2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

نظرتون راجب سامی ، کامیابی ، مقدم فرد، و علامه چیه 

اینا گزینه های منن و گوشتی هست بینیم ، متوسطه بدون قوز و انحراف و.. فقط پهنه یه مقدار

نمیخام اصلا ریسک کنم ، نظر بدید کدوم دکتر بهتره

خب من دقیقا ۱۳ ماه از جراحیم با دکتر سامی میگذره

و هفته پیش رفتم اون بخیه بعد یه سال رو کشیدم

خود دکتر که خیلی از کار خودش راضی بود و کلی هی تعریف کرد😅😅😅 فیلم و عکس هم ازم گفتم و اجازه گرفت که بزاره توی پیج اینستا

توی پست های قبلیم هم ایرادات بینی ام رو گفتم و بعدگذشت یه سال از جراحیم از تصمیمی که گرفتم راضیم و میگم ای کاش زودتر اقدام می کردم

تقریبا ۷۰ درصد از عمل بینی ام راضیم و اون ایرادات اساسی و  مهمش برطرف شده و تقریبا تمام مواردی که قبل عمل با دکتر صحبت کرده بودم رو بهش رسیدم

هنوز بعد از یه سال نوک بینی ام سفت هست و یه حس خاصی داره نوک و پره های بینی ام

بینی گوشتی خیلی زمان نیاز داره تا بلخره شکل واقعی اش رو نشون بده و من از ماه ۸_۹ به بعد کم کم وقتی ورم ها رفت به نتیجه جراحی امیدوارم شدم و الان که شده ۱۳ ماه راضیم در کل

فقط یه ایراد اساسی که داره متاسفانه جای بخیه های پره های بینی ام کامل از بین نرفته نمی دونم شاید بخاطر حساسیت زیادی پوستم باشه که رد بخیه کامل محو نشده . هفته پیش که رفتم ویزیت یه سالگی و در مورد جای بخیه گفتم دکتر گفت میتونی بری چند جلسه میکرودرم انجام بدی جاش میره.

روی تیغه بینی ام یه قوز و شکستگی داشتم که خیلی بهتر شده ولی کاملا صاف نشده و دست که میزنم همچنان یه قوز خیلی خیلی نامحسوس داره که البته در ظاهر مشخص نیست.

تتفسم در حالت عادی کاملا اوکی هست ولی از چند ماه پیش که ورزش رو شروع کردم حس می کنم نسبت به قبل جراحی یه مقدار حجم تنفسم کم شده که البته با توجه به کوچیک شدن سوراخ بینی و ... دور از انتظار نبود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان

از دوستانی که اطلاعات مفیدشون رو در این تاپیک خالصانه در اختیار سایرین قرار دادند  شایلین عزیز، آمین، نونوش، الناز، شیوا، مامان کمیل، لیلا و سایرین کمال تشکر و قدردانی رو دارم. پسته های سال 98 بسیار مفید بودند و من به شخصه این دو هفته ای که به خوندن این تاپیک اختصاص دادم خیلی  از دوستان یاد گرفتم . واقعا قدردان  همگی هستم  و برای همه ارزوی سلامتی و بهروزی رو دارم.

اگر  دوستانی که عمل کردند  دوباره دور هم جمع بشن و تجربیات بعد عملشون و میزان رضایتشون رو از دکترشون بگم بسیار ممنون میشم. مثل همون دور همی که شایلین جان ترتیب داده بودن و دوستان بعد از چند ماه اومدن و نظراتشون رو گفتند. 

بسیار سپاسگزارم از لطف همگی

خب من دقیقا ۱۳ ماه از جراحیم با دکتر سامی میگذره و هفته پیش رفتم اون بخیه بعد یه سال رو کشیدم خود ...

سلام عزیزم 

خیلی خوشحالم که از نتیجه عمل راضی هستید راستش من دکتر سامی یکی از گزینه های اصلیم هست ولی چون بینیم  استخوانی هست اطمینان 100% ندارم چون نونوش جان در این تایپیک با دکتر سامی عمل کرده بودند و  از نتیجه عملشون چندان راضی نبودند و مجدد با دکتر احمدی عمل کردند. ممنون میشم اگر در مطب دکتر سامی با کسانی که بینی استخوانی داشتند مواجه داشتید  و باهاشون صحبت کردید نظرش رو بگید البته اگه براتون امکان داره. چون من تیغه استخوان بینیم در قسمت بالا یه مقدار ضخیم هست و نمیدونم دکتر سامی تیغه رو باریک میکنند یا خیر. چون شما باهاشون عمل کردید و در طول این 13 ماه   احتمال مرتب به مطب ایشون رفتید ممنون میشم نظر و تجربیاتتون رو بگید. البته میدونم که شما بینیتون گوشتی بوده. اگر پزشک خوب و کم ریسک دیگه هم میشناسید ممنون میشم معرفی کنید تا به لیست تحقیقاتم اضافه کنم

سلام عزیزم خیر راضی نیستم ایشون کلاهبرداره شارلاتان است

شایلین عزیزم،

سلام و وقت بخیر

عزیزم  پست ها و مطب گردیهای موشکافانه، صمیمانه و منصفانه شما رو به دقت مطالعه کردم. بسیار ممنون از مطالب ارزنده ای که برای گذشتگان و آیندگان به اشتراک گذاشتید.

راستش مطالب رو که میخوندم چه از شما و چه از سایر دوستان، انگار دارم رمانی رو میخونم که خواندن ادامه اون بسیار برام دلچسب و اموزنده بود و به جرات میتونم بگم یکی از دلایلش حضور نظرات بسیار خوب شما بود.مثل یکی از اعضای خانوادم بهتون حس نزدیکی دارم و  انگار که سالیان سال هست شما رو میشناسم.

باری به هر جهت غرض از مزاحمت این بود که از یک طرف به خاطر اطلاعات ارزشمندتون تشکر کنم و از طرفی همونطور که خودتون هم متوجه شدید من هم قصد جراحی بینی رو دارم البته چندین سال هست ولی مجدانه پیگیر نبودم در سرچهام با این  تاپیک برخوردم و در طول چند هفته  سعی کردم تمام مطالب تاپیک رو بخونم شاید که بتونم به جمع بندی برسم و تعدادی دکتر رو برای مطب گردی انتخاب کنم. اگر جسارت نباشه میخواستم نظرتون رو در مورد دکتر برادران که با ایشان عمل کردید بدونم.  چون فکر کنم در اخرین پستتون  انگار خیلی ناراضی بودید از ایشون. ممنون میشم منو راهنمایی کنید و   در مورد دکتر برادران  توضحیات بیشتری بدید  که بقیه هم بهره ببرند. البته در  خصوص با کاربر عزیز مامان کمیل صحبت کردم و ایشون بسیار لطف داشتن و راهنمایی کردند نظر شما هم حتما برای من و سایرین مفید خواهد بود چون میدونم  مهمترین خصلت خوب شما در تاپیک این بود که آیندگان هم بهره ببرند و واقعا هم با توجه به مطالبی که خوندم  خیلی ها از مطالب شما بهره بردند.

بابت اطناب کلام عذرخواهم امیدوارم بر من ببخشید. و بی صبرانه منتظر پاسخ شما  و راهنماییتون هستم.

ارادتمند شما

افسانه

خانما کی مشکل منو داره 👇👇👇  ۶ ماهه پیش سامی عمل کردم  دماغم گوشتی بوده  الان ان ...

سلام عزیزم. 

ممنون میشم اگر براتون امکان داره نتیجه عملتون رو که به دکتر سامی داشتید به اشتراک بذارید.  امیدوارم  خیلی از نتیجه راضی باشید. من دکتر سامی گزینه اولمه برای عمل اما چون بییم استخوانی هست در موردش هنوز مطمئن نیستم. خوشحال میشم از تجربیات شما  دوستانی که دکتر سامی عمل کردید استفاده کنم

با سپاس فراوان

سلام عزیزم   خیلی خوشحالم که از نتیجه عمل راضی هستید راستش من دکتر سامی یکی از گزینه های ...

اکثر مراجعین دکتر سامی بینی گوشتی و یا غضروفی هستن

من خودم تیغه بینی استخونی و نوک بینی گوشتی داشتم و پارسال که مطب گردی میکردم اکثر دکترا به خاطر ریسک عمل و درصد موفقیت پایین قبول نمی کردن برای جراحی

مثلا با باستانی نژاد که ویزیت شدم گفت نهایت ۴۵ تا ۵۰ درصد نتیجه بگیری و دکتر رجایی هم گفت اصلا سمت جراحی نرو

و در نهایت انتهابم شد دکتر سامی

اگه بینی ای استخونی هست گزینه های بیشتری واسه انتخاب دکتر داری و به نظر ریسک بینی استخونی به مراتب پایین تره و درصد بالاتری موفقیت توی نتیجه جراحی هست 

من توی این یه سال که مطب دکتر سامی میرفتم شاید ۸۰ درصد مراجعین ایشون بینی گوشتی بود و کیس با بینی استخونی ندیدم

من بعد از جراحیم با دکتر شهریار نظری آشنا شدم که البته به روش بسته عمل می کنن و کاملا طبیعی و به نظرم خیلی دکار حاذق و حرفه ای هستن اگه تونستین به مطب ایشون سر بزنین. قطعا اگه زودتر باهاشون آشنا میشدم احتمالا جز گزینه هام بود.

روز به روز هزینه جراحی داره گرونتر میشه من بعد یه سال که رفتم مطب و هزینه جدید رو پرسیدم واقعا تعجب کردم دقیقا ۲ برابر شده حدود ۵۵ تا ۶۰ میلیون شد 🤯🤯🤯🤯

دکتر سامی روزای فرد صبح ها از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۴ عمل شده ها رو ویزیت می کنه اگه فرصت داشتین حتما برین و از نزدیک کیس ها رو ببینید البته که بدون وقت قبلی اجازه ورود به مطب رو ندارین اما توی لابی می تونین با مراجعه کننده های عمل شده صحبت کنین و نمونه عمل شده ۱ساله هم ببینید

اکثر مراجعین دکتر سامی بینی گوشتی و یا غضروفی هستن من خودم تیغه بینی استخونی و نوک بینی گوشتی داشتم ...

سپاس فراوان عزیزم... خیلی مممنون به خاطر نکات و راهنمایی های خوب و ارزشمندت. حتما دکتر شهریار نظری رو بیشتر بررسی میکنم.  

موفق باشی مهربان

سلام دوستان کسی اینجا هست منو راهنمایی کنه؟

بینی من گوشتیه،از نیم رخ خوبه حتی قوس داره ولی از روبه رو پره هاش کمی بزرگه،چندین ساله می‌خوام عمل کنم ولی هنوز دو دلم،ممنون میشم نظراتتون رو بگین

2810