2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام ب همگی. بچه ها لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید. من تصمیم گرفتم تابستون بینیمو عمل کنم.بینیم گوشتیه یکم قوز هم داره سرش یکم بزرگه.میخوام طبیعی بشه تیغه بینیم هم میخوام صاف بشه سر بالا نمیخوام .هزینش تا 10تومن.لطفا کمکم کنید چنتا دکتر خوب معرفی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

النا من دوستم ساله پیش زمستون با صفایی عمل کرد بینیش گوشتی بود الان کاملا خوب و طبیعی و قشنکه...البته اولش تو ذوق میزد بهش نمیومد همل کرده باشه اما الان که بکسال گذشته خدایی خوبه...خواهر دوستمم پیش صفایی چند سال پیش عمل کرد اونم خیلی راضیه
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
درود به همه در مورد مردانی باید بگم گه ایشون دگتر خوبیه اما تنها مشکلش تعداد مریض زیادشه. چون نسبت به خیلی از دکترا ارزونتر میگیره و سبکشم خوبه اما همین تعداد عملای زیاد باعث میشه تعداد ناراضی هاشم بیشتر باشه. در کل بینی هاش به بینی های شیروانی خیلی نزدیکه یعنی بینی هایی که فانتزی طبیعی محسوب میشن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
النا: من قارونی رو اصلا نمیشناسم اما صفایی ازش ۲ سال پیش ۳ ۴ نفر بودن که رفته بودن پیشش عمل کرده بودن به نسبت تمیز بود فقط تنها ایرادی که داشت یه کم فرم پره هاشون خوب نبود ساره: حالا شما خودشو ناراحت نکن :) اگر میتونی اینجا عکس بزار یا توی یاهو برام بفرست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام به همه من دیروز از یکی از دوستام مشاوره گرفتم واسه عمل بینی گفت دکتر محبی خیلی کارش تمیز و خوبه ، درحالی که تو سرچی که کردم ناراضی هم ازش دیدم میگه دکتر ابراهیمی هم کارش خیلی خوبه و فوق العاده است اما تبلیغ تو سایت نداره و همچنین دکتر احمدی تو پاسداران بنظرتون برم مطبش یا دیگه با فقط با دکتر کامیابی اوکی کنم؟؟؟؟ آخه الان دچار ابهام شدم که حساسیت نشون بدم یا بیخیال شم و برم پیش کامیابی؟؟؟؟؟
manip30 آقا مانی اگه میشه به سوالاتم جواب بدین ممنون میشم از تجاربتون استفاده کنیم. *من بینی استخونی با قوز دارم بدون هیچ مشکل تنفسی و انحراف و صورتم خیلی ظریفه و لاغره **مطب دکتر سجادیان و فرهنگ و راستکاری و کامیابی رفتم .فرهنگ و راستکاری رو کلا حذف کردم و از سبک کار کامیابی بیشترخوشم اومد تاسجادیان و فکر میکنم مدل بینی هایی که کامیابی در میاره به صورتم بیاد. ولی تو سایت چند مورد ناراضی ازش دیدم که بینی هاشون کجه ** نهایتا تا 6 میلیون تومن هم میتونم هزینه کنم یعنی محدودیت دارم *** حالا اگه امکانش هست یه راهنمایی بکنید منو، که با همون کامیابی اوکی کنم یا جاهای دیگه هم برم .اگه میشه یه لیست معرفی کنین با تشکر زهره
2810