2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015359 بازدید | 66526 پست
مری این ورمه که حالا فعلا هست بی اهمیت باش تا زودتر بگذره برات خدا رو شکر دو طرف بینیم یکیه قد بینیتو اصلا نگران نباش درست میشه برای منم خیلی کوتاه به نظر میومد به مرور بهتر شد اگه فکر میکنی بینیت خیلی سر بالاست چسب یو رو به دکترت بگو نزنه یا شل تر بزنه که زودتر بیاد پایین وگرنه قطعا میاد من تقریبا یک ماه و نیم عمل کردم هنوز شبا از بینی تنفس ندارم نمیدونم این کی درست بشه با تجربه ترها باید بگن
گلاویژ به نظرم عمل کردن با دکتری که انقدر میگیره خیلی ریسکه ممکنه خوب بشه ولی ریسکش بالاست این دکتر یا تجربه اش کمه یا کارش خوب نیست دیگه وگرنه 1500 پول کلینیک هم نمیشه راستی اصلا رو عکس اعتماد نکنید در بهترین حالتش که نمونه های خوب رو فقط میذارن بدترین حالت هم فتوشاپ وکش رفتن عکس از بقیه دکترا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مری ولی کم کم بهتر میشه اوایل تو روز هم باید دو ساعت یه بار با سرم میشستم ولی الان روزس دوبار کافیه شبا ولی بینیم کیپ میشه از یکی دو نفر که قبل من عمل کردن پرسیدم گفتن طبیعیه ولی الان چون تو بینیت ورم و بخیه داری حس بدی داری بعدا قابل تحمل تر میشه
سلام من بیست و یک روزه عمل کردم هنوز از دهن نفس میکشم داخل بینیم دوتا برامدگی از این ور اون ور جلو نفسم گرفته .آیا خوب میشه اینا ?من از نگرانی شبا خوابم نمیبره خیلی سخته از دهن نفس کشیدن همش لب و دهن خشکه..با تجربه ها اینا خوب میشه ?طبیعیه?کی خوب میشه ?
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
سلام دیروز رفتم مطب دکتر علی حسنی... سه چهار نفر که عمل کرده بودن اومده بودن با عکس های قبل عملشون بیننیاشون خیلی متفاوت و خوشمل شده بود .. یکی دو نفر هم برا مشاوره و یک نفر هم قصد عمل داشت آزمایشاشو آورده بود.مدل بینی ها با توجه به فرم صورت متفاوت بود به نظرم خیلی مهمه این داستان که مدل بینی به صورت طرف بیاد... دکتر به من گفت بینیم تیغه بینی و غضروفهای خوب و سفتی داره و یه کوچولو گفت قوز و انحراف داره که گفت خیلی کمه و بعد گفت پره های بینیم باید باز شه و جم شن و نوک بینیم هم گرده گفت اصلاخش می کنم.... هزینه شو گفت 6 میلیون.... من با توجه به اینکه بدنم جای بخیه و زخم گوش ت اضافه میاره دکتر بهم گفت شانس این مورد 95 درصد مشکلی پیش نمیاره و فقط 5 درصد که ریسک خیلی کمه که جای بخیه های عمل گوشت بیاره... بچه ها همسرم می گه عمل نکن ریسکیه... به نظرتون چیکا کنم... از دماعمم راضی نیستم همش رومخمه..... کسی این دکتر و میشناسه
بچه ها ورم داخلی باعث سختیه تنفس می شه اما کم کم خوب می شه ولی کلا من بعد از تامپون مشکلی نداشتم البته خوب گاهی کیپ می شد الانم بعضی موقع ها ممکن یه کم بگیره که طبیعیه ولی کلا من مشکل تنفس نداشتم
2810