2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
بله عزیزم  برای منم دعا کن این دوران تمام بشه وای شستشو خیلی سخته 😩😩😩 عزیزم شما بینی استخو ...

بینی من هم استخوانی بود

انقدر زود میگذره که خودت هم متوجه گذر زمان نمیشی من هم مثل شما خیلی بیقرار بودم ولی زود میگذره میبینی واقعا ارزش سختیهاش رو داره

عادت میکنی به شستو شو من تموم شده دوران شستو شوم ولی بعضی روزها که بینیم کیپ میشه باز میشورم

درمورد ورم ها من ورم بینیم ماه چهارم خیلی کم شد

اوایل یه روز زیاد بود یه روز کم شرایط هرکس فرق میکنه واسه یکی زود میخوابه واسه یکی هم نه

همسرم میگه نصف شده سایز بینیم نسبت به روزهای اول 

نگران نباش میره ورم ها

بینی من هم استخوانی بود انقدر زود میگذره که خودت هم متوجه گذر زمان نمیشی من هم مثل شما خیلی بیقرار ...

خداروشکر که راضی هستی انشاءالله روز به روز قشنگتر هم بشه 😄😄😄

ممنون عزیزم 🤭

فقط ببخشید خیلی سوال میپرسم شما تا کی نمک نخوردی 

من از روز عمل تا الان اصلا نمک نمی‌خورم ولی خیلی سخته 😩 

واقعا اگه نمک نخوریم ورم بینی زودتر از بین میره 

تازه من عروسی برادرم کمتر از ۷ ماه دیگه یعنی تا اون موقع در حدی میشه که بدجور نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها لطف میکنید جراح توی تهران که این سبک بتونه دربیاره معرفی کنید🙏🏼بینی مامانم طبیعی همین ...

سلام میشه لطفا بپرسم شما چرا از نادریان منصرف شدین چون منم قراره با ایشون عمل کنم

خداروشکر که راضی هستی انشاءالله روز به روز قشنگتر هم بشه 😄😄😄 ممنون عزیزم 🤭 فقط ببخشید خیلی سوا ...

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم

نمک  رو من از دکتر پرسیدم گفتن اگر اصلا نخوری ضرر داره و افت شدید فشار میاره گفتن نمک همون در حدی که تویه غذا هست کافیه تاثیر نمک بله خیلی تاثیر داره همینطور خوردن آب زیاد ورم رو خیلی کاهش میده

آره تا ۷ماه دیگه خیلی کوچیک میشه سایز بینیت خیالت راحت

دکتر چه مدلی بینیت رو جراحی کرده عزیزم؟

بینی من هم استخوانی بود انقدر زود میگذره که خودت هم متوجه گذر زمان نمیشی من هم مثل شما خیلی بیقرار ...

منم مثل شما ورم یکطرفه دارم البته کلا ورم هست ولی یک سمت بدتر بشما راکوتان نداد؟

بهم گفت بعد یکماه راکوتان بخور 

۲۱روزه عمل کردم 

نیم رخ قشنگ تمام رخ معلوم نیست چی ب چیه 

گوشتی بودم باپوست ضخیم 

وخدایی که بشدت کافیست
دوستان لطفاً اگر تجربه داريد بگيد بين اين دكترها مدوم براى بينى گوشتى بهتره و كارش تميزه؟؟؟ امين آم ...

دکتر ابیانه دوستم عمل کرد دماغش خیلی بدشده نسبت یه قبل خیلی بزرگتره قسمت تیغه بینیانگاره یه تیکه اضافه داره 

منم مثل شما ورم یکطرفه دارم البته کلا ورم هست ولی یک سمت بدتر بشما راکوتان نداد؟ بهم گفت بعد یکماه ...

نه به من چیزی نداد گفت به مرور خوب میشه خیلی کمتر شده ولی هنوز یه کم مونده

شما با کی جراحی کردید؟

من از سامی کلا خوشم نمیاد به نظرم اصلا رفتارش درست نیست باهاش یه بارم بد دعوام شده ولی کاراش تمیز و ...

سلام خوبید میشه درخواست دوستیمو قبول کنید یه دکتر خوب میخوان بهم معرفی کنید واسه عمل 

2810