2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
من پیش دکتر ثابت مهر عمل کردم نفسم خراب شد بینیم کج کج ترمیم کرد دوباره نفسم خرابه و بینیم کجه ...

واقعا دکتر ثابت مهر هم خراب می‌کنه!من یه مدت میخواستم برم پیشش برای عمل منتها دیدم مدل بینی رو خیلی تغییر نمیده و اینکه خیلی دیر نوبت میده پشیمون شدم

خانمها من این نظرات رو خوندیم خیلی دچار دودلی شدم.بینی خودم از نیم رخ کمی بلنده ولی افتادگی ندارن از روبه رو هم بد نیست.میخوام عمل کنم که از نیم رخ کمی کوتاه تر بشه ولی همش میترسم خوکی اش کنم.نمیدونم چکار کنم.برای آخر اسفند هم نوبت گرفتم😔😫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اگه کسی میتونه راهنمایی کنه  من 4 هفته اس بینیمو عمل کردم 5 روز پیش یهو شدیدا خونریزی کر ...

حالتون خوب شد

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
نظرتون راجب سامی ، کامیابی ، مقدم فرد، و علامه چیه  اینا گزینه های منن و گوشتی هست بینیم ، متو ...

سلام عزیزم شما تصمیم گرفتید

منم مثل سماست بینیم 

ممنون میشم راهنمایی کنید

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
اکثر مراجعین دکتر سامی بینی گوشتی و یا غضروفی هستن من خودم تیغه بینی استخونی و نوک بینی گوشتی داشتم ...

عزیزم چطورن ایشون 

خیلی ها ناراضی بودن

منم دوماه و هشت روزه که جراحی کردم پسرم ۲۰ ماهش بود اونموقع و شیر میخورد بعده جراحیم دکتر گفت تا ۲۴ ...

سلام عزیزم تاپیکتو دیدم گفتم بزار سوال بپرسم ازت خیالم راحت شه،من دخترم۱۹ماهشه میخوام بینیمو عمل کنم ولی میگن بینینیت میوفته ،شما که عمل کردی بینیتون نیوفتاد میشه لطفا راهنمایی کنی،من دیگه تصمیممو گرفتم عمل کنم،باوجودبچه چجوری بود میدونم سخته،ولی بیشتر از بعد عملت میخوام بدونم چکارکردی چندوقت رعایت کردی ؟جواب دادی لایکم کن ببینم

خواهش میکنم... خیلی جالبه نوع نگاه ادم قبل عمل و بعد عمل باهم خیلی فرق میکنه. اصلا جوریکه شما قبل ع ...

سلام شایلین عزیز، مطالبت حس خوب و همچنین دید خوبی میده ، نقطه نگاهتو دوست داشتم و تحلیلاتو... الان باتوجه به تمام تجربیاتت و گذر زمان  و عملی که انجام دادی اکه میخواستی انتخاب کنی کی رو انتخاب میکردی، قطعا جوابت برام ارزشمنده و فکر کنم برای تمام بچه های همراه

منم نوبت عمل گرفتم. 5 خرداد. با یه دکتر تو قزوین. دکتر سهیل کوشایی. اول با دکتر شیرازی نوبت گرفته بو ...

سلام عزیزم خوبین

با دکتر کوشایی عمل کردی؟ چطور بود ؟

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
سلام ممنون. قزوین عمل کردم. دکتر کوشایی 

سلام عزیزم میشه عکس بینیتو بفرستی ببینم چه شکلی شده؟ من می‌خوام عمل کنم خیلی دو دل شدم . نمی‌دونم دیگه کدوم دکترو انتخاب کنم🥺

من با دکتر سهیل کوشایی تو قزوین عمل کردم الان دیگه دو سال و نیم گذشته الان که برگشتم پیام خودمو خو ...

سلام عزیزم خوبین میشه یه عکس از بینیت بفرستی ببینم؟ من می‌خوام بینیمو عمل کنم خیلی دو دل شدم نمی‌دونم کدوم دکترو انتخاب کنم🥺

سلام عزیزم. من قزوین عمل کردم دکتر کوشایی. ولی فعلا که خیلی از نتیجه راضی نیستم. تا ببینم بعدا چی می ...

سلام‌ عزیزم چرا راضی نیستی؟ من میخواستم با دکتر کوشایی عمل کنم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقعاا نمی‌دونم کدوم دکترو انتخاب کنم 🥺 

2810