مشاوره اومدم تهران، بیش از ۳۰۰ صفحه از این تاپیک رو خوندم اونم مطالب بهترین و مفیدترین فرد تاپیک برام، که شایلین عزیزند و مطالب مربوط به سال ۹۸ همین تاپیک

شایلین عزیز اگر مطالب  رو میخونی بدون که برات آرزوی سعادت و سلامت داریم که خالصانه به همه کمک میکردی و وقت میذاشتی، خیلی حال میکردم بانوشته هات واخلاقت و شرحهای مفصل و دقیق و نکته سنجیت😊

از بقیه دوستان مثل آمین و دردونه و ... که دوستان رو راهنمایی میکردن ممنونیم🌷

خب حالا از خودم بگم

من بینیم پهنه و نیمه گوشتی ، گوشت ضخیم ندارم فقط مدل پهن و کوچیک با پروجکشن کم و پهنای زیاد 

تو اهواز مطب گردی کردم كه خوشم نيومد يا مناسب بينيم نبودن يا خودشون رد كردن

از دكترهاي اهواز بگم که دكتر حسيني كه همش تبليغه من اعتماد نمیکنم به کسی که راه به راه تو تمام اکانتهای اینستا و تاپیکهای نینی سایت تبلیغ کنه ، اونم تبلیغات یکسان 😄

دکتر رضایی اهواز قصابه

دکتر قاسم زاده اهواز فرم همه رو فانتزی و خیلی کوچیک درمیاره و خیلی شنیدم که دستیارش عمل میکنه

بداخلاقم هست و پیگیری بعد عمل صفر.

دکتر سرافراز تو اینستا اکانت نداره حضوری باید بری چند بار و بپرسی و مطمئن شی. مدل بینی منو دید و گفت عمل نمیکنم نمیتونم. بیشتر برای استخونی خوبه که باز چون پیج نداره نمیشه قطعی تصمیم گرفت.

دکتر خوشرفتار اهواز مطبش مگسم پر نمیزد 

گفت ۱۵ درصد تغییر میکنی و انحراف و عدم تقارنپره ها باقی می پونه. نظر خاصی درباره عملاش ندارم چون خیلی نددم.

دکتر شهریاری تو اتاقش ولوله بود ولی نمونه ها ی بعد عمل رو خوشم نیومد و بداخلاق بود‌. بیشتر برای درمان میومدن.

دکتر خورشیدی فر نمونه ندیدم ولی بی حوصله بود وقت نمیذاشت و گفت به جای عمل بینی بیا لیفت شقیقه کن ۴۰ تومان که نرفتم زیر تیغش

دکتر دهاز اهواز نمونه هاش زشت بود هم استخونی هم گوشتی ناراضی تنفسی هم داشت گفت تغییراتت کمه و صدات همین الانم تو دماغیه بعد نگی چرا تو دماغی شد.

و اینجور شد که قید عمل تو اهواز رو زدم و با سرچ و تحقیق اسامی دکترهای پیشنهادی تهران رو نوشتم تو لیست. و اونایی که تو لیست سیاه رفتن رو از لیست خط زدم و چند گزینه برام موند :

سامی ، رجایی، سامان، برادران، نادریان، ابیانه.

ابیانه که نوبتاش تا آذر پره و ویزیت نمیده 

نادریان تا زمستان پره و گفتن تو پیج اطلاع میدیم

برادران که سریع وقت میده هنوز نرفتم 

سامان گفت مهر نوبت میدم برا مشاوره و عمل یکماه بعدشه

رجایی ۱۴ شهریور وقت داد 

سامی رفتم گفت ۷۰ درصد تغییر میکنی تا سه ماه اول صدا و تنفست مشکل داره، وقتای عملش تا آبان پره

نمونه های عملش پنج شنبه میان ولی ویزیت یکشنبه و سه شنبه است. کسی که نمونه بخواد ببینه میاد با عمل شده ها صحبت میکنه و اسمشون رو مینویسه بعد میره پیش دکتر 

که عکسهای قبل عمل رو با توضیح نشونش بده. 

سامی مد نظرم هست و گفت هزینه با بیمارستان ۸۰ میشه که شما اول باید ۳۰ تومن بدی که وقت عمل برات بذارم و تا پستهای سال ۹۸ ناراضی ندیدم

حالا از دوستانی که سامی رو میشناسن تقاضا دارم که اگر جدیدا خرابکاریش زیاد شده مثلا خودش عمل نمیکنه یا هرچیزی ، اطلاع بدن

مننون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره موافقم باهات مازیار ملک مطیعی هم کامنت بسته سلطانیفر کلا پزشکی که از خودش مطمین باشه کامنت ن ...

واقعا تنها راه تحقیق درست مطبه

یکمم نی نی سایت

والا من که دیگه گیج شدم

گفتم نادریان

دیدم نادریان چندین سال طول میکشه تا کاراش اون شکل واقعیشو نشون بده. مثلا شل بیوتی بعد ۵ سال تازه بینیش جا افتاده. گفتم خب این نشد برادران اونم یجور😂گفتم خب میرم پیش محبی خواهش تمنا که زود وقت بده تو سایتش عکس اپلود کردم گف عمل نمیکنم. البته نادریانم قبل اینکه حضوری ببینه میگف بینیت ایرادی نداره عمل نمیکنم.

خلاصه که آدم پیییییر میشه سر این دکتر پیدا کردن

سلام اسمش تو لیست سیاه بود فکر کنم تو همین تاپیک یا جای دیگه دیدم. گزینه برای بررسی زیاد هست

من با حسنانی وقت عمل دارم هفته پیش رفتم مطب نمونه ببینم یه خانمی بودن یک سال از عملشون گذشته بود عکس قبل عملشونو دیدم خودشون از مدل بینیشون بسیار رضایت داشتن با این که بینی پر کاری نبودن ولی من مدلشون دوست نداشتم بقیه نمونه ها یک هفته از عملشون گذشته بود چسب داشتن چیزی مشخص نبود تو این فکرم که وقت عملمو کنسل کنم هزینه جراحی ایشون ۶۰ میلیون بسیار بالاست  و اینکه با یک نفر داخل اینستا که با حسنانی سال ۹۸ عمل کرده بود پارسال تیرماه با حسنانی ترمیمی انجام داده بود چون هم مشکل تنفسی پیدا کرده بود هم از مدل بینیش راضی نبود 

گزینه بعدیم حمید رضا نوری هستش که تو این تاپیک چیز خوبی ازش نخوندم ولی فیلمای پیجش بشدت دوست دارم روزیم که رفتم مشاوره جو مطب به شدت سنگین بود نمیشد که با تمام نمونه ها صحبت کنی من فقط با دونفر صحبت کردم  یکیشون سه ماه از عملش گذشته بود و راضی بود فرم بینیش و دوست داشتم . یه دوختر خانمی کنارم نشست که یک هفته عمل بینیش گذشت بود احساس کردم نفس کشیدنش صدا داره و اینکه ابریزش بینی داشت ( فکر کنم طبیعی باشه تو هفته اول ) 

گزینه بعدی نادریان بود برای ۱۵ مرداد وقت مشاوره داشتم به اشتباه فکر کردم ۱۹ مرداد وقت دارم متاسفانه وقت مشاوره رو از دست دادم 

سلام اسمش تو لیست سیاه بود فکر کنم تو همین تاپیک یا جای دیگه دیدم. گزینه برای بررسی زیاد هست

یکی از آشناهامون اسفند ماه با ایشون عمل کرده فرم بینیش گوشتی بود و خوب تونسته جمع کنه. مدل بینی خودم استخونی غضروفی هستش پیجشو نگاه کردم خوب بود (البته تمام دکترا نمونه های خوبشون  داخل پیجشون میزارن ) مشاوره شون رایگان میخوام تو این هفته برم مطب از نزدیک نمونه هاشون و ببینم .اگه کسی تجربه عمل با ایشون داشته یا نزدیکاشون خواهش میکنم راهنمایی کنه .

سلام بله

ببخشید تازه پیامتون رو دیدم 

از عملتون با خانم دکتر راضی هستید 

مشکل تنفسی ندارید ممنون میشم جواب بدید

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  
به من گفت چهل تومن ۵۰تومن واسه طراحی گرفت  ۱۵۰ هم ویزیتش بود یه خانومی اونجا بود که دوسال بو ...

تو مثل منی، منم بینیم خیلی مشکل خاصی جز قوز کوچولو نداره ولی خیلی تعریف حاتمی رو شنیدم دوستمم باهاش عمل کرد خیلی خوب شده، قیمتشم خدایی خیلی خوبه، احتمالا برم پیشش

سلام بچه ها ميشه كمكم كنيد من ٧ماه عمل كردم،بينيم داره روز به روز زشتتر ميشه اولا خيلي دوست د ...

شما با کدون دکتر بینیتون و اول عمل کردید که ناراضی بودید؟؟؟ بعد ایا ترمیم کردید باکدوم دکتر و الان راضی هستید ؟؟؟

2810