2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
من ٤ روز بعد عمل رانندگى کردم اسپیلنت رو بینیم بود هر موقع حس کردى گیج نمیزنى خوب شدى میتونى بشینى من فرداى عمل کلا سرحال شدم اصلا گیجى و خواب الودگى دیگه نداشتم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در همین لحظات یه خانمی بود بینی قبلیش گوشتی بود، اما یه طرف بینیش (سمت راستش) پایین تر از سمت چپی بود و سوراخای بینی هم همچنان بزرگ بود، بینی ابدا جمع نشده بود و همچنان بزرگ بود، یه مقدار هم کج بود، از بی منطقی دکتر گلایه داشت و می گفت که دکتر نمی پذیره اشتباه خودشو، می گه ورمه ورمه میره. می خواست واسه ترمیم صحبت کنه، دکتر گفته بود بهت پزشک دیگه ای رو معرفی می کنم، اونم گفته بود خودت می دونی چی کار کردی خودت باید درستش کنی. هلاصه که اومده بود باز با دکتر صحبت کنه. البته حق هم داشت، تقریبا بدترین بینی که من امروز اونجا دیدم بینی این خانم بود. بعد دوباره برگشتم تو اتاق، یه خانمی بود بینی قبلش گوشتی بود، 2 ماه از عملش می گذشت، بینی این خانم نسبت به بقیه که نگاه می کردی اصلا کوچک نشده بود، یه خطوطی (بهتره بگم ناهمواری هایی) هم روی پره های بینی بود که اضافه بود، نیم رخ چپش بیشتر از راست ورم داشت، و در محل اتصال پره های بینی به صورت (دقت کنید منظورم زیر بینی نیست، اگر پره بینی رو یه خط در نظر بگیرم، بالاش) انگار گوشت قلنبه می شد، اتصال خوب نبود هر چی بود، خودش هم ناراضی بود و می گفت کار بینی های گوشتی دکتر به خوبی استخوانی ها نیست و راست هم می گفت. ایشون هم وقتی می خندید همون جمع شدن عضله بالای لب رو داشت، البته نه به واضحی اون نفری که قبلا گفتم. حالا نمی دونم آیا این موضوع به جراحی بینی ربط داره یا نه. کنارشون هم یه خانمی بود با خواهرش اومده بود، بینی ایشون پایینش گوشتی بالاش استخوانی بود، اما پوستش نسبتا نازک بود، ایشون هم می گفت سمت چپ بالای تیغه بینی یه کم باد داره، البته من متوجه نشدم تا خودش نگفت، این بینی قوس داشت، نوکش همچنان گرد بود مثل بقیه. سوراخای بینی ایشون خیلی قرینه بود. شاید بشه گفت 1 درصد ناقرینه بود از 100 درصد. خودش که راضی بود فقط مشکلش همون ورمه یک طرف بود که باعث می شد نیمرخ چپش به قشنگی نیمرخ راست نباشه.
دوستان سلام من امروز رفتم مطب دکتر داستکاری تو مطهری ساعت 5:15 رسیدم اونجا، به قدری مطب شلوغ بود که کلی آدم دم در مطب تو راه رو وایستاده بودن، کلا جا نبود اصلا...تقریبا میشه گفت شلوغ‌ترین مطبی که تا حالا رفته بودم اینجا بود (شاید چون دکتر هفته پیش سفر بود اینجوری بود!). کلی نمونه دیدم، یعنی اصلا تعداد از دستم در رفت اینقدر زیاد بود...هم گوشتی، هم استخوانی. دکتر خودش دو تا منشی داره که بینی هر دو کار خود دکتره، بینی یکی گوشتی بوده یکی استخوانی، که اون استخوانیه یکی از بهترین هایی بود که تا حالا دیدیم، بسیار زیبا، شیک، متشخص، خوش تراش. البته خودشون هم زیبا هستن، یکی از بیمارا هم گفت که این خانم منشی یک بار با دکتر ترمیم هم داشتن البته. اول از همه تو آسانسور موقع بالا رفتن یکی رو دیدم، خیلی بینی زیبایی داشت، اما چون ظرفیت آسانسور محدود بود، از همه جهات قابل بررسی نبود بینیشون. دم در یه خانمی بود فرم بینیشون زیبا بود، خوش تراش، نوک گرد، اما از رو به رو نیمرخ راست و چپ قرینه نبود و واسه همین اومده بود، می گفت دکتر هی گفته ورمه ورمه، اما تا حالا مونده، بعدم این که وقتی می خندید نمی دونم چرا بالای لبش نزدیک محل اتصال پره ها به صورت کمی جمع می شد عضله اش و یه کم قلمبه می شد، حالا نمی دونم از اول اینطور بوده یا بعد از عمل اینطور شده، اینش واسم غیر طبیعی اومد. تو مطب یه خانم دیگه هم بود که 5 ماه از عملشون می گذشت، بینی اولشون استخوانی بود، قشنگ شده بود، اما هنوز ورم داشت کمی، خودش می گفت ورم سمت چپش بیشتر از راستشه، سوراخای بینی نسبتا متقارن بود، یعنی اگر سوراخ بینی رو یه قطره اشک مثلا تصور کنیم، اون نوک قطره اشک (بالاش)، یه کم با اون یکی فرق داشت، اما انحرافی دیده نمیشد. در همین زمان یه خانم دیگه هم بود با بینی گوشتی و چسب که انگار قوز داشت کاملا روی بینیش، البته چند نفر دیگه از بینی های گوشتی هم این حالت بود. اینو همنجا بگم که دکتر روشش اینه که واسه همه بیمارا به کل بینی چسب نمیزنه بعضی ها یه دونه چسب افقی داشتن، بعضی ها دو تا داشتن، بعضی ها هم سه تا داشتن. حالا این خانم و اون چند نفر دیگه که می گم انگار قوز داشتن از اونایی بودن که فقط 1 یا دو تا چسب پایین بینیشون افقی چسبیده بود، و شاید اینطور به نظر می یومده، چون به هر حال پایین بینی با چسب جمع تر می شه.
بعد یه خانم دیگه بود که تازه 2 ماه از عملش می گشدت، معلوم بود هنوز ورم داره، بینی استخوانی قوزدار با افتادگی نوک بینی داشت قبل عمل، بینیش طبق خواست خودش اصلا سربالا نبود، قوس بیار ناچیزی داشت، خودش که همینا رو هم نیم خواست داشته باشه، یعنی می گفت سربینیم بالا است، در حالی که ابدا نبود، می گفت قوس دارم، اما خیلی خیلی کم قوس داشت، اگه نمی داشت بد می شد حتی به نظر من. می گفت یه طرف بینیم بیشتر ورم داره، سوراخام هم قرینه نیست، کلوملام کجه، گویا اوائل خیلی از دکتر ناراضی بوده، خیلی داد و بیداد می کرده و ناراضی بوده، اما الان رضایتش بیشتر شده بود، می گفت اگر آدم حساسی هستی عمل نکن، گویا خود دکتر یه مشاور روانشناس یه همچین چیزی داره (البته امروز نبود، کنار منشیا میشینه انگار) بهش قبل عمل گفته بوده شما آدم بسیار حساسی هستی عمل نکن اصلا. اما بینیش ابدا بد نبود که هیچ، به نظر من از بینی خودش خیلی هم بهتر شده بود، کوچیک بود بینیش، تازه دو هفته هم بود که چسب نمی زد... اونطرفش یه خانمی بود با دوستش اومده بود، یه بینی خیلی کوچیک نوک گرد با پره های گرد فندقی داشت، شش سال پیش با دکتر عمل کرده بود، هی به این خانم قبلیه می گفت حالا جا دارهف حالا مونده تا درست شه، من این راهو یه بار فتم مطمئن باش خیلی خوب میشی. چون مربوط به شش سال پیش بود (اون موقع از این گوشی گوشکوب قدیمیا داشته که الان دیگه عوضش کرده)، عکسی همراهش نبود که از قبل عملش به ما نشون بده، بینی ایشون قرینه بود، انحرافم نداشت، خیلی هم خوب بود. در همین زمان یه خانمی با لبای تزریق شده بسیار زیاد (گمونم 10 سی سی فقط به لب بالاش زده بود) اومد، اما در جایی نشست که من فقط نمیرخش رو می دیدم، ایشون بینیش سربالا بود کاملا (می شد حدس زد که خودش خواسته اینطور)، از نیمرخ که خوب بود، از رو به رو بعدا که دیدم، تیغه بسیار باریک ایشون حالا ورم سمت راستش به نظرم بیشتر اومد، یه طرف بینیش لاغر تر از اون طرف بود انگاری. با ایشون من صحبتی نکردم که بخوام بازگو کنم. یه خانم دیگه هم بود که بینیش باز خیلی کوچک بود، ایشونم از اونایی بود که پره های خودش گرد نیست ذاتا، واسه همین شبیه اون دوست نوعروسیمون بود سبک بینیش. دیگه خیلی خسته بودم با ایشون صحبت نکردم... در زمان خروج از مطب هم یه خانم دیگه دیدم، 18 ماه پیش با دکتر عمل کرده بودن، بینی قبلشون گوشتی بود با پوست نازک احتمالا چون چیزی که من می دیدم بسیار کوچک و ظریف بود. فرم بینی قشنگ بود، نفهمیدم واسه چه مشکلی اومده بود اصلا، اما به نظم خیلی زیادی حساس بود دیگه، یه اشکالایی می گفت که من اصلا نمی دیدم. ایشونم بینیش گرد بود نوکش، پره ها گرد، طول بینی کوتاه، ارتفاع بینی کوتاه. خوب و طبیعی. خیلی گزارشم زیاد شد گمونم... سعی کردم با هر کی کخ حرف زدم رو بگم، البته چند تا گوشتی دیگه هم دیدم، چسب داشتن اکثرا، بینی های اونا به ظرافت و کوچکی بینی های استخوانی که دیدم نبود. اما خوب تازه عمل شده بودن دیگه ورم هم داشتن. چ اگر بخوام جمع بندی کنم، اقای دکتر بینی رو خیلی خوب کوچیک و جمع می کنه، کلا سایز بینی ها در مقایسه با مطب دکترای دیگه ای که من رفتم خیلی کوچکتر بود. ظرافت و تراش بینی ها (به ویژه استخوانی ها) خیلی خوب بود، نوک بینی ها کاملا گرد (حتی یک مورد نوک بینی تیز ندیدم)، پره ها اغلب گرد (به جز اون دو مورد که گفتم)، مشکل تنفسی هیچ کس نداشت، اما دو نفر گفتن که نسبت به قبل عمل بویاییشون کمتر شده (اینو چون قبلا تو سایت خونده بودم به طور مشخص پرسیدم)، بعضیا هم گفتن فرقی در بویاییشون احساس نمی کنن. از بین مریضایی که من باهاشون صحبت کردم، طول هیچ بینی زیاد نبود، از بغل ارتفاع هیچ بینی جز اون یه مورد که گفتم بد شده بود زیاد نبود، عدم قرینگی سوراخ بینی وجود داشت در بعضی بیمارا، انحراف تیغه بینی خیلی نامحسوس دیده میشد دقت می کردی (اون یه مورد خانم نمکی) بعضیا هم به خاطر ورم یک سمت نسبت به سمت دیگه البته، بعضیا یه کم جای بخیه داشتن (آخرین نمونه که شش سال از عملش می گذشت داشت)، بعضیا هم نداشتن اصلا (حتی دو ماهه). به نظرم کار بینی های استخوانیش از گوشتیش بهتره، تو گوشتی ها هم اونایی که پوست نازک دارن بعضیا خیلی خوب شده بودن واقعا...
بعد یه خانم دیگه رو دیدیم، ایشون بینیش بسیار کوچک و جمع شده بود خودش که خیلی راضی بود از عملش، می گفت خیلی تغییر کردم. گمونم شش ماه از عملش می گذشت، اما از این بینی هایی بود که از قبل عمل هم پره های گردی ندارن و تقریبا صافن یعنی اون خط روی پره که به طور طبیعی خیلیا دارن رو اونا ندارن، واسه همین یه کم مدلش با مال اون چندتای اول و منشی فرق داشت. اما بازم می گم خیلی خوب کوچیک شده بود، بعد که عکس قبل عملش رو نشون داد دیدم می شناسمش، یکی از کاربرای نوعروسه که لطف کرده بود و واسه منم عکسش رو فرستاده بود. از نظر تنفسی مشکلی نداشت اصلا، ولی من حس کردم ایشونم یه کم سوراخ بینیش تا به تا است، از همون قسمتی که مال اون خانم قبلیه تابه تا بود. بعد اومدم بیرون تو راهرو یه نفسی بکشم، اونجا یه میزگرد تشکیل شده بود، ملحق شدم، یه خانمی بود با چسب روی بینیش، قوس واضحی داشت، گفت بار اول با دکتر عمل کرده، چون دوست داشته فانتزی تر بشه، اومده باز ترمیم کرده پیش دکتر، راضی بود از کار دکتر، گفت بینیش از ابتدا گوشتی بوده و واقعا هم مشکلی نداشته بینیش قبل ترمیم، خودش هم می گفت آدم ریز بینیه و خیلی ور می ره به خودش طوری که اشکال بینی عمل شده رو فقط خودش و آقای دکتر تشخیص می داده و نه اطرافیانش، واسه همین اومده دوباره ترمیم. دوستش هم بود، ایشونم بینیش استخوانی بود، قوز و افتادگی نوک بینی داشت و 2 سال پیش عمل کرده بود، بینی ایشون هم خیلی کوچک شده بود، به صورتش می یومد، طبیعی بود کاملا خودش هم راضی بود. یه خانم بسیار زیبا و نمکی دیگه هم بود که 2 سال پیش عمل کرده بود و دوستاش رو آورده بود واسه عمل، ایشون بینیش گوشتی بود، اما خیلی فرم زیبایی داشت، قوسش خیلی کم بود، اما نوک بینی گرد بود، کاملا متناسب سربالا بود، پره های بینی گردی هم داشت. بعدا که رو صورتش دقیق تر شدم، بینیش یه کم متمایل به یه سمت بود، ولی باید دقت میکردی خیلی، تازه اینو اول من نفهمیدم، یکی از بیمارای دکتر به من گفت که یه کم کجه. ولی فرم بینیش بسیار بسیار زبیا بود از نظر من. طبیعی اما خوش فرم و خوش تراش.
چه ها با چراغ قوه گوشیم تو یک طرف بینیم یک چیزی مثل گوشت اضافه دیدم. همون طرف هم تنفسم اصلا خوب نیست دیروز به دکتر گفتم بینیم بسته است اما کاری نکرد یعنی چیه این؟ تا حالا کسی اینطوری بوده چکار کنم
نرگس بخیه هاتو کشیدی؟! این چیزی که میگی دقیقا کجای بینیته؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
2810