در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر دایی من پیش دکتر حجت عمل کرده بینیشم خوب شده . بعد به بچه های مطب یه گروه زدنهر روز اخرین تحولات بینیشونو به هم اطلاع رسانی میکنن . ولی من نمیدونم با چه جرائتی پیش به جراح پلاستیک میرن عمل میکنن !!
بعد رفتیم پیش دکتر رجب شیروانی تو دولت خیابان دروس، گفته بود ساعت 8 بیاین... مام رسیدیم به نظر اومد مطب تعطیله کسی نیست...منشی رفته بود. یه 4، 5 نفری نشسته بودن فقط کلا سه تا مریض دیدم. اولی که یه دختری بود کم سن و سال، دکتر بدون این که هیچ کجای بینی رو برش بزنه از تو واسش عمل کرده بود. قووس داشت بینیش و خیلی تراشیده بود تیغه رو، به نظر من نوکش اومده بود پایین و دراز بود از نیمرخ، ورم که نداشت، می گفت فقط 1 ماه چسب زدم. شخصا از بینیش خوشم نیومد بینی قبل عمل ترکیب استخوانی با نوک گوشتی بود. یکی دختر دیگه هم بود که می گفت چسب رو بد کندن یه طرفم ورم کرده، جای بخیه راست خودش خیلی بد بود، اصلا کاملا واضح و معلوم بود تک تک بخیه ها، بر عکس سجادیان که پره ها رو از زیر میبره که دیده نشه، این قشنگ از روی پره برش خورده بود. اصلا تمیز نبود جای بخسه، می گفت من انحراف شدید داشتمف البته انحرافم کاملا برطرف نشده دکتر هم اینو گفته. یه آقایی هم از کانادا اومده بود، بینیش انگار شکستگی داشت، می خواست امروز عمل شه، که در این لحظه خود دکتر اومد تو سالن گفت بعدی کیه. حالا می گم دکتر، اونم دکتر شیروانی که 16 میلیون می گیره، یه آدم حسابی میاد، نه ابدا، در نگاه اول قشنگ یه بنگاهی (با عرض معذرت از دوستان این صنف) می زد، یعنی اگه بیرون دیده بودی می گفتن به این آقا می یاد شغلش چی باشه، عمرا کسی بگه دکتره. منظورم اینه. بعد چون دید کسی نیست، گفت شما برای چی اومدین؟ گفتیم ما اومدیم نمونه ببینیم. بیمار نیستیم. انگاری که بهش برخورده باشه، از دم در گفت من شما رو عمل نمی کنم اصلا... من شما رو نمی شناسم کی هستین. من که هر کسیو عمل نمی کنم. اولویت با خارجیا است. بعد رو کرد به اون آقاهه، گفت شما الان چند روزه علافه (دقیقا کلمه علاف!!!) منی؟ بعد رفت تو. تو این فاصله من آلبوم کارای دکتر سامان که خواهر زاده اش هست رو دیدم که اصلا خوشم نیومد جز یکی دو تا شاید. اکثرا هم عکسای بعدش روتوش شده بود. در این فاصله یه خانم دیگه اومد بی چسب، ایشونم بینیش چندان خوب نبود به نظرم، به خصوص اون قضیه جای بخیه که مشخص بود. اون که رفت تو،دکتر اومد دم در رو کرد به من و دوستم گفت بیاین ت. ما گفتیم مریض نیستیم اصلا. گفت نه بیاین تو کارتون دارم (کلا با لحن بدی حرف می زد). مام رفتیم شروع کرد به گفتن این که من عل هستم و بل هستم، از قدیمیای این کارم، باید برین از یه دکتر معرفی نامه بیارین تا من عملتون کنم، این هفته فقط خارجیا باید عمل شن، هفته بعدم هم پره اگه 50 میلیون هم بدین من عملتون نمی کنم . من که شما رو نمی شناسم، من گفتم آقای دکتر ما که شما رو می شناسیم!!! گفت اون آلبوم رو از اونجا بده به من. دادم، کلی عکس نشونم داد، چندتاش همون عکسای توی سایتش بود که همش روتوش داره. گفت اینا همه عین بینی شما است، بلند، قوز دار (حالا منو دوستم هی هم دیگه رو نگاه می کردیم که این کجاش شبیه مال منه...)، خلاصه که فقط فخر فروشی، تکبر، غرور. بعد گفت اون خانم که جانوره... پوستش چرمیه دون دون بدترین پوست رو داره... حالا بیمار خودش هی می خواست حرف بزنه، اصلا توجه نمی کرد، می گفت باشه باشه میام... ما رفتیم دیگه بیرون یه کم دیگه نشستیم ببینیم بازم نمونه می یاد؟ که در این لحظه یکی از بیماراش که قرار بود با هاش عمل داشته باشه سرم این چیزا خریده بود اومد تو با مادرش. دکتر آروم به مادره گفت من اولویتم خارجی ها است، چون خوب پول میدن، صبح میان، شب عمل می کنن، سه روز بعدشم برمی گردن خارج (یعنی خدمات پس از عملشون دیگه با من نیست، مطب گردی هم نمی کنن عین اینا، چون وقتشو ندارن...) این شده که ما اومدیم...این دکتر رو هم نتیجه گیری نکنم بهرته. خودتون قضاوت کنین.
فندوق جان بینیت ورم نداره یا شایدم استخوانى بوده، ولى از رو به رو متقارن نیست تو عکس پره سمت راست بیشتر خط افتاده، بستگى داره چند وقته عمل کرده باشى اگه ٥ ماه به بالاست احتمال اینکه اون سمت بینیت بخواد یک شکل شه درصد کمتریه، نگران نباش ایشالا بهتر میشه عزیزم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست چرا دست دگر مشگل گشا نيست
من تو کلینیک ندیدمش. آلما خوشم میاد این همه نمونه بد میبینی بازم میشینی میبینی. من که میزفتم مطب گردی یک نمونه بد میدیدم سریع بلند میشدم مامانم میگفت حالا بشین این همه راه اومدیم میگفتم نه الان میریم دکتر گولم میزنه همینجا عمل میکنم
فندق بعضی از دکترا اصن به جسب اعتقاد ندارن میگن هیچ تاثیری نداره . خود من همش فکر میکنم من موقعی که میخوام چسبو بکنم همش پوستم کشیه میشه بدتر از رو استخون جدا میشه اگه نزنم بهتره
آقا سعید به قول مشت حسن تو دایی جان ناپلئون، دروغ چرا؟ تا مرگ آآآآآ. من هرچی دیدم رو عینا بازگو کردم. نه شیروانی همه جا رو همین طور گفتم تا بلکه شاید کسی به دردش بخوره.