2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
افسانه دیرو اتفاقا رفتم مطب دکتر محبی. ساعت 6 رسیدم اون طرفا گفتم برم مطبش. دو تا مریضشو دیدم. یه استخونی بود که خیلی خوب بود و یه گوشتی. که من زیاد نپسندیدم. فاصله بینی و لبش خیلی زیاد شده بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونا من خیلی وقت که دوست دارم عمل کنم..... بینی من گوشششتی و تقریبا استخونی. و بینی نیمه فانتزی یا طبیعی خیلی شیک دوست دارم عمل کنم ..... و مطب دکترایی ک میخام برم..(دکتر ابیانه و دکاریحویی...که دکار یحوییی هزینهش یمقدار بالاست....اگر دکتر خوب دیگه سراغ دارید معرفی کنید....
سارا خانم این حرفا چیه.پس چرا از بینیتون عکس نمیزارین.منم یک سال و چهار ماه هست پیش دکتر شما عمل کردم خدا رو شکر هیچ مشکلی هم ندارم نه ظاهری نه داخلی.چندین بار هم ضربه خورده سزما خرودم ورزش میکنم هیچ مشکلی هم ندارم.نمیگم شما دروغ میگید ولی خدا عالم است
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
نادیا بیا راهنمایی کن واسه بینی گوشتی چه دکاری خوبه؟ خودت با کی عمل کردی؟ دکتر سجادیان خوبه یا محبی واسه گوشتی‌ها؟ کارای سجادیان تو مطبش انگار بهتر از اینستا و سایتشن. نه؟
سلام دوستان بلاخره موفق شدم بعدازچندماه یه سری بزنم دوستان در مورد دکتر یحیوی گفتند که فانتزی و کوچیک درمیاره درحالیکه خودم6ماهه باهاش عمل کردم و کاملا بینی استخونی داشتم، ولی خیلی طبیعی درآورده.حتی به نظر خودم کوچیک هم نیست و همش وسوسه میشم که ایکاش فانتزی تر میشد تا حدی طبیعیه که دیروز با یکی از آشنایان دور همسفر بودم،تا زمانیکه که بهش نگفتم عمل کردم نفهمید. میگفت چرا اینقد طبیعیه؟چرا جای بخیه نداری؟
من بلد نیستم عکس آپلود کنم وگرنه از بینی م میزاشتم تا فوق طبیعی بودن کارش رو ببینید. البته بینی من خیلی بزرگ بود و کاملا استخونی و نوک افتاده به سمت پایین. آخر هفته میرم ویزیت 6ماهه . چون خودش سره 2ماهگی که رفتم پیشش خیلی از بینیم تعریف کرد احتمالا عکس بگیره و بزاره تو سایت دوباره هم میگم :دوران نقاهت بعداز عمل عالیه.بدون درد و احساس بد-نحوه چسب زدن رو آموزش میده و دیگه نیازی نیست تو این ترافیک دم به دقه بری پیشش. من تو این6ماهه یه بار رفتم-چون از غضروف تراشیده شده واسه بینی پایه کمکی میزاره،بعداز مدتی جذب میشه،من خودم نوک بینیم نرمه و خیلی خشک نیست.فقط هم 2ماه چسب زدم.خلاصه همه چیش عالیه دیگه
2810