بالاخره عضو سایتی شدم که بالای ده ساله از مطالبش استفاده میکنم
این دفعه برای جراحی بینی چند ماهه دارم سرچ میکنم
یادداشت مینویسم
مطالب اینجا رو میخونم و بازم کمه
از اوایل تیرماه امسال تا الان که برای مشاوره اومدم تهران، بیش از ۳۰۰ صفحه از این تاپیک رو خوندم اونم مطالب بهترین و مفیدترین فرد تاپیک برام، که شایلین عزیزند و مطالب مربوط به سال ۹۸ همین تاپیک
شایلین عزیز اگر مطالب رو میخونی بدون که برات آرزوی سعادت و سلامت داریم که خالصانه به همه کمک میکردی و وقت میذاشتی، خیلی حال میکردم بانوشته هات واخلاقت و شرحهای مفصل و دقیق و نکته سنجیت😊
از بقیه دوستان مثل آمین و دردونه و ... که دوستان رو راهنمایی میکردن ممنونیم🌷
خب حالا از خودم بگم
من بینیم پهنه و نیمه گوشتی ، گوشت ضخیم ندارم فقط مدل پهن و کوچیک با پروجکشن کم و پهنای زیاد
تو اهواز مطب گردی کردم كه خوشم نيومد يا مناسب بينيم نبودن يا خودشون رد كردن
از دكترهاي اهواز بگم که دكتر حسيني كه همش تبليغه من اعتماد نمیکنم به کسی که راه به راه تو تمام اکانتهای اینستا و تاپیکهای نینی سایت تبلیغ کنه ، اونم تبلیغات یکسان 😄
دکتر رضایی اهواز قصابه
دکتر قاسم زاده اهواز فرم همه رو فانتزی و خیلی کوچیک درمیاره و خیلی شنیدم که دستیارش عمل میکنه
بداخلاقم هست و پیگیری بعد عمل صفر.
دکتر سرافراز تو اینستا اکانت نداره حضوری باید بری چند بار و بپرسی و مطمئن شی. مدل بینی منو دید و گفت عمل نمیکنم نمیتونم. بیشتر برای استخونی خوبه که باز چون پیج نداره نمیشه قطعی تصمیم گرفت.
دکتر خوشرفتار اهواز مطبش مگسم پر نمیزد
گفت ۱۵ درصد تغییر میکنی و انحراف و عدم تقارنپره ها باقی می پونه. نظر خاصی درباره عملاش ندارم چون خیلی نددم.
دکتر شهریاری تو اتاقش ولوله بود ولی نمونه ها ی بعد عمل رو خوشم نیومد و بداخلاق بود. بیشتر برای درمان میومدن.
دکتر خورشیدی فر نمونه ندیدم ولی بی حوصله بود وقت نمیذاشت و گفت به جای عمل بینی بیا لیفت شقیقه کن ۴۰ تومان که نرفتم زیر تیغش
دکتر دهاز اهواز نمونه هاش زشت بود هم استخونی هم گوشتی ناراضی تنفسی هم داشت گفت تغییراتت کمه و صدات همین الانم تو دماغیه بعد نگی چرا تو دماغی شد.
و اینجور شد که قید عمل تو اهواز رو زدم و با سرچ و تحقیق اسامی دکترهای پیشنهادی تهران رو نوشتم تو لیست. و اونایی که تو لیست سیاه رفتن رو از لیست خط زدم و چند گزینه برام موند :
سامی ، رجایی، سامان، برادران، نادریان، ابیانه.
ابیانه که نوبتاش تا آذر پره و ویزیت نمیده
نادریان تا زمستان پره و گفتن تو پیج اطلاع میدیم
برادران که سریع وقت میده هنوز نرفتم
سامان گفت مهر نوبت میدم برا مشاوره و عمل یکماه بعدشه
رجایی ۱۴ شهریور وقت داد
سامی رفتم گفت ۷۰ درصد تغییر میکنی تا سه ماه اول صدا و تنفست مشکل داره، وقتای عملش تا آبان پره
نمونه های عملش پنج شنبه میان ولی ویزیت یکشنبه و سه شنبه است. کسی که نمونه بخواد ببینه میاد با عمل شده ها صحبت میکنه و اسمشون رو مینویسه بعد میره پیش دکتر
که عکسهای قبل عمل رو با توضیح نشونش بده.
سامی مد نظرم هست و گفت هزینه با بیمارستان ۸۰ میشه که شما اول باید ۳۰ تومن بدی که وقت عمل برات بذارم و تا پستهای سال ۹۸ ناراضی ندیدم
حالا از دوستانی که سامی رو میشناسن تقاضا دارم که اگر جدیدا خرابکاریش زیاد شده مثلا خودش عمل نمیکنه یا هرچیزی ، اطلاع بدن
مننون میشم