2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
نه اینستا نداره ولی شانسی با یکی تو اینستا دوست شدم که مماخشو پیش دکتر‌نجات پور عمل کرده بود ۸ سال ...

بفرمایید اینم پست من سال ۹۹ :)) البته از اون زمان پزشکای دیگه هم چک کردم و یکبار مطب ایشون رفتم و وقت گرفتم و عمل و تمااام. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روزتون بخیر و عیدتون مبارک

عزیزان لطفا اگر کسی در رابطه با دکتر معتقدی چیزی میدونه هم راهنمایی کنه

اگر خودتون یا کسی رو میشناسید که پیش ایشون جراحی داشتن لطفا راهنمایی کنید من خرداد وقت جراحی گرفتم و به شدت استرس دارم

و خدایی که به شدت کافیست…🌿
سلام عزیز شما پیش کی عمل کردید؟ من می خام پیش سامی عمل کنم وقت گرفتم برای ویزیت . بینی ام گوشتی ایه ...

سلام بینی من هم چندتا دکتر قبول نکردن عمل کنن خیلی گوشتیه شما عمل کردید راضی هستید با دکتر سامی

دوستان کسی با دکتر سلطانی فر عمل بینی انجام داده؟

خواهر من 2 سال پیش با دکتر سلطانی فر عمل کرد، بینیش استخوانی بود و یک کم نوکش پائین بود. الان بینیش خوب شده اما به نظرم میتونست بهتر باشه

سلام🥲خوبید؟ ببخشید من پره هام عین مال شماس. برای شما تغییر کرده ؟ خوب تر شده؟ ممنون میشم جدی اگر جو ...

دوست من عمل کرده، از قبلش بهتره ، اما با توجه به اینکه بینیش استخوانی بود، میتونست بهتر باشه

اینجا کسی درباره دکتر کوچک زاده و دکتر سامان تجربه ای داره ؟
من دوستم با دکتر کوچک زاده عمل کرده، قشنگ شده فقط یک کم به نظرم فانتزی شده. اما چون دوستم صورت ظریفی داره، خیلی بهش میاد..حالا من بین دکتر برادران، کوچک زاده و سامان مردد هستم..بینی من استخوانی، غضروفی هست. اینجا هم نظرات خیلی متناقضی در خصوص دکتر برادران خوندم. در مطب دکتر برادران، بینی های گوشتی قشنگی دیدم ، اما در خصوص بینی استخوانی کیس کم دیدم. واقعیت هم بینی خوب دیدم هم معمولی، اما کار خراب ندیدم.. برادران کانتور بینی رو خیلی قشنگ درمیاره اما اینجا خیلی درباره اش خوب ننوشتند..درباره دکتر سامان و کوچک زاده هم مطلب خیلی کم دیدم

سلام  من قبلا هم گفتم، خودم و خواهرم با سامي عمل كرديم. بيني خواهرم گوشتي بود كه بيني خوبي از ...

سلام دوستِ عزیز نمیدونم پیامِ منو می بینین یا میخونین یا نه ولی خواستم بدونم شما برای پروجکشن بینی کاری کردید؟مثلا عمل مجدد؟و اگر بله میشه بگید با کدوم دکتر ؟و هزینه چقدر؟منم مثل شما بینیم درازیش مونده و دقیقا مثل شما استخوان کنارُ تراش نداده اصلا بینیم بدتر شده انگار ،حالم بدِ واقعا😔

دلم را به نقطه ایی کهخیرم در آن است متوجه ساز...
سلام عزیزم شما تصمیم گرفتید منم مثل سماست بینیم  ممنون میشم راهنمایی کنید

فقط مطب کامیابی رفتم کار مشکل دار ندیدم حقیقت ازش احتمالا اخر ماه ازش وقت بگیرم 

ولی هنوزم شک دارم پیش مقدم فر هم برم یا نع، ولی شنیدم پره هارو خیلی تنگ میکنع یا نامتقارن، چیزی ک خوشم اومده فیلمای اینستاشه

علامه هم ریسکش بالاس میگن کج میشه، سامی هم زیاد کوچیک نمیکنه گویا

2810