2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

دوستان من بين اين دوتادكترموندم كمكم ميكنيد

دكتراول فوق تخصص جراح زيبايي بيمارستان دولتي عمل ميكنه كه هزينش ١٢ميليونه وعكس وسيتي وويزيت ودكترقلب وبيهوشي وهزينه هاي بستري همه رايگانه ومطب نداره وبيماراش كه همه چسب زده بودن وهمشون زير دوماه ازجراحيشون گذشته بود وراضي بودن وبيني من واستخوني تشخيص داد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دكتردوم متخصص گوش وحلق وبيني وفوق تخصص جراحي زيبايي مطب داره وبيمارستان خصوصي عمل ميكنه وهزينه عمل وبيمارستان باهم ٢٣ميليون ولي ويزيت وسي تي وقلب وبيهوشي وايناهزينش جداست مطبش شلوغه وبيماراكه اوناهم اكثرازيردوماه بودعمل كردن همه راضي بودن وبيني من وگوشتي باپوست ضخيم تشخيص داد وگفت ٤٠درصد تغييرميكني وانتظاربيني كوچيك نداشته باش چون غضروفت ضعيفه وگوشتي هستي نميتونم خيلي كوچيك كنم

دکتر هادی سرمست تجربه خیلی بالایی تو عمل جراحی بینی و صورت دارن و من قبل عملم از هر کسی که پیش ایشون ...

دكتربه من گفت بينيم گوشتي باپوست ضخيمه وتغييرزيادي نميكنم خيلي دودلم البته يه دكتر ديگه گفت استخوني هستي

بين اين دوتادكترموندم كمكم كنيد

به نظر من شما چندتا ویزیت دیگه پیش دکترهای دیگه هم برو، اول ببینی تشخیص اونا چیه، بالاخره بینی شما گوشتی یا استخوانی؟ بعد تصمیم بگیر

"پسته خندون"کاربر قدیمی، از سال 88هستم
2810