2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
زیتون2 پست ها : 436عضویت:1392/6/15 3 0 مطب گردی > دکتر خاص احمدی :کارش خیلی خوب بود یه دماغ داغون را تبدیل به بینی کرده بود وخیلی حاذق بود بچه های عزیز من به یه نتیجه ای رسیدم واقعا همه ما خودمون را اسیر یک سری دکتر کردیم دیروز یه دختره را دیدم دماغش اولین دماغی بود که تو عمرم به این زیبایی دیدم پرسیدم گفت با دکتر امین امالی بیمارستان امام خمینی عمل کردم گفت کارش عالیه و جوانه وبه روز عمل میکنه.... من فکر میکنم همه ما گیر دادیم به چندتا دکتر تکراری ...بچه ها واقعا بینی اش اوکی بود به نظرم این دکتر یه روزی جای قیصری را میگیره میگید نه ببینید تازه میگفت خیلی دکتر خاکی و اصلا پولکی نیست
 before i die i want to be happy and make others happy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم سروه جان.من بینیم استخونیه با پوست نازک. امروز رفتم مطب ابیانه،5 تا نمونه دیدم.یکی 5 ماهه،یکی 6 ماهه،دو تاهم دوهفته بود که چسب داشتن،یکی دیگه هم بود که ازش نپرسیدم چند وقته که عمل کرده.اولین باری بود که مطب یه دکتر رفتم و همه ی نمونه ها عاااااااااااااااااااااااالی و بدون عیب و قشنگ بودن.واقعا خوشم اومد. باهاش فیکس کردم.امیدوارم که انتخابم درست باشه.
دوستان چندتا سوال داشتم این که چه قدر بعد عمل بینی میشه رفت سفر با قطار؟ من شاید یه هفته مونده به عید عمل کنم و تقریبا بعد ده روز یعنی اوایل عید برم سفر خونه خواهرم و این که میشه بابت عمل پولی از تامین اجتماعی گرفت؟ یعنی پزشکی که تو کلینیک عمل میکنه یه چی تو دفترچه بنویسه بابت بینی که بشه مقداری از هزینه رو از تامین اجتماعی گرفت. من بودجم محدوده
 before i die i want to be happy and make others happy
ﻋﻂﻴﻪ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺵ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﻛﻪ ﺑﺎ اﻭﻟﻴﻦ ﻣﻂﺐ ﺭﻓﺘﻦ ﻓﻴﻜﺲ ﻛﺮﺩﻱ اﮔﻪ اﻳﻤﺎﻥ ﺩاﺭﻱ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﺷﻮ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﻢ ﺩﻳﺪﻱ ﺧﻮﺏ ﭘﺲ ﺩﻳﮕﻪ اﻥ ﺷﺎ اﻟﻠﻪ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺑﻴﻨﻴﺖ
جز دکتر میترا علامه دکتر خانوم دیگه ای میشناسید که کارش خوب باشه؟ ممنون میشم کمکم کنید اخه چندتا نمونه کار علامه رو تو نت دیدم فانتزی بودن انگار من خیلی طبیعی دوست دارم
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
ممنونم سروه جان . ان شالله.البته اولین مطب گردی نبود.کار چند تا دکترو دیدم.من تقریبا یه ساله که دارم جدی میگردم. فوق العاده سخت پسندم متاسفانه.دیگه انقدر گشتم و از این و اون پرسیدم که خسته شدم.ولی خداروشکر تو این همه دکتری که دیدم،به نظرم کارش همونی بود که من میخواستم.ان شالله توام دکترتو انتخاب کنیو بینیت عالی بشه.
دختر کوهستان اگر بیمه تکمیلی تامین اجتماعی باشی،اگر بینیت فقط زیبایی نباشه و مشکل دیگه ای داشته باشه،دکتر هزینه ی زیبایی و درمانی رو تفکیک میکنه،که بیمه هزینه ی درمانی رو به عهده میگیره ولی هزینه ی زیباییش با خودته.اول باید کل هزینه رو پرداخت کنی،بعد از عمل،مدارکتو به بیمه میدی که هزینه ی درمانیشو بهت برگردونن که ممکنه یه مقدار طول هم بکشه.
2810