2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سحر خانم من تا سه هفته زود خسته می شدم ولی بعد گچ خوب بودم ولی این به بدن خودت بستگی داره .مسافرتم می گن مانعی نداره بعد از گچ.ماساژم یه لحظه اس مساله ای نیست که فکرت مشغول بشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر جان ان شاءالله اگه عمل کردی هم خودت هم همسرت راضی باشین اگه نتیجه مثبت بگیری حتما آقای همسر هم خوششون میاد آره تو تعطیلات حالت خوب میشه از روز سوم چهارم حتی میتونی کارای شخصیتو کنی برای مسافرت رفتن هم تجربه اش رو ندارم شاید لازم باشه بیشتر استراحت کنی اگه هم خواستی بری مسافرت بیشتر مراقب باش. عمل بینی که درد نداره ماساژ دادن های بعدش یکم درد داره ولی قابل تحمله اونجوری نیست که نشه تحمل کنی بعضیا هم که احتیاجی به ماساژ ندارن خیلی راجع به این چیزاش تحقیق نکن بیشتر در مورد دکتر تحقیق کن دکترتو انتخاب کردی؟؟
بچه ها یه نمونه از کار دکتر علی حسنی دیدم .. سرتوانیز ولی عصر ... خیلی عالی بود... خانومه میگفت که کاراش عالی با اطمینان خاطر بهم گفت که خیلی از این دکتر به اون دکتر بوده با حساسیت بالا . خیلی خوشمل بود بینیش ... کسی از این دکتر تجربه ای یا شنیده ای داره در اختیارم بزاره....شوهر منم مثل شوهر سحر خیلی حساسه
زهرا جان چند جلسه برو مطبش هم سبک کارش دستت میاد هم متوجه میشی ناراضی داره یا نه آمین جون چند وقته خودمو بستم به چای سبز بعضی وقتها کم میشه ورمش ولی حالت کم ورمش هم خیلی معمولیه و فرقی با قبل عملم نداره و با اون چیزی که میخواستم متفاوته دکتر هم که گفت خیلی ورم نداری من طبیعی عمل میکنم فقط ولی به نظر خودم طبیعی قشنگی هم نیست تعریف من از بینی طبیعی یه بینی ظریفه که عملی بودنش معلوم نباشه نه که گنده باشه فقط
ممنون آمین جان حتما کارهاش رو میبینم من رفتم پیش دکتر سجادیان خیلی با حوصله و با دقت معاینه کردن و ایراد بینیم رو گفتن به دلیل اینکه قبلا بینیم رو داغون نموده یودن یه دکتر دیگه در طفولیت :)) گفتن که مجبور هستن یکم بینیم رو قوس بدن که نیاز به استفاده غضروف بیش از حد نباشه تا الان کار قوس دار از دکتر ندیدم و نمیدونم چه مدلی مد نظرشون میشه نتونستم مدل بدون گچ و چسب ازشون ببینم فقط یه خانمی دم آسانسور که داشتم میرفتم سه هفته بود و چسبش رو برداشته بود میخواست دوباره بزنه تیغه صاف بود ولی ورمش زیاد، دوباره چهارشنبه میرم امروز وقت دارم با دکتر یحیوی خبرتون میکنم
مریم گلی من دکترم رو انتخاب کردم دکتر کاظم زرگری هستند . تو مطبشون که رفتم خیلی شلوغ بود خیلیا اومده بودن برای مشاوره ولی 4-5 نفر بودنتد که عمل کرده بودند پیش ایشون و راضی بودن و میگفتن بینی های گوشتی رو خیلی خوب درمیارن . البته بینی من کاملا استخونیه. یه موردم بود که پیشه دکتر عمل کرده بود یه نفره دیگه رو با خودش آورده بود که معرفی کنه به دکتر برای عمل چون خودش خیلی راضی بود. کانال و صفحه اینستاگرامشونم نمونه کاراشون خوب بود.چون وقت عملم برای 27 اسفند گرفتم گفتند که اون تایم تایمه ویژه ایه و باید حتما پیش پرداخت داشته باشید که وقته عملتون قطعی بشه که من پرداخت کردم. دیگه از الان به بعد سعی میکنم انرژی مثبت داشته باشم نسبت به دکترم .
سلام بچه ها خوبین ؟ مماخای خوشگلتون چطوره؟ منو بادتونه؟ امیدوارم یادتون نباشه البته چون آخرین بار قول دادم عکسمو بذارم ولی یه اتفاقایی پیش اومد نشد گل آرا چجوری از دکتر کلانتر میشه وقت گرفت؟ فقط از طریق سایتش؟؟ اگه عجله داشته باشیم زودتر وقت نمیده؟ یه سوال دیگه کسی ایمیل کاربری به اسم در انتظار لطف خدا رو داره؟ در انتظار لطف خدا اگه پستمو دیدی بهم خصوصی پیام بده پلیز
بچه ها تو رو خدا کمکم کنین.من سه روزه عمل کردم.بینیم هنوز تو گچه.وقت پانسمان زیر بینیمو باز،میکنم که عوض کنم،احساس میکنم فاصله بین لب و بینیم خیلی زیاد شده.دماغم هم تو گچ انگار خیلی سر بالاست.این فاصله کم میشه بعد از در اوردن گچ???
2810