2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
آفرین ترمه بهترین کارو میکنی. آدم خودش خیلی تاثیر داره با خودت اینو بگو که هرچی باشه بهتر از قبل عملته چون همونطور که گفتی بینیت نیاز به جراحی داشته. منم به امید خدا تو مهر جراحی میکنم چون تا سال دیگه تابستون عروسیمه صورت شکل بگیره فقط منتظرم دکتر یحیوی هم از مسافرت بیاد کار اونم ببینم بعدش بین سجادیانو یحیوی تصمیم بگیرم
فرشته نجاتم عشقم بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساقی و ترمه و بهار جونم بدنیستیم،شکر خدا داره میگذره،بهار جان بینی قبلی من خیلی افتضاح بود اما الان بهتر شده شکر خدا هرچند طرف راست بینیم که قبلا انحراف شدید داشته بعد عمل ورم داره و بینی رو کج نشون میده،ترمه منم دست میزنم به بینیم خیلی درناکه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سیلام دوستان دکتر سجادی ارتفاع بینی رو خوب کم میکنه ؟ و تو این کلیپا که بعد عمل میذار اینستا تو قسمت storyنوک دماغ به نظرم خیلی سربالا میاد اینا طبیعیه بعد آیا خوب میشه یا کلا یکم سربالا عمل میکنه؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
آناکارنینا جان من با اینکه ۱۸ روزه از عملم میگذره اصلا حس نمیکنم نوک دماغم سربالاست،فعلا که کلی ورم داره من مشکل که دارم قسمت کلوملا س که زیاد قوس داره و پایینتر از حالت نرماله که دکتر گفتن به خاطر ورمه،البته من واقعا پره هام بالا پایین بودن از قبل عمل و دکتر هم بهشون دست نزده که خواسته احتیاط کنه فعلا تا ۵۰ درصد راضیم تا ببینم یکسال دیگه چی از آب در میاد
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ترانه جان خدا رو شکر میکنم که حالت بهتره شکر خدا عزیزم مطمئنا بینیت تغییر میکنه آناکارنینا جان من با ترانه جان موافقم دکتر سجادیان کاملا طبیعیه کاراش اصلا بینیو زیاد دستکاری نمیکنه اگه الان میبینی سربالاس به مرور خودشو میندازه
فرشته نجاتم عشقم بود
ممنون ترمه جون ، من هم به امید خوب بودن نتیجه کار ورم تحمل میکنم .

فکر کنم کل فامیل همسر رو شوکه خواهی کرد و مطئنم که بینیت عالیییی خواهد شد . والا همه اولین چیزی که میگن این جمله خواهد بود شما که بینیت خوب بود به صورتتم میومد برای چی عمل کردی .
راستش من که فکر کنم در حد همون 30% که دکتر گفته بود تغییر کردم و شایدم کمتر . حالا مهرماه که مدرسه ها باز بشه ، باید پسرم رو ببرم مدرسه بدون چسب میرم ببینم اصلا کسی از مامانای دوستای پسرم متوجه میشن که بعید میدونم .
سلام به همگی دوستان امیدوارم اونایی که عمل کردند زودتر خوب بشند و اونایی که هنوز عمل نکردند بیشتر فکر کنند چون بعد از عمل راه برگشتی نیست من خودم راضی هستم مشکل تنفسم حل شده با اینکه 24 روزه عمل کردم و این از همه مهم تره و فرم بینیم هم خیلی بهتر از قبل شده ولی خنده هام اصلا یه حالی شده انگار نمی تونم بخندم .
ترمه جان برامدگی بینیت وقتی فشار میدی میره تو؟ اون که گفتی اندازه لوبیاست.مال من فشار که میدم میره تو و با فشار درد میگیره ولی بعدش دوباره هست میترسم اینقدر فشار میدم کج بشه
2810