2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان

اول از همه واقعا از کسایی ک صادقانه تجربیاتشونو میگن ممنونم چون کلا دستکاری صورت خیلی کار حساسیه و لازم ب تجربه و تحقیق زیادی داره.

من بینیم گوشتیه ولی نه اونقدر بزرگ و پهن .قابل تحمله ولی خب دوس دارم تغییر کنم .

تاالان سه تا مطب رفتم برای مشاوره ک تجربه هامو میگم 

مطب گردی: خانساری نیا. رضا خازنی . ارش شرفیان . مریم بحری.  مشاوره مجازی:طاهریان جهانیان علوی شهابی گرجی محمد کریمی 

اولیش کلینیک مریم بحری هست ک یکی از هم کلاسیام عمل کرده بود و خیلی راضی بود و قشنگ شده بود منم اینستاشو دیدم خوب بود خوشم اومد اما حسی ک تو مشاوره ازش گرفتم خیلی بد بود بیشتز شبیه کاسبا رفتار کرد و یجوری رو بینی عیب میذاشت و صحبت میکرد ک این حس بمن دست داد میخواد بزنه خرابش کنه بعد بگه ازین بهترررر نمیشد حتی من برای مامانمم ازش مشاوره گرفتم شروع بجای این ک مشاوره بینی بده شروع کلا مارو کجوکوله سرتاپایینی کرد و گفت صورتت اصن کجه فقط کم مونده بود بگه شما معلول ذهنی هستید 😂😂بعد پایان مشاوره هم ی اقایی ک اونجا بود تقویم اورد و شروع کرد به پرسیدن این ک کی براتون وقت عمل بذارم دوسه روز دیگ خوبه؟؟؟مثل این فروشنده ها ک میخان جنسشونو غالب کنن و ادمو معذب کنن برای عمل بابا دو دیقه وقت بده لامصب شاید اصن نخوام عمل کنم 😐 دکترم همون موقع شروع کرد نسخه نوشتن ما هاج و واج نگاه میکردیم .ک خداروشکر من مامانم گفت باید با همسرم مشورت کنم خدااااافظ در کل رفتار خیلی ناشیانه بود و برخلاف این ک دوستم عملش موفق بود و نمونه های پیج خوب بود و قیمت ب شدت مناسب بود ولی دلم راضی نمیشه حتی یک درصد بهش فکر کنم

مطب گردی: خانساری نیا. رضا خازنی . ارش شرفیان . مریم بحری.  مشاوره مجازی:طاهریان جهانیان علوی شهابی گرجی محمد کریمی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دومیش دکتر رضا خازنی هست ک طبیعی عمل میکنن البته من توی سالنی میرفتم برای کاشت ناخن اونجا مدیر سالنش عمل کرده بود خیلی شیک و کوچیک و طبیعی بود اما نمونه های پیج اکثرا طول بینی دراز بود بااین حال من مشاورشو رفتم هر کی اونجا بود راضی بود یکی دونفر بینیاشون کوچیک بود چن نفرم اتقد طبیعی بودن اصلا نمیفهمیدی عمل کردن دوس نداشتم اما توی مشاوره دکتر گفت منو عمل نمیکنه چون نظرش این بود بینیم قشنگه و دست نمیزنه قبل منم ی دختره رفته بود اونم قبول نکزده بود درکل دکتر محترمی بود و سنشم میخورد زیاد باشه هزینه جراحی حدود ۳۰ تومان و هزینه مشاوره ۱۰۰ تومان

خلاصه هرکسیو قبول نمیکنه 

سومیش دکتر آرش شرفیان بود ک اونم طبیعی عمل میکنه

تو اینستا دیدم کاراشو

از شخصیت و اخلاق این دکتر هرچ بگم کم گفتم انقدر ک قشنگ حرف میزد هزینه جراحیم حدود ۳۰ میشه مشاوره رایگان

اما ایشونم منو قبول نکرد گفت من دست بزنم تغییر زیادی نمیکنی پس عمل نمیکنم و بنظرم جای دیگ هم انجام نده.

مطب ب شدت شلوغ بود چند نفری راضی بودن و یک نفر  هم ناراضی.

سه نفر اومدن تامپون گچ ورداشتن ک خیلییی ورم داشتن و مال هرکدوم ی شکل شده بود ولی بنظرم ب عنوان روز اول بد نبودن 

درکل انقد دکتر قشنگ نرف میزد ک اگ قبولم میکرد برخلاف این ک نمونه کارا اونی نبود ک میخواستم پیشش عمل میکردم😂

بینی من تقریبا کوچیکه البته ن این ک بگم خیلییی کوچیک ولی خب متناسبه. بدون قوز یا پولیپ یا هیچی

از بالا کاملا صاف و اوکیه ولی سرش ی کپلی پهن و گرد و مشکل اصلیمم همون سر گوشتیشه.

اینجوری نیست ک بگم وای خیلی زشت و بیریخته راستش اگرم باشه اشکالی نداره ترجیح میدم بدون عمل زشت باشم تااین ک عمل کنم پول بدم و بازم زشت شم واسه همین خیلیییی میترسم دنبال ی دکتر کم ریسکم ک نیمه فانتزی عمل کنه بینیم کوچیک بشه سرش جمع بشه و قلمی اما هر دکتری ک نظرارو راجبش میخونم یکی پیدا شده گفته طرف کارش خراب میشه !

دیروز ی دختررو دیدم پیش نادیان عمل کرده بود قشنگ شده بود یکم سوراخاش کوچیک بود

یکی دیگم پیش کوچک زاده ک از روبرو واقعا قشنگ بود از نیم رخشم خوب بود ولی یکم موزی گنده بود اما فرمش خوب بود

دوستمم پیش حسام الدین علوی عمل کرده ک خیلی قشنگ شده ولی خودش راضی نیست میگه اونی نشد ک من میخاستم ولی بنظر من قشنگو بی ایراده

دوتا دیگ از دوستامم پیش حجت عمل کردن ک قشنگ شدنو راضین ولی میترسم ازون خیلی بد شنیدم 

دکتر دیگه ای سراغ ندارم اگ میشناسید یا جراحی کردید راضی هستید ممنون میشم معرفی کنید 

سلام دوستان

من بینی گوشتی دارم

امروز روز نهم عملم هست

تو همین مدت نوک بینی کمی افت داشته نگرانم اینجوری پیش بره نوکش افتادگی بگیره

۹۰درصد توی رختخواب و درازکشم... 

گفتم طبیعی و رفع ایراد حالا نگرانم نوکش افتادگی نگیره

اگر کسی تجربه مشابه داره کمک کنه لطفا

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
خانمها من این نظرات رو خوندیم خیلی دچار دودلی شدم.بینی خودم از نیم رخ کمی بلنده ولی افتادگی ندارن از ...

هم نوبت گرفتی هم می ترسی؟ خب دکتری برو ک خیالت راحت بشه

من هفته سوم خونریزی کردم و اب کرفسم حتی ی قطره نخوردم از روز اول رگ پاره شده بود سوزوند برام

عزیزم چرا رگ پاره شده بوده؟ یعنی مراقبت نکردی یا عمل دوتر باعثش بوده؟

من تااینجای کار نظرم روی نادریان . نادیان و حسام الدین علوی هست ک حضوری نرفتم مطبشون ولی رنج قیمت نادیان و علوی بیس تا سیه ولی نادریان خیلییی بالاس اگ بخوام پیش اون عمل کنم باید سال دیگ وام بگیرم:/

من باهاش عمل کردم امروز ۹ روزه تا ورم بخوابه ببینم چی میشه

عه عزیزم مبارک باشه

منم رفتم ویزیت محمدخانی ، حتی وقت عمل هم زدم یه هفته بعد کنسل کردم کاراش به دلم ننشست

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
عه عزیزم مبارک باشه منم رفتم ویزیت محمدخانی ، حتی وقت عمل هم زدم یه هفته بعد کنسل کردم کاراش به دلم ...

مرسی عزیزم ... اون کار بدی ک کرده تو پیج نظراتو بسته اصلا آدم دلش یجوری میشه.

تا فکر کنم دنبال نیمه فانتزی بودی...من رفتم مطب دکترم یهو دیدم ی خانوم عملی اومد،ازش سوال پرسیدم گفت خیالت راحت پیشش عمل کن.این شد تردید کناز گذاشتم و رفتم. 

امیدوارم خوب بشه چون کلی ورم دارم فعلا و نتیجه معلوم نیس.

2810