2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست
مرسی عزیزدلم...مطب که زیاد رفتم😁 دکتر بهزاد فرخی،دکتر عامری،دکتر غلامرضا احمدی،دکتر فرهنگ،دکتر امی ...

سلام عزیزم.اگه هنوز هستی میشه در مورد دکتر غلامرضا احمدی بگی؟؟؟

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خرداد ۱۴۰۱ پیش دکتر اردوان تاج الدینی عمل کردم بینیم غضروفی و گوشتی بود عالی شده دکتر تاج دینی خیلی راضی ام  توی بهمن ماه هم عمل بلفاروپلاستی انجام دادم بیمارستان نگاه با دکتر ابوالقاسم موسوی و دکتر زیبایی شیرزادی افتضاح بوده و ازش شکایت کردم بچه ها واسه ترمیم پلک در مورد دکتر سیاوش جاویدان چیزی میدونید کسی باهاش عمل زیبایی داشته ؟؟؟

امیدوارم کسی باشه الان ک بتونه کمکم کنه... 

من 20 روزه عمل کردم. موقع خندیدن لپامو گرفتم ولی گونه هام فشار اورد به بینیم. 

بعد ازون خنده الان دوروزه درد و سنگینی شدید تو تیغه بینیم حس میکنم. 

خونریزی و کبودی ندارم. فقط دررررد... 

جوری ک انگار روز اولمه عمل کردم اصا نمیتونم فک بالامو تکون بدم. حتی نمیتونم حرف بزنم. 

بتظر شما اسیب جدی ب بینیم وارد شده؟؟ 

دکترم تو ایام عید نیس. از بقیه دکتراهم ک میپرسم جواب نمیدن. 

من هشت ماهه بینیمو عمل کردم پیش دکتر هادی سرمست بخاطر تجربه بالایی که دارن و اینکه رضایت بیماراشون خیلی بالاست با خیال راحت و بدون استرس رفتم واسه عمل چون از کارشون مطمئن بودم و نتیجه خیلی خوبی هم گرفتم 

2810