خب من دقیقا ۱۳ ماه از جراحیم با دکتر سامی میگذره
و هفته پیش رفتم اون بخیه بعد یه سال رو کشیدم
خود دکتر که خیلی از کار خودش راضی بود و کلی هی تعریف کرد😅😅😅 فیلم و عکس هم ازم گفتم و اجازه گرفت که بزاره توی پیج اینستا
توی پست های قبلیم هم ایرادات بینی ام رو گفتم و بعدگذشت یه سال از جراحیم از تصمیمی که گرفتم راضیم و میگم ای کاش زودتر اقدام می کردم
تقریبا ۷۰ درصد از عمل بینی ام راضیم و اون ایرادات اساسی و مهمش برطرف شده و تقریبا تمام مواردی که قبل عمل با دکتر صحبت کرده بودم رو بهش رسیدم
هنوز بعد از یه سال نوک بینی ام سفت هست و یه حس خاصی داره نوک و پره های بینی ام
بینی گوشتی خیلی زمان نیاز داره تا بلخره شکل واقعی اش رو نشون بده و من از ماه ۸_۹ به بعد کم کم وقتی ورم ها رفت به نتیجه جراحی امیدوارم شدم و الان که شده ۱۳ ماه راضیم در کل
فقط یه ایراد اساسی که داره متاسفانه جای بخیه های پره های بینی ام کامل از بین نرفته نمی دونم شاید بخاطر حساسیت زیادی پوستم باشه که رد بخیه کامل محو نشده . هفته پیش که رفتم ویزیت یه سالگی و در مورد جای بخیه گفتم دکتر گفت میتونی بری چند جلسه میکرودرم انجام بدی جاش میره.
روی تیغه بینی ام یه قوز و شکستگی داشتم که خیلی بهتر شده ولی کاملا صاف نشده و دست که میزنم همچنان یه قوز خیلی خیلی نامحسوس داره که البته در ظاهر مشخص نیست.
تتفسم در حالت عادی کاملا اوکی هست ولی از چند ماه پیش که ورزش رو شروع کردم حس می کنم نسبت به قبل جراحی یه مقدار حجم تنفسم کم شده که البته با توجه به کوچیک شدن سوراخ بینی و ... دور از انتظار نبود.