2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستای خوبم سلام. من یه 1.5 ماهی میشه که نبودم. کلی کار پیش اومد که این چند وقت باید انجام می دادم ودیگه دنبال بینی نرفتم. هفته پیش دوستم در نهایت با دکتر ابیانه عمل کرد. من ندیدمش هنوز، خودشم هنوز بینیشو بدون چسب ندیده. تو این مدت یک بار رفتم مطب ابیانه یکبار هم راستکاری. این بار مطب ابیانه همه تازه عمل شده ها بودن، اما جز یه نفر که یک سال پیش عمل کرده بود دیگه نمونه ندیدم. اون یه نفرم دو طرف تیغه بینیش به خصوص وقتی که می خندید تپل بود، همونجا که عینک می زنیم جای عینک رو بینی می مونه رفته بود تو اطرافش تپل بود. سوراخاشم عینا قرینه نبود، البته گفت انحراف شدید داشته قبلش و خودش راضی بود. اما مطب راستکاری: اینبار چند تا کار خراب دیدم، نمی دونم چرا تیغه بینیا پهن بود...یه گوشتی هم دیدم که خوب نشده بود اصلا. نوک بینی رو گرد می کنه، اما تو همون گردی بر اثر تراش نوک بینی یه خط بسیار کوچک که تیزی دیده می شه باقی می ذاره. نمودنم چه جور توضیح بدم باید از نزدیک ببینین که متوجه شین. این مشکل ورم تیغه بینی رو پهنای اون رو خیلیا داشتن. منم که معاینه کرد، گفت من بینی رو 18 ماه دیگه تحویل می دم نه بعد عمل، چون من به غلاف استخوان دست نمی زنم و زیر استخوان رو می تراشم واسه همین بینی ورم خواهد داشت تا مدت زیادی. به من 4700 قیمت داد، حالا نمی دونم این با کلینیک بود یا بدون کلینیک. هفته بعدم اگر بخوام عمل می کنه. راستکاری نمونه عالی داره، نمونه بدم داره...گوشتی عالی ازش دیدم، گوشتی بدم چندتا دیدم...استخوانیاش بهتره اما دختره می گفت تیغه بینیم پهن شده نسبت به قبل...این مشکل کاراش بود به نظرم... رفتنی، سر راه رفتم مطب فرهنگ، اونجا پر از آقا پسرهای دماغ عملی بود، اکثرا چسب داشتن، اما همون یکی دو مورد بدون چسبم روم نشد برم از نزدیک ببینم و تحقیق کنم، بقیه هم خانم هایی بودن که می خواستن ویزیت شن و عمل کنن. واسه همین چیزی ندیدم. از زهره جون هم خیلی ممنون که میان می گن چیدیدن. ماه پیشونی تبریک می گم که عمل کردی و راضی هستی...نمودونم صاحارا هم عمل کرد باهاش یا نه؟ راستی الینا خوشبختی حالا که یه دو سه ماهی میشه که از عملت گذشته اگر از کار مقدم فرد و بینیت عکس بذاری خییییلی ممنونت می شم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهره جون اینطوری که دیگه همه ی دکترا یکی یکی دارن خط میخورن! اگه انقدر کار خرابن چرا معروف شدن اصلا ؟؟؟ من فکر کنم اینایی که معروفن اکثرشون خیلی جالب نباشن با این وضعیت !
از همه دوستان و آقای مانی خواهش میکنم اگه در مورد دکتر حمید فرامرز زاده ، دکتر ناصر جوادی پروانه و دکتر توکلی که تو شمال قائم شهر هم عمل میکنه اطلاعات و نظری دارید ممنون میشم اگه بگید..
اینو بگم خانمای گل که من میخام رعایت انصاف رو داشته باشم دکترای لیست من به ترتیب اولویت اینا بودن: 1-سجادیان 2-فرهنگ 3-راستکاری 4-کامیابی بودجه م نمیرسه وگرنه حتما پیش نادریان و فتح سامی و یزدانفرم میرفتم .الانم با دوستم که میتونه بیشتر هزینه کنه مطب اونام میرم تو مقایسه ای که از عمل شده های 3 تا مطب دیدم واقعا کارای سجادیان خوب و بدون ورم بودن. اما راستکاری واقعا کارش پر ورم بودن حتی 4 ماه از عمل گذشته ها و یکی بود که بعد از 4 ماه عمل کجی نوک بینی و نامتقارن بودن سوراخاش واقعا مشهود بود.مطب راستکاری خیلی شلوغ بود و همگی تازه عمل شده بودن اما همه پرورم و یه جوری خاص که من حتی حاضر نشدم برم پیشش مشاوره اما بازم میرم مطبش هفته دیگه دکتر فرهنگ باز کارش بهتر بود ولی نمونه 1.5 ساله دیدیم که میگفت دماغش مثل دلقکا یه نوک پرغضروف داشته که خیلی جمع و جور و تمیز درآورده بود ولی نوک سمت راستش ورم داشت و مشهود بود و گفت باید سه مرحله آمپول بزنم تا ورمش بخابه!!!!!!!!!!!!!!!! یکی هم بود که سه سال از عملش میگذشت و خواهرش یه هفته از عملش که ترمیمی بود. اما اونی که سه سال از عملش میگذشت اینقدر بینیش گنده و نوکش زشت بود که من بهش گفتم اومدی عمل کنی؟؟؟؟؟اما بطور ناباورانه از مماغش راضی بود یه مامانی هم بود که چندسال پیش عملیده بود که افتضاح بود دماغش واقعا افتضاح بود ولی دخترش هم همراهش بود که 1.5 ماه از عملش میگذشت و انصافا خوب بود. یه دختره بود که 1.5 ماه از عملش میگذشت و دماغش خیلی خوب و جمع جور بود ولی ولی ولی سوراخاش بالا و پایین بود و کاملا نامتقارن و خیلی شاکی بود و میگفت من خیلی مطب گردی کردم و پشیمون بود که چرا نرفته پیش دکتر محسن زارعی یکی هم بود که سه سال از عملش میگذشت و راضی بود بنظر منم همه چیش خوب بود ولی نوک دماغش افتادگی داشت که دوست نداشتم . از دماغ منشی ش هم خوشم نیومد در آخرین مرحله هم یکی بود که 4ماه از عملش میگذ شت و خیلی دفرمه بود .بغل تیغه ها ورم زیادی داشت و نوکش رو خیلی چیده بود. این سومین باری بود که میرفتم مطب فرهنگ ولی بازم میرم حتما کامیابی رو هم میرم ولی دلم پیش سجادیانه
سلام من با دکتر فرزان رضایی عمل کردم تو تاپیک باهاش اشنا شدم و چند باری رفتم مطبش الان دوماهه عمل کردم خدارو شکر راضیم مثبت ترین نکتش اینجا بود که مراقبت بعد عمل نداره و این برای من عالی بود من با پای خودم از بخش رفتم سوار ماشین شدم و اینکه بیهوش نمیکنن لذا عوارض بیهوشی نداره استفراغ و ریزش مو و .... خواب عمیقه بنظرم میارزه برید مطب گردی
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
+989105969699 با این شماره هم مشاوره میدن
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
البته بچه ها دوستانه میگم خودتون برید به حرف اعتماد نکنید من دو بار رفتم فقط مشاوره شدم 4 بار رفتم نمونه ببینم
بازم سوالی بود بتونم حتما جواب میدم
کمککککککککککککککک هنوز گچ رو بینیمه. بچه خواهرم اومد رد شه دستش خورد تا حدی محکم رو دماغم. دردددد گرفت. میترسم اتفاقی بیفته کج شه غوز دربیاره و.... توروخدا بچه ها چیزی میشه ؟؟؟؟؟ الان گچ دارم و 1هفتس عمل کردم
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
سلام دوستان من برای دومین بار میخوام بینیمو عمل کنم میخواستم بدونم شما دکتر خاتمی رو میشناسید میشه بهش اعتماد کرد همون دکتری که با دکتر شیروانى تو اتاق عمل هستن فقط نمیدونم چرا دکتر شیروانی پانزده میلیون میگیره خاتمی بنچ میلیون مگه میشه اینطوریی یعنی خاتمى کارش خوب نیست
2810