2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست
بچه ها فرم بینی من خوبه ولی سمت راست بینیم (طرفی که قبلا انحراف شدید داشته) ورم داره و شکل بینیم رو کج و به سمت چپ نشون میده یعنی قشنگ مشخصه بینیم کجه (البته بدون چسب)به نظرتون این کجی خوب خواهد شد؟؟؟
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
شیداجان من هم تغییری نکردم هم دکتریحیوی شش میلیون سه سال پیش از. من گرفت ودرواقع هیچ کاری روی بینی من انجام نداد بدتر از همه اینه که یحیوی یه اخلاقی که داره به هیچ عنوان بعدعمل نباید. از کارش ایرادبگیری من الان سه ساله دارم میرم مطبش میگم دکتریحیوی بینی من فلان مشکل را داره شما بگیدمن چه غلطی بکنم هرباررفتم گفته دکترهای دیگه گندمیزنن توی دماغهای مردم بروخداراشکرکن.........اخه این حرفه این میگه؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه باررفتم پیش دکترانقدردماغم بزرگ بودگفت خوب شش ماه شدعمل کردی؟گفتم نه اقای دکتر دوساله عمل کردم الان امدم برای ترمیم خودش ازکارش خجالت کشیدسریع اومددرستش کنه گفت خوب خوبه به نظر من
سلام. من بینی گوشتی دارم و مدتی هست که دنبال جراح هستم. تا الان فقط مشاوره پیش دکتر زینعلی و بادامچی و محبی رفتم... زینعلی که مبلغش خیلی زیاد بود و بخاطر همین کلا بیخیالش شدم. بادامچی هم ویزیتش که رایگانه، هزینه عملش هم 5تومن به پایینه، یعنی با چونه زدن تا 2 تومن هم میاد. موقع ویزیت دو نفر رو دیدم که ناراضی بودن و یکیشون دماغش چرک کرده بود و وضعیت افتضاحی داشت صورتش،دوست خودمم رفته بود پیشش خیلی راضی نبود. بعد هم که تو ایسنتاگرامش نمونه کاراش رو دیدم به نظر نمیومد بتونه بینی های گوشتی رو خوب دراره پس بیخیالش شدم. دکتر محبی رو یه روز رفتم کامل تو مطبش نشستم و نمونه کاراش رو دیدم راضی بودم، همه طبیعی عمل شده بود و می گفتن که قبل عمل هم گوشتی بودن، یکی هم بهم پیشنهاد کرده بود قبلا که این نصبت به قیمتی که می گیره خوب عمل می کنه. آزمایش رو هم دادم و فقط مونده وقت بگیرم ولی دو روزه تو نت نظرای منفی تقریبا زیادی در موردش خوندم و خیلی دودل شدم! کسی اطلاعی از کار و سابقه این دکتر داره؟ یا می تونه دکتری معرفی کنه که هزینه عملش 6 به پایین باشه و کارش خوب باشه؟
بلو جان راجب سجادیان تحقیق کردی؟منم گوشتیم ولی متاسفانه شهرستانم.خوش بحالت حداقل میتونی مطب گردی کنی.من با توجه به نظر بچه های اینجا نظرم روی سجادیانه.ترو خدا اگه به نتیجه رسیدی بالاخره بیا اینجا بگو.
یحیوی کارش دربه داغون نداره منظورم اینه که داغون نمیکنه ولی اصلا واصلا به پولی که میگیره نمی ارزه ،اونقدری که پول میگیره وقت نمیزاره بعدیحیوی که اصلافانتزی عمل نمیکنه کاملا طبیعی وبزرگ
2810