2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عمل من 30م اردیبهشت با دکتر مفرد_کرج دیروز ساعت 7 رسیدیم کلینیک مهرگان(میدان شهدا خیابان بهار کوچه ط ...

الان از نتیجه عملت راضی هستی عزیزم

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهناز جان راضیم کبودی و ورم داشتم اینا به نظر من به جنس پوست بستگی داره تا دکتر بعضیا بیشتر کبود میش ...

عزيزم شما چند سال قبل ليني تون با دكتر  سامي جراحي كردين ميشه خواهش كنم به من بگي از نتيجه عمل راضي هستي يا نه برام جوابت خيلي مهمه

خانما کی مشکل منو داره 👇👇👇  ۶ ماهه پیش سامی عمل کردم  دماغم گوشتی بوده  الان ان ...

شما يك سال قبل با دكتر سامي جراحي كردين هزيزم ميشه بگي از نتيجه عمل الان راضي هستي يا نه

سلام خانوما من با دکتر منصوری عمل کردم الان دو ماه و دو هفته س واقعا راضیم خیلی خوب شده کارش خوبه برید مطبش ببینید نمونه کاراش و قیمتشم خیلی مناسب تر از دکترای دیگه س

[QUOTE=256561815]سلام خانومای کرمانی لطفاً دکتر خوب برای عمل معرفی کنین  خیلی وقته دنبال دکتر میگردم [/QUOT

سلام من دو ماه و نیم پیش عمل بینی انجام دادم با دکتر محمودی و چون پوست چربی دارم خیلی از روبرو ورم دارم ولی از نیم رخ راضیم و تمام ایرادات بینی رو رفع کردن

باید تا شش ماه یا یکسال صبر کنم تا شکل نهایی بینیم رو ببینم

سلامممم من اومدمممم بالاخره با دکتر شهرجردی عمل کردممم😎 فردا میخام گچ و بخیه رو بردارم! یعنی عم ...

سلام عزیزم،شما پیش دکتر شهرجردی عمل کردید؟راضی هستید؟من دیروز پیش ایشون نوبت گرفتم ولی خیلی دو دلم

سلام  خوبین  فکر کنم الان تقریبا سه سال میشه که شما عمل کردین  من تقریبا بیشتر صفح ...

سلام عزیزم

برادران رو خط بزن کلاهبرداره

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیرم شما با برادران عمل کردین؟راضی هستین؟

سلام عزیزم خیر راضی نیستم

ایشون کلاهبرداره شارلاتان است

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بعد رفتیم پیش دکتر رجب شیروانی تو دولت خیابان دروس، گفته بود ساعت 8 بیاین... مام رسیدیم به نظر اومد ...

سلام 

شما عمل کردید 

پیش کی؟

و اینکه می‌شه بهترین اینکارو معرفی کنید

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
الما جان واقعا ممنون به خارطر شرح دقیق مطب گردیهات. توضیحاتی که در موردشون میدی خیلی دقیقه.یکی از دو ...

سلام

شما جمع ببندی این تاپیک رو می‌دونید

بهترین جراح بینی چه از نظر ظاهری و هم باطنی رو میخواستم بدونم.

ممنون

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
2810