2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
مری فعلن ورم داری ورم ک بخابه خوب میشی زیادی نوکش بالا نیست؟البته خوب فک کنم بیاد پایین پنج شیش ماهه دیگه از دکترت بپرس
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
گل ارا درسته مال منم روز ب روز داره سر بالاتر میشه خخخخ دلیلش ینی همون ورمه روز ب روز شکل واقعیشو بیشتر نشون میده من خاستم طبیعی باشه ک شد راضیم ازش سوراخاشم قرینست
مری بینیت قشنگ شده از تمام رخ میزاشتی بهتر بود چونتم بیشتر معلوم میشد
بعدم فعلن صورتت ورم داره ورمش ک خابید فکر پروتز بکن ب نظرم چونت خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کل ارا پروتز ربطی ب ترمیم نداره وقتی نخان بینی بیوفته ی اهرم بخاد ی ی چیزی شبیهش پروتز میزارن وقتای ک خ سر بالاباشه منظورم اینه از غضروف دنده برمیدارن ی مصنوعی میزارن
سلام گل آرا جون میشه بگی با کلانترهرمزی عمل کردی ایا؟ راضی هستی ؟ هزینش چقد شذ؟ من هنوز ازش مطمین نیستم اخه یکی تو اینستا عکس بینیشو برام دایرکت کرد و گف کلانتر عملش کرده و اینطور شدی یعنی بهت بگم فاجعه بود و ترسوند منو شما چجوریه حالا؟ میشی عکستو بزاری؟
پریسا من از دماغم نیم رخ راضیم ولی تمام رخ یکم سر بالاس . دو هفته اس عمل کردم از نظر تنفس و اینا راضیم اذیت نداشتم ولی اینکه سر بالاس رو مخمه چون طبیعی میخواستم البته کلانتر تو سایتش نوشته بالاتر میگیره بینی رو که افتاد نرمال شه . واسه همین بهم گفت سه ماه دیگه برم پیشش فک کنم تا اون موقع شکلش معلوم شده . من از همه چی راضی بودم فقط همین نوکشه که اگه بیاد پایین دیگه خیلی خوبه هزینه اش تقریبا 8 و 200 اینا دیگه کلا با همه چی. بینی دختره چه شکلی بود مگه که میگی فاجعه اس؟
اهاا خب خداروشکر میتونی عکس قبل و بعد بینیت رو برام بفرستی به اینستام؟ من توی اینستا عکس اون خانومو دارم میتونم برات بفرستم. اخه من یبار رفتم مطب گفتم میخوام بشینم نمونه ببینم نذاشت گفت امروز نداریم برو شنبه بیا عزیزم ایدی من pmrz498 هست توی اینستاگرام
بچه ها بین این دکترا میلانی، محبی، حسنانی، دینی، منافی، سجادیان برای عمل دماغ بزرگ استخونی و گوشتی کدوم رو پیشنهاد میدین البته مبخوام برم مطب هر کدومشوم و نمونه هاشو ببینم اما قبلش شما هم راهنمایی کنین لطف میکنین. حدیث، محبی همون که میدون ونک هست رفتی؟ نمونه هاش رو دید چطور بود؟ راضی بودن جای بخیخ رو دماغ معلوم بود؟ قیمتش چند بود؟

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.
حدیث جون من درباره دکتر محبی اطلاعاتی ندارم
مه ناز جون از بین دکترایی که گفتین من کارای میلانی رو مخصوصا واسه بینی استخونی خوشم اومد اما توی طراحی که واسم انجام داد بینیم زیادی باریک و قلمی شد واسه همین پیشش نرفتم اما اکثر مراجعاش راضی بودن
محبی رو نمیدونم
حسنانی اخلاقش خوب بود اما من یه نمونه ازش دیدم که خیلی خوب نشده بود دیگه نرفتم سراغش
دینی رو هم اطلاعی ندارم
منافی روزی که من مطبش رفتم اکثرا واسه عملای دیگه اومده بودن...یعنی اکثرا خانومای سن بالا بودن که اومده بودن واسه جوانسازی و این چیزا و از چند نفرم شنیدم که عملای زیباییه دیگه ای که انجام میده خیلی بهتر از عملای بینیش هست دیگه منم از لیستم حذفش کردم
سجادیانم اصلا نرفتم اخه شنیدم کارش بگیر و نگیر داره و کاراش خیلیییی پر ورم و کبودیه و اگه راجع به فرم بینیتم سوال بپرسی همش جواب میده ورمه!ورمه!واسه همین حذفش کردم
این تمام چیزی بود که میدونستم عزیزم امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم😉😙
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
2810