سلام دوستان من نظرتون رو درمورد دکتر احمدرضا رجایی میخواستم بدونم. بینی من استخوانی قوز خفیف با انحراف تیغه جزئی و نوک غضروفی هست.
دکترهای زیادی ویزیت شدم چند سال اخیر که اسم خیلیاشون یادم رفته ولی اینا رو یادم هست، ابوالحسن امامی، کمال هادی،حمیدرضا نوری، نیما برادران، محمد مجیدی، احمدرضا رجایی و...
اکثر دکترها بخاطر انحراف تیغه میگفتن کجی بعد عمل بیشتر مشخص میشه نوری که قبول نکرد، کمال هادی با فتوشاپ قوز رو رفع کرد و دیدم بینی ام خیلی دراز میشه و گفت پروجکشن کم نمیکنه، برادران گفت پروجکشن کم میکنه و خیلی صد درصدی درمورد رفع ایرادات نظر داد که من بیشتر ترسیدم چون میدونم امکان اون تغییرات واقعا وجود نداره، دکتر مجیدی رو دیماه ۱۴۰۱ رفتم هم از برخوردش و قیمت نجومی که گفت خوشم نیومد و گفت هیچ تضمینی برای قرینگی سوراخ بینی و اصلاح انحراف نمیدم. دکتر رجایی خیلی دقیق مشاوره داد و با توجه به نظراتی که قدیم درموردشون شنیده بودم بنظرم برای اصلاح انحراف دکتر خوبی هستند فقط ترسم این هست که بینی ام دراز و تیز بشه این نظر رو چند جا دیدم درکل رجایی برخورد خیلی خوبی داشتند ولی هیچ نمونه واقعی از نزدیک هنوز ندیدم. کسی اینجا اطلاعاتی درمورد ایشون داره؟