2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015372 بازدید | 66527 پست
سلام ، مرسی زهره جان از توضیحاتت ، اون دکتر ساریخانی که شما گفتید تو شیراز عمل میکنه دکتر داریوش سار ...

عزیزم شما رفتید پیش ساریخانی چطوری بود نمونه کاراش؟بعد از ۸سال😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما رفتید پیش ساریخانی چطوری بود نمونه کاراش؟بعد از ۸سال😂

دوست من ۷ سال پیش با ایشون جراحی کرد.خودش راضیه و هیچ مشکلی تا حالا نداشته.فقط بنظر من بینی شو ظریف در نیاورده.البته بینی دوستم بزرگ و استخونی بود

سلام بچه ها کسی پیش اسلامی جو عمل کرده.الان رفته تهران

قم بود راحت تربودم برای رفت وآمد چون من شهرستان.بهمن ماه به من گفت۲۵تا۳۰میلیون الان نمیدونم چقد شد دکتر خوب دیگه ای سراغ دارین بینیم غضروفی گوشتیه

عضو گروه نارنجی فیت شو وزن اولیه ۷۰   وزن هدف ۵۸ دعاکنین برام عشقولیا 
راستش نه من جنوبم بخاطر همین پرسیدم ولی تحصیلات و سوابق کاریش خیلی لول بالاست به همین خاطر اگر شد می ...

عزیزم میگن دکتر حجت الله نجفی بینی گوشتی خوب در میاره اسمشو شنیدین؟ کارش چطوره؟؟ 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
سلام برای بینی گوشتی دکتر خوب معرفی می کنید؟  بینی بزرگ میخوام دکتر طبیعی و قشنگ عمل کنه البته ...

عزیزم شما عمل کردین؟ منم بینیم گوشتیه و پوست ضخیم نمیدونم برم پیش کی 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

سلام به همگی

من مدت هاااا قبل از این تاپیک و راهنمایی های دوستان استفاده زیادی کردی و حالا میخوام دینم رو ادا کنم.

من حدود دوماهه که بینیم رو با دکتر کیارش نجات پور عمل کردم. ایشون پیج ندارند و نمونه کار در سایت هم ندارند. از یک نفر در اینستاگرام پرسیدم و بعد از اون هم توی این تاپیک هم دیدم یکی از بچه ها که الان اسمشو یادم نیست و به شدتتت مطب گردی میکرد و نظراتش هم سختگیرانه و صادقانه بود نظرش در مورد ایشون مثبت بود. من هم رفتم مطب و دیدم کاراشون همگی تر و تمیزه و به طور کلی همگی راضین. ایشون اینستاگرام و سایت نداره و تمام مراجعینش دهان به دهان هستند. میبینند خوششون میاد و مراجعه میکنند و به این خاطر هم وقتای عملشون حدودا یکی دو ماهه هست. قیمتاشون معقوله من خودم با ۳۵ تومن عمل کردم و الان حدود ۴۲ هست دستمزد و کلینیک با هم. من که خیلی راضی ام واقعا و هرکیو دیدم حقیقتا راضی بوده. البته که فعلا ورم داریم ولی فرم کلی خیلی خوشاینده. واقعا پزشک کم ریسک و بسیار دقیقی هستند. تمام توضیحات رو میشنوند و میپرسند و نوت برمیدارند و نوت رو میارن تو اتاق عمل. واقعیت چیزی که میشه رو بهت میگن و اصلااا توقعتو بالا نمیبرن. تو سایتایی نوبت دهی و اینا هم ببینید میبینید که چقدر نظر مثبت دارن.

امیدوارم این پستم به بقیه کمک کنه.🙌

2810