سلام به همگی
من مدت هاااا قبل از این تاپیک و راهنمایی های دوستان استفاده زیادی کردی و حالا میخوام دینم رو ادا کنم.
من حدود دوماهه که بینیم رو با دکتر کیارش نجات پور عمل کردم. ایشون پیج ندارند و نمونه کار در سایت هم ندارند. از یک نفر در اینستاگرام پرسیدم و بعد از اون هم توی این تاپیک هم دیدم یکی از بچه ها که الان اسمشو یادم نیست و به شدتتت مطب گردی میکرد و نظراتش هم سختگیرانه و صادقانه بود نظرش در مورد ایشون مثبت بود. من هم رفتم مطب و دیدم کاراشون همگی تر و تمیزه و به طور کلی همگی راضین. ایشون اینستاگرام و سایت نداره و تمام مراجعینش دهان به دهان هستند. میبینند خوششون میاد و مراجعه میکنند و به این خاطر هم وقتای عملشون حدودا یکی دو ماهه هست. قیمتاشون معقوله من خودم با ۳۵ تومن عمل کردم و الان حدود ۴۲ هست دستمزد و کلینیک با هم. من که خیلی راضی ام واقعا و هرکیو دیدم حقیقتا راضی بوده. البته که فعلا ورم داریم ولی فرم کلی خیلی خوشاینده. واقعا پزشک کم ریسک و بسیار دقیقی هستند. تمام توضیحات رو میشنوند و میپرسند و نوت برمیدارند و نوت رو میارن تو اتاق عمل. واقعیت چیزی که میشه رو بهت میگن و اصلااا توقعتو بالا نمیبرن. تو سایتایی نوبت دهی و اینا هم ببینید میبینید که چقدر نظر مثبت دارن.
امیدوارم این پستم به بقیه کمک کنه.🙌