2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
در پاسخ به abraham: پیدا کردن دکترهای کم ریسک کار سختی نیست دکترهایی که سابقه کار بالا دارند تعدا ...

شایلین جان سلام اگر هستی بیا و مارو از نتیجه عملت با برادران مطلع کن لطفا بی صبرانه مشتاقم نظرت رو بدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من یه دکتر پیشنهاد میکنم برای کسایی که دماغ نیمه فانتزی دوست دارن خانوم دکتر لیلا اسلا ...

سلام دوست عزیز شما با دکتر اسلامی عمل کردید ?

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  
سلام عزیزم ،نمیدونم چطور نمیزاشتن شما برین مطب و کارها رو ببینید ،چون من چند بار رفتم وبا همه اونایی ...

اصلا گفتن قانون مطبمون اینه، نمیخوایم ارامش مریضامون بهم بخوره،  و دکتر خوشش نمیاد. کلی با من کج خلقی کرد بار دوم که رفتم تیکه هم پر وند که چه پشتکاری داری. شما شاید خیلی وقت پیش رفتید من تو اردیبشت ۱۴۰۲ رفتم.

سلام دوستان می‌خوام نتیجه مطب گردیم با دکتر زینلی رو باهاتون به اشتراک بذارم

تو سه جلسه‌ای که من رفتم مطب و هر دفعه مدت طولانی نشستم فکر کنم حدود  ۳۰ نفرو دیدم که حالا یا عمل کرده بودن یا از  زیباجوهای قدیمی ایشون بودند

در مواردی که دیدم هیچکس مشکل تنفسی نداشت . بعضیا  زیبا شده بودند ولی خب بعضیام معمولی بودن یه نمونه که من خیلی تو ذوقم خورد یه خانمی بود روزی که گچ ایشونو باز کردن من مطب بودم . دکتر خیلی بینی ظریفی براشون درست کرده بود و خیلی قشنگ بود و کلی هم تو اینستا دکتر زینلی در لایو ،  اون خانم رو نشون دادند و بازارگرمی کردند . اما بعد از ۲ ماه که مجددا رفتم، نوک بینی همون خانم خیلی افت کرده بود و کاملا اومده بود پایین. اما دکتر ترمیم یا روتوش ایشون رو قبول نکرد و گفت آناتومی صورتت بوده 

در صورتی که بینی خیلی ظریفی داشت اما خوب نشده بود و این یک اشتباه خیلی اولیه دکتر بود.

جو مطب دکتر زینلی خیلی سنگینه و مطب گردیش واقعا سخته..

حالا این مورد که هر ۲ ماه،۲۰ میلیون تومان به مبلغ جراحیش اضافه میکنه هم واقعا به نظر من شرم آوره

میشه نتیجه جراحیتون رو بگید

هنوز جراحی نکردم، بین ایشون و دکتر مجید حاتمی مردد هستم، شما چیزی از این دو نفر شنیدید؟ دکتر نجات پور خیلی طبیعی عمل میکنن، نیمه فانتزی نیست ولی خرابکاری نداره، دکتر حاتمی هم دوستم عمل کرده خیلی خوب شده ولی واقعا گیج شدم

مرسی رسپینا تیغه رو مطمئنم کوچک میشه عمده مشکلم ارتفاعشه خدا کنه کم شه. من یک خال رو بینیم دارم. جاش ...

سلام عزیزم میشه اگه پیاممو میبینی جواب بدی 

تیغه بینیت چند وقت بعد عمل باریک شد ؟ 

اون حالت گوشت اضافه ته بینیت چی بود 

من یهو آلرژیم عود کرد ته بینیم ملتهب شد مثل گوشت اضافی 

برای شما چی بود 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
2810