2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بهار جان فرم بینی من خوبه ولی خو انصافا بینی قبل عملم فاجعه بود از نظر کار تخصصی سجادیان کارش خوبه من به شخصه فک نمیکردم بویاییم خوب بشه ولی خو هنوز یک ماه نشده عمل کردم و دوره نقاهت رو دارم میگذرونم ،اگه این ورم بینی و مخصوصا نوک بینی زودتر بره میشه گفت چند درصد راضی هستم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
بهار جان فرم بینی من خوبه ولی خو انصافا بینی قبل عملم فاجعه بود از نظر کار تخصصی سجادیان کارش خوبه من به شخصه فک نمیکردم بویاییم خوب بشه ولی خو هنوز یک ماه نشده عمل کردم و دوره نقاهت رو دارم میگذرونم ،اگه این ورم بینی و مخصوصا نوک بینی زودتر بره میشه گفت 80 درصد راضی هستم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترمه جان
خدا رو شکر که بینیتون سالم هستش ، عزیزم اصلا به چیزای منفی فکر نکن . منم زیاد شنیدم کسانی که بعد از عمل ضربه خوردن و چیزی نشده احتمالش خیلی کم هست .
باز هم خدا رو شکر ، دوست خوبم مواظب خودت باش . فکر کنم رفته بودین مهمانی و اقوام شوهر زیبایی شما و بینی جدید رو چشم کرده بودن .
ممنونم دوستان عزیزم.. بهار جان..مرسیث عزیز... ببین من الان از فرم بینیم به نسبت راضیم.. ماساژ باعث شد بینیم ورمش کمتر شه.. الانم خیلیورم داره ها... ولی بهتر از هفته قبله...به قول دوستم تا 6 ماه هر هفته بینیت عوض میشه ... دیروز که رفتم مطب 3 تا خانم دیگه که عمل کرده بودند و نتظر بودند دیدم...جالبه هر سه تا رو قبل عمل هم دیده بودم ..توی یه تایم وقت گرفتیم ... به نظرم خوب بودند .. دو تاشون تقریبا یکی دو روز با من متفاوت بودند ..من فرم بینی جفتشون دوست داشتم...مخصوصا یکیشون که قوز بینی رو برداشته بود ..صورتش باز شده بود... یه چیز دیکه دوستان...اون یکی خانم وقتی دیدم که یک ماه از عملش گذشته بود... دیروز که دیدمش دیدم خیلییی بینیش خوشگل تر شده...الان شده بود دو ماه از عمل.. دوستان واقعا ورمم که بخوابه بینی خیلی عوض میشه.. امیدوار باشید.. بهار جان ...من به نظرم سجادیان برای کسایی که تنفس و سلامت بینی براشون مهمه و بینی خیلی کوچیک و سربالا نمیخواند گزینه خوبیه...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ساقی جان...از لطفت بی نهایت سپاسگزارم... خخ دقیقا.. چشمم زدند] تازه خوبه چسب برنداشته بودم ....همسرم میگفت با چسب قشنگتره به همسرم هم گفتم... جدا از شوخی واقعا منی که اینقدر مراقبت کردم ...یک لحظه این اتفاق افتاد...مراقب باشید...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
با سلام خدمت همه عزیزانی که اینجا اطلاعات شون رو درباره جراحی بینی،خطرات،مزایا و ... رو با بقیه درمیان میذارن تا اینجوری افرادی که تصمیم به این کار تو ذهن شون هست توانایی انتخاب شون بیشتر بشه.من یه آقا هستم و چند سالی هست که این فکر تو ذهنم هست و امسال بیشتر برای انتخاب یه پزشک طراز اول دارم تحقیق میکنم و به افراد دارای صلاحیت مراجعه می کنم.سعی میکنم همه اطلاعاتی رو که دارم اینجا بنویسم و امیدوارم تاثیر مثبت داشته باشه.به دلیل جراحی های قبلی سایر اعضا و ارتباط با پزشکان و کادر درمان و ....تجربه اونها رو هم منعکس میکنم تا همه بتونیم به نتیجه دلخواه مون برسیم.
من اولین دکتری که برای مشاوره رفتم دکتر حامد عباسی بود.بیرون مطب 2 تا خانم رو دیدم که اولی حدود 10 روز پیش جراحی کرده بوده و فرم بینی اش خوب بود،ورم خاصی نداشت و بنظرم خط اسکار جراحی که بین حفره ها خورد بود خوب بود و کلا از کار دکتر رازی بود.ضمن اینکه میگفت هیچ کبودی خاصی نداشته و خاله اس هم 1 ماه پیش با دکتر جراحی کرده و ایشون هم رازی بوده.البته بینی اش مسئله خاصی نداشته قبل از عمل فقط یه مقدار خواسته بود بینی اش قوس دار باشه.نفر دومی هم که باهاش صحبت کردم یه خانم بود که 6 ماه پیش جراحی کرده بود ولی من در اول صحبتم متوجه نشدم جراحی کرده چون فرمت جراحی اش طبیعی بود و ایشون هم رازی بود از کار دکتر.تا کیس هم داخل مطب با خانواده شون اومده بودن و دخترهای 20 و 23 ساله بودن که اونها هم رازی بودن و بینی شون بنظرم منم اوکی بود.
نسبتا مطب شلوغ بود.منشی خوش برخوردی داره مطب و اینکه دکتر یه دستیار دارن که کارهای جانبی مثل چسب زدن و...رو انجام میدن.موقع ویزیت بعد معاینه ظاهری و بررسی سی تی اسکن که انجام داده بوده با تبلت یه عکس از نیم رخ گرفت و با نرم افزار حدود تغییراتی که میشه انجام داد رو طرحی کرد.خودم در مورد خیلی از مواردی که برام مهم هست خصوصا مشکلات احتمالی جراحی بینی با دکتر تقریبا جدی صحبت کردم و ایشون با صعه صدر با صحبت ها گوش دادن و پاسخ دادن.بنظرم من دکتری هستن که میشه بیشتر روش فکر کرد و تحقیق کرد.تو کلینیک میرداماد جراحی هاشون رو انجام میدن و هزینه ایی بین 6 تا9 میلیون دستمزد شون هست.
ممول جان دکتر سجادیان اصولا یک روز تامپون رو میذارن ولی در صورت خونریزی تا سه روز هم میذارن تامپونو
2810